Head Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tokatlayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abii ne yap et ama kovalayan olma derim. o tavırlar bir arkadasın dedigi gibi şakamsı tribimsi "hıh"lar olabilir. içten içe deli gibi sevdigini biliyodur belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 trainspotting23 said: abii ne yap et ama kovalayan olma derim. o tavırlar bir arkadasın dedigi gibi şakamsı tribimsi "hıh"lar olabilir. içten içe deli gibi sevdigini biliyodur belkide. tokatlayınca kovalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 1 aydır aynı evi paylaşıp farklı yataklardamı yatıyosunuz o kısmı tam anlayamadım yada hatun sana temizliğe yemege fln geliyoda sen onu yasıyoruz olarakmı algılıyosun bi anlam kayması var ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ya belki sırf sevdiğini duymayı seviyordur, olabilir. onun sorgulamasına izin vermeden sevdiğini her fırsatta sık sık hem belli et hem de söyle, zamanla geçer belki. ya da belki çok fazla iyisindir, kız da oha bu adam bana fazla iyi diyodur. sesunun da dediği gibi güvensizlik yaratmıştır kendi içinde. sık söylenen sçslerle bu sorun giderilir belki. edit: fdsfd alatariel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Sorgulamasına izin vermeden ağzının orta yerine ekleştireceksin şamarı, bak bir daha yapıyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bırak inanmasın kendi kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hala yatamadıysan bırak/zheld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben sevdığımı soylıycem o ınanmıycak.. ne uğrasıyosun bırak gıtsın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sebebi süründürmeye çalışmak. sevdiğini kanıtlamak için bokunu yiceksin inanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Değmez öyle bok yemeye falan, gerçi diyene bak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kızlar saks,erkekler de saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 o yüzden bitkiler ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bella said: kızlar saks,erkekler de saks. bu sefer katılmadan edemicem bu arada topicteki durum kız ya gerçekten geçmişte büyük bi aldatılma ya da kullanılma yaşamış, ya da çok pimpirikli ve dengesiz aynı evde yaşıyor ama böyle bi durum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 cokiyi said: 5. ayda hala ne yatmak icin kandirmasi?evet abi, yatmak icin 5 ay ugrasacagina bi ise girer 5 ay calisir, maasina gore yatmayi gectim genelev bile acarsin yani maksat seks olsa. cok enteresan bu kiz milleti ama iste anneleri babalari da beyinlerini yiyo, o yuzden yeni neslin kizlarini adam gibi yetistirmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Ailesiyle tanışma. +1 sakın ailesi ile filan tanışıyım deme. sevgini göstermek için böyle saçma şeyler yaparsan daha cok tepene cıkıcak inanmıcak. hala inanmıyorum hadi sıkıyosa evlen filana getirebilir lafı sdfdg. he sen diyosan yok ben evlencem git o zaman iste direk fdgfdgfd. aile işi sakat. bide 5 ay abi ya yuh demek istiyorum. kızınki bence bariz şımarıklık. acıkca daha çok ilgi istiyo işte. ama tabi böyle durumlarda işi bilir abilerimiz napıyo aynen devam ediyo kendinden ödün vermeden. farklı davranma. mesela böyle ince noktalar var ilişkide bide onları yakala. mesela ben erkek arkadaşımın beni çooook sevdiğini biliyorum. ama bazen öyle kücük öyle güzel birşey yapıyo veya söylüyoki içimden ahea hala çok aşık bana bende ona filan diye geçiyo. o ince noktaları yakala tabi zamanla olur hepsi çok kasma ilişkinde gündem yaratma bay bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yav naz yapıo işte öbür türlü ilişki monotonlaşmaya başalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 adam yattı galiba pek se(k)s çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yaş kaç kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Vingthor said: dün 5 ay oldu tam olarak fakat hala inandıramadım düşüncelerimin gerçekliğini. yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman falan. 5 aylik iliski 1 aydan uzun bir suredir ayni evde yasiyorsunuz yatmak icin kandiriyorsun tripleri atiyor eger sana ciddi ciddi bu tripleri atiyorsa kusura bakma ama kiz seni pek sevmiyor. ozur dilerim hayallerini yiktiysam ama uzaktan bakinca durum boyle gozukuyor yaniliyor da olabilirim, ne de olsa kizlari anlamak kolay degil. ama bana bu tripleri atiyor olsa oturur ciddi ciddi "nereye gidiyo lan bu iliski? boyle iliski mi olur be" diye dusunurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 İkna etme oyunu oynamıyorsun ki, ne zorun var ikna etmeye. Sevdiğin gibi yaşa, bırak kendi haline. Onun kafasındaki soru işaretler zaman zaman hoşnutsuzluklar yaşatacak ama ikna ediyim diye fazladan uğraşma bence, sen neysen, nasılsan öyle davran. Gerisini karşıdakine bırak, ister inanır, ister inanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Atilla koş bizden biri daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 şimdi burda asıl soru ortada bir yatma olayı varmı ?.yani henuz öyle bir şey gerçekleşmediyse kız aynı evde kaldıgınız için illaki bir yatma durumları olacagından bu tarz ayak yapıp,yatmak istemediğini açık açık söylemeyip ihaleyi sana bırakıyo olabilir. bi gün cıkıp sen benle yatmak için numara yapıosun diyip ayrılaiblir de.ki bu durumda kız senin onu sevdiğini gayet iyi biliyordur fakat o senin gibi hissetmiyordur.bu yuzdende yatmak istemiyodur tabi bunlar teori.ama yaklaştım bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hatun demeyin abi yeter.görgüsüz müsünüz kız mız diyin.hatun hatuna hatunlar hatundan hatuni tövbe yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar