-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Blackrock&cn=Igneousx&gn=sup+fresh+our+turn+baby insan bize de bırakır. Edit: Başlık değiştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bknz: No Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ben anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Kıyafetler galiba gerçi sonradan dikkatimi çekiştirdi achievement de almış yürümüz oda olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Yok abi 7300 achievement çerez resmen. Ne manyaklar var piyasada. Al sana manyakların şahı, 10k achievement yapmış herif. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aegwynn&n=Corsica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Anlamadım valla. Gear desen normal, arena ratingleri desen normal. AChievement desen 7800 ratingli adam görmüştüm daha bir kaç ay önce. Başka bişi gelmedi aklıma, biraz achievement kasmış sıradan bir s5 gladiator hero paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Açığınız başlıklara dikkat edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 zoltan var yahu, achievement lideri :P http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aegwynn&n=Zoltan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Aha işte al bir manyak daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 toggie said: zoltan var yahu, achievement lideri :P http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aegwynn&n=Zoltan Ne arıza adamlar var yaw =) Şükür valla yinede bu halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 nazar etme çalış senin de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Zoltan da tam bir çizgi film kötü adamı adı ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Zoltan Chivay The Witcher'daki Dwarf NPC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Wispy said: Anlamadım valla. Gear desen normal, arena ratingleri desen normal. AChievement desen 7800 ratingli adam görmüştüm daha bir kaç ay önce. Başka bişi gelmedi aklıma, biraz achievement kasmış sıradan bir s5 gladiator hero paladin Gear normal ? Arena rating normal ? Ok thx bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yani bana görede gear ve arena rating uçmuş gitmiş o kısmına okeyde. Adam 2v2'de 17. sonuçta, bunun önünde sadece kendi BG'sinde bile 16 takımda en az 32 kişi var. Hani 1. olan elemanı linklesen bir derece. Yani bu eleman ayarında en az 5000 kişi daha var o armory sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Her realmde var onlardan nerdeyse. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 işiniz gücünüz yok bunlarımı trackliyorsunuz lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 al sana hayvan gibi paladin:D dsfdsf PALADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Zoltan 10k achievement pointe ulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Çok anormal buluyorsunuz buyrun stormscale e gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bunların hepsi paladin. Paladin oynayanlarda bir arıza mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar