Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2009-2010

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Anderlecht'in şu anki durumunu net bilmiyorum ama Sivas düzgün bir oyun oynayabilirse zorlayabilir, Sezon başı sonuçta, garip sonuçlar olabiliyor.
Gerçi çok da önemli değil bu turda ne olacağı bence.
Play-off turunda Arsenal, Lyon, Atletico Madrid, Stuttgart, Fiorentina'dan birine denk gelecek Sivas tur atlasa bile. Anderlecht'i bilemem ama o takımlar pabuç bırakmaz Sivas'a.

O değil de yeni sistem çok tırt. Şampiyonlar kategorisinden baya dandik takımlar girecek muhtemelen gruplara. Spoiler'ın içindeki takımlardan kafadan 5 tanesi girecek, çok fena bir durum bence. Olympiakos'u çıkarsan diğer takımların gruplara katılma sayısı toplamı 5 anca ediyodur.

Tırt United

1-FC Salzburg (AUT) - Bohemian FC (IRL) v FC Pyunik (ARM) - NK Dinamo Zagreb (CRO)

2-NK Zrinjski (BIH) - SK Slovan Bratislava (SVK) v Olympiacos CFP (GRE)

3-FC Zürich (SUI) v FC WIT Georgia (GEO) - NK Maribor (SVN)

4-EB/Streymur (FRO) - APOEL FC (CYP) v Rhyl FC (WAL) - FK Partizan (SRB)

5-FC International Turku (FIN) - FC Sheriff (MDA) v SK Slavia Praha (CZE)

6-FH Hafnarfjördur (ISL) - FK Aktobe (KAZ) v Maccabi Haifa FC (ISR) - Glentoran FC (NIR)

7-FK Ekranas (LTU) - FK Bakı (AZE) v PFC Levski Sofia (BUL) - UE Sant Julià (AND)

8-FK Ventspils (LVA) - F91 Dudelange (LUX) v FK Makedonija Skopje (MKD) - FC BATE Borisov (BLR)

9-Wisla Kraków (POL) - Levadia Tallinn (EST) v Debreceni VSC (HUN) - Kalmar FF (SWE)

10-FC København (DEN) - FK Mogren (MNE) v KF Tirana (ALB) - Stabæk IF (NOR)

Sosyal ağlarda paylaş

bu turda elenirse avrupa ligine katılamıyor. ama çekebileceği en kolay kurayı çekmiş gibi geliyor bana.. geçen sene ligdeki mücadelesini gösterirse ve deplasmanda tecrübesizliklerine kurban gitmezlerse bu turu geçip en azından avrupa ligine (gidiyordur herhalde bi tur sonra?) katılabilir

yolları açık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi diyelim ki küçük çapta bi mucize oldu ve elediler o zaman diğer turdaki olası rakipleri

Arsenal (İngiltere)
Atletico Madrid (İspanya)
Fiorentina (İtalya)
Olympique Lyon (Fransa)
Stuttgart (Almanya)

Sivas zaten bu turu da geçerse allah bizi Bülent Uygun'un gazabından korusun demekten başka diyecek bişey yok. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sivas'a 2 sezondur ihtiyacı olan transfer yapılmadıgından bende ilk turda elenir diyenlerdenim.Kadro birtane 0-1 gerideki veya 2-2 giden maçı çevirecek takım ateşleyecek oyuncuları yok.Fenerde alex, gs de arda, bjk da yusuf,antep te tabata vs. tarzında oyuncuları yok.

Birde sivasın nasıl futbol anlayışının sıçtığınıda görecez büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

Grindan said:

Bence bunları konuşacagımıza şans dileyelim ben sivasın da cok başarısız olacagını zannetmiyorum bence yenilse bile ezilmeyecek ben de elenecegini duşunuyorum ama fark da beklemiyorum

sivası takdir ediyodum başarısını felan ama son zamanlarda bülent uygun sayesinde baya bi soğuttu adam kendinden
abuk subuk konuşmalar hareketler
beter olsun
hiç bi şekilde şans felanda dilemem yani lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...