dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Privhunter said: şimdi dövmek falan oraya gidene kadar terlediğime değmezdi.. dovmek cagdisi bi hareket ama cok etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Çocuk sinsi ise sende sinsi ol, onun yerine koy kendini, bir kızdan hoşlanıyorsun, ama erkek arkadaşı var. Ne seni çıldırtırdı? Tabi ya, karşında aşk yaşamaları, yanlış anlaşılmasın burası ama o çocukla beraberken yanlarına git arkadaş ol (öyle görün aslında olmayacaksın tabi ki) ama kız arkadaşını karşısında ye (yanlış anlaşılmaması konusunda uyardığım yer tam da burası işte). Karşısında sürekli öpüşen, yiyişen bir çift gördükçe kızdan hoşlanıyorsa kafayı yer (dövsen daha iyi mod = on olacak tam burada), hoşlanmıyorsa da fazlalık olduğunu anlayacaktır. Kız arkadaşından da tam puan alırsın "arkadaşlarımla çok iyi arkadaş oldun necati, bayılıyorum sana çok anlayışlısın" şeklinde. Görev tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dost olduğum bi kız arkımın sevgilisi beni kıskanıyodu..Çocuk seçimini yap dedi. Sonuç:Yaptı...Yarın kızla bulşcaz :D ayrıldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 -Ya madem el attik kendimce bi yorum yapmak istiyorum.. Bu olay bir strateji meselesi..hic kimse cikipta yok ask mesk canim yavrum bebegim olaylari yapmasin..4s kuralini biliceksin,cok deger veriyorsan minimumda tutucaksin,kiz dedigin fizyolojik olarak zayif yaratilmis olup duygusal ve hissel olarak bu zayifligini gidermistir,ve south parktan duydugum super bi lafida soyliyim;her ay kanayipta olmeyen birseye guvenemezsin..(Biraz agir ama dogru: bu ay gulduklerine obur ay aglayip sonraki ay kizip sonraki ay duygusuz kalabilen canlilardan bahsediyoruz)bu gercekleri kafanda tut ve unutma sonradan isimize yariycak,once mucadele ettigin seyi ogren..simdi iliski konusuna gecelim.. -Yuzlerce iliski yasadik duyduk kulak misafiri olduk okuduk gorduk ve yasadik(yasadik iki tane oldu)..%95 oraninda,ki bu iyimser bi oran,birazdan yazacaklarim tutacaktir..%5 asla sen olmazsin simdiye kadarda olan olmamistir..olanlar evlenmis ve sonsuza kadar mutlu olmustur.. -Kiz gayet bu heriften kil oldugunu biliyor,ve ozellikle gorusmeye devam ediyor bunun uc sebebi olabilir ucude kotu; 1-Kiz seni elde tutabilmek ve ilgini korumak icin 'bak beni isteyen multiple eleman var ilgilen benle' olayina surukluyor olabilir.Bu adamida masa olarak kullaniyordur 2-Kiz biraz baymistir,kafasi karisiktir,sarmisak yemistir ve erkekler tarafindan begenilmeyi ve sevilmeyi ilgi gormeyi istiyodur,kiza yetmiyosundur,kizi baymissindir,kiz icten pazarliklidir ve 'yedekler' hazirliyodur elemanida asil yedek olarak sakliyodur. 3-Kiz adamla cidden iyi arkadastir(ve isin kotusu bu secenekler arasindaki en kotu secenektir..birazdan anlaticam) Su lafimi bi yere yaz; Bir kiz bir erkek asla dost olamaz..arkadas olabilirler ama dost olamazlar cunku dost dedigin kisiyle paylastigin seylerle sevgili dedigin kisiyle paylastigin seyler arasinda hic bir fark yoktur tek sey disinda..cinsellik..biraz dusun hak vereceksin..o yuzden sakin benim dostum canim kankam die gelen kizlara ok cekme sonradan pisman olursun.. Peki nasil bu sorunu halledebilirim.. -Mukemmel iliski denen bisey yoktur..mukemmel olmamasi o iliskinin mukemmelligidir..yani tartismayan,kavga etmeyen ayni seylerden hoslanan yuzde yuz uyumlu iliski bir iliski degildir.Bunu bilerek bi rahatla once -Icten pazarlikli bir erkek bile olsa su an kizin arkadasi..sucsuzdur ve kesinlikle hatasizdir..butun hata kizdadir,disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek gitmez..kizin her sekilde etkilenemez durumda olabilmesi lazimdir sayet senin gibi bir sevgilisi varsa bunu unutma.. -Erkekler iliskilerde 1-0 yenik baslarlar..ve sakin ha onunla gorusmeyeceksin bununla msjlasmiycaksin gibi seyler soyleme..direk kayiptir ve ayiptir,daha hin ve daha mantikli yollar var.Kizlar zekidir ama strateji konusunda ve bulus konusunda zayiftir bunu kullan..sen hic askeri basarisi olan yada bulus yapmis bir kiz gordunmu(istisnalar haric)bunu kullan..Git eski kiz arkadasinla mesajlas..hatta bulus,3 4 tane yakin kiz arkadas yap caktirmadan..hayali bile olabilir ve onlarla surekli olarak gorustugunu bilmesini sagla..sakin ha ilgini sevgiline karsi eksiltme tam tersine sinema-yemek-muzikli ortam-hediye-toplu arkadas grubu-ev icindeki beraber yemek yapma duzenleme durumu-sex-daha cok sex-ve daha cok cinsel icerikli seyi yapmayi arttir..sevecen ve mutlu ol onu sevdigini soyleme ama belli et..arada opucuk kondur vs. centilmen,saygili,sevgili,guvenilir ve secenekler arasindaki en iyisi oldugunu goster bunun yaninda sosyal oldugunu ve istersen istedigin kizi da goturebilecegini belli et.. Bu stratejiyi kurdugun vakit kiz buyuk ihtimalle triplere ve kavgalara surukleyecektir..nie o kizla gorusuyosun,ne msji bu,neler oluyor vs. sudan sebeplerle girismeye calisicaktir..sayet yeteri kadar ince gorduysen olayi elemanin ismini bile kullanmayarak: e kizim senin yakin erkek arkadaslarin oluyorda benim yakin kiz arkadaslarim olmuyormu? yada o benim eski sevgilim olabilir ama onunla duygusal biseyim olabilecegini nasil dusunursun gibisinden tamamiyle laf politikasi ile ustte cikmaya basla..ve icten ice kiza ' bak sen biriyle gorusuyorsun bende gorusuyorum olay budur' haberini ver. 3 hafta sonra adamin adini bile duymazsin.. yada yollari ayirirsiniz.. ikiside senin icin hayirli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 +rep budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lan bana söylesene sen ahah.kim o gördü mü dershaneden mi?msne falan gel face mace konuşalım. ama hatun demeyi kesiceksin. ayrıca troller gözleri önünde aldatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben de mafya veya en iyi arkadaşıymışım gibi cevap atmışımda böyle durumlarda arkadaşın arkadaşı şeklinjde ulaşıcan millete.o yüsden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bu aralar stres atmaya ihtiyacim var eger cocugun numarasini biliyosan om at ben gerisini hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 @dragonutopia: dediklerinin hepsini yaptım eski kız arkadaş vs mesajlaştım görüşrüm bunları bildi aynı şekilde bu sebeplere çekti dün kavga ettik ve olay halloldu bitti gitti bugünde buluştuk gayette süperdi (: keşke 2 gün önce yazsaydın kafamda planı hazırlamaya uğraşmazdım :D @mangal: numarası var çocuğun 1-2 hafta önce telefonundan aşırmıştım evini öğrenmedede sorun yok sen ben ve NoS hep beraber dalarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Can I come plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dragonutopia'nın yazdığı Dragonutopia said: -Ya madem el attik kendimce bi yorum yapmak istiyorum.. Bu olay bir strateji meselesi..hic kimse cikipta yok ask mesk canim yavrum bebegim olaylari yapmasin..4s kuralini biliceksin,cok deger veriyorsan minimumda tutucaksin,kiz dedigin fizyolojik olarak zayif yaratilmis olup duygusal ve hissel olarak bu zayifligini gidermistir,ve south parktan duydugum super bi lafida soyliyim;her ay kanayipta olmeyen birseye guvenemezsin..(Biraz agir ama dogru: bu ay gulduklerine obur ay aglayip sonraki ay kizip sonraki ay duygusuz kalabilen canlilardan bahsediyoruz)bu gercekleri kafanda tut ve unutma sonradan isimize yariycak,once mucadele ettigin seyi ogren..simdi iliski konusuna gecelim.. -Yuzlerce iliski yasadik duyduk kulak misafiri olduk okuduk gorduk ve yasadik(yasadik iki tane oldu)..%95 oraninda,ki bu iyimser bi oran,birazdan yazacaklarim tutacaktir..%5 asla sen olmazsin simdiye kadarda olan olmamistir..olanlar evlenmis ve sonsuza kadar mutlu olmustur.. -Kiz gayet bu heriften kil oldugunu biliyor,ve ozellikle gorusmeye devam ediyor bunun uc sebebi olabilir ucude kotu; 1-Kiz seni elde tutabilmek ve ilgini korumak icin 'bak beni isteyen multiple eleman var ilgilen benle' olayina surukluyor olabilir.Bu adamida masa olarak kullaniyordur 2-Kiz biraz baymistir,kafasi karisiktir,sarmisak yemistir ve erkekler tarafindan begenilmeyi ve sevilmeyi ilgi gormeyi istiyodur,kiza yetmiyosundur,kizi baymissindir,kiz icten pazarliklidir ve 'yedekler' hazirliyodur elemanida asil yedek olarak sakliyodur. 3-Kiz adamla cidden iyi arkadastir(ve isin kotusu bu secenekler arasindaki en kotu secenektir..birazdan anlaticam) Su lafimi bi yere yaz; Bir kiz bir erkek asla dost olamaz..arkadas olabilirler ama dost olamazlar cunku dost dedigin kisiyle paylastigin seylerle sevgili dedigin kisiyle paylastigin seyler arasinda hic bir fark yoktur tek sey disinda..cinsellik..biraz dusun hak vereceksin..o yuzden sakin benim dostum canim kankam die gelen kizlara ok cekme sonradan pisman olursun.. Peki nasil bu sorunu halledebilirim.. -Mukemmel iliski denen bisey yoktur..mukemmel olmamasi o iliskinin mukemmelligidir..yani tartismayan,kavga etmeyen ayni seylerden hoslanan yuzde yuz uyumlu iliski bir iliski degildir.Bunu bilerek bi rahatla once -Icten pazarlikli bir erkek bile olsa su an kizin arkadasi..sucsuzdur ve kesinlikle hatasizdir..butun hata kizdadir,disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek gitmez..kizin her sekilde etkilenemez durumda olabilmesi lazimdir sayet senin gibi bir sevgilisi varsa bunu unutma.. -Erkekler iliskilerde 1-0 yenik baslarlar..ve sakin ha onunla gorusmeyeceksin bununla msjlasmiycaksin gibi seyler soyleme..direk kayiptir ve ayiptir,daha hin ve daha mantikli yollar var.Kizlar zekidir ama strateji konusunda ve bulus konusunda zayiftir bunu kullan..sen hic askeri basarisi olan yada bulus yapmis bir kiz gordunmu(istisnalar haric)bunu kullan..Git eski kiz arkadasinla mesajlas..hatta bulus,3 4 tane yakin kiz arkadas yap caktirmadan..hayali bile olabilir ve onlarla surekli olarak gorustugunu bilmesini sagla..sakin ha ilgini sevgiline karsi eksiltme tam tersine sinema-yemek-muzikli ortam-hediye-toplu arkadas grubu-ev icindeki beraber yemek yapma duzenleme durumu-sex-daha cok sex-ve daha cok cinsel icerikli seyi yapmayi arttir..sevecen ve mutlu ol onu sevdigini soyleme ama belli et..arada opucuk kondur vs. centilmen,saygili,sevgili,guvenilir ve secenekler arasindaki en iyisi oldugunu goster bunun yaninda sosyal oldugunu ve istersen istedigin kizi da goturebilecegini belli et.. Bu stratejiyi kurdugun vakit kiz buyuk ihtimalle triplere ve kavgalara surukleyecektir..nie o kizla gorusuyosun,ne msji bu,neler oluyor vs. sudan sebeplerle girismeye calisicaktir..sayet yeteri kadar ince gorduysen olayi elemanin ismini bile kullanmayarak: e kizim senin yakin erkek arkadaslarin oluyorda benim yakin kiz arkadaslarim olmuyormu? yada o benim eski sevgilim olabilir ama onunla duygusal biseyim olabilecegini nasil dusunursun gibisinden tamamiyle laf politikasi ile ustte cikmaya basla..ve icten ice kiza ' bak sen biriyle gorusuyorsun bende gorusuyorum olay budur' haberini ver. 3 hafta sonra adamin adini bile duymazsin.. yada yollari ayirirsiniz.. ikiside senin icin hayirli olur.. Yalnız saygı duydum he. Bu tip açılan 1002 ayrı topak için tek bir cevap olmuş. 100 temel esere koyarım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Privhunter said: @mangal: numarası var çocuğun 1-2 hafta önce telefonundan aşırmıştım evini öğrenmedede sorun yok sen ben ve NoS hep beraber dalarız :Dben de gelcem abi valla konusmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dragonutopia'nın yazısı sticky olsun :) Adam iyi özetlemiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dragon gibi düşünen adamlara helal olsun var demekki. aynılarını düşünüyorm ve uyguluyorm ama sen bunu yazarak farkımızı bozdun dragon dgghf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 CusTodeM said: Can I come plox trainspotting23 said: Privhunter said: @mangal: numarası var çocuğun 1-2 hafta önce telefonundan aşırmıştım evini öğrenmedede sorun yok sen ben ve NoS hep beraber dalarız :Dben de gelcem abi valla konusmam hepimiz dalsak ölür yav yazık günah daha ne meriçlikler yapıcak herif.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 SESSİZKALMA KARDEŞ BAĞIR ÇĞITR İÇİNİ DÖK SOKAKLARDA KOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bence monitoru degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 knou neydi bern anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 boşver sen vraklamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 SEBEPSİZ AYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noact Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 vaniLLe said: ya siz erkekler bazen o kadar büyütüyorsunuz ki, ottan boktan nem kapabiliyorsunuz. gercekten kankasidir belki. ama sen kiskandigin icin gözünde büyütüyor da olabilirsin. bilemeyiz. burdan konusmak kolay. he hic rahatsiz oldugunu söylemediysen de hakkaten gg. uygarlık tarihinin en kötü postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 AHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dovunce akillanmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Su topicten anladigim, forumda her uc kisiden ikisi ciddi zeka problemleriyle bogusma halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Noact said: vaniLLe said: ya siz erkekler bazen o kadar büyütüyorsunuz ki, ottan boktan nem kapabiliyorsunuz. gercekten kankasidir belki. ama sen kiskandigin icin gözünde büyütüyor da olabilirsin. bilemeyiz. burdan konusmak kolay. he hic rahatsiz oldugunu söylemediysen de hakkaten gg. uygarlık tarihinin en kötü postu. ve en kötü fakei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar