Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 İlk olarak wiki linkini vereyim. http://en.wikipedia.org/wiki/Nocturne_(video_game) Nocturne biraz eskide olsa bence şu dünyadaki en iyi action/survival oyunlarından biridir. Merak ettim acaba patide bilen duyan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hatırlanmaz mı bu oyun. küçüktük bide oynarken, az tırsmıyorduk :D dönemine göre deli grafikleri var dı birde, özellikle fizik motoru, o adamın pardüsesinin sallanması fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Level'ın kapağında görmüştüm öküz gibin Nocturne yazıyordu grafikler hayvani görünmüştü o dönem. ama oynamak nasip olmamıştı. işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ps1'de oynuyodum galiba ben bunu ya. cok zor gelmisti kucuktum herelde becerememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 süper oyundu yahı turus turus oynardım. STRANGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 zamanının baba oyunlarından biriydi, karanlık kasvetli ve grafikleri kastırıyordu bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 güzel oyundu. vakti zamanına göre sağlam makine isterdi. benim emektar kaldırmamıştı da arkadaşta bitirmiştik peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Süper oyundu kendisi. KEşke 2.si gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 "The game is heavily influenced by Mike Mignola's Hellboy graphic novels." Oynamak lazım hmm.. Sanki duydum gibi ama hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 malum kaynaklardan bulurnurmu acep.gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Yetemediydim zamanında, baya kral oyundu. Böyle kumaş kımıldama efektleri falan kullanan ilk oyunlardandı. Kan damlaları farklı farklıydı falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 über oyundu ama bug, optimizasyon bokluğu vs yüzünden az süründürmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 3Dfx Voodoo Banshee kartım kaldırmamıştı ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar