Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir hatuna..

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

ya belki sırf sevdiğini duymayı seviyordur, olabilir. onun sorgulamasına izin vermeden sevdiğini her fırsatta sık sık hem belli et hem de söyle, zamanla geçer belki.
ya da belki çok fazla iyisindir, kız da oha bu adam bana fazla iyi diyodur. sesunun da dediği gibi güvensizlik yaratmıştır kendi içinde.
sık söylenen sçslerle bu sorun giderilir belki.

edit: fdsfd alatariel <3
Sosyal ağlarda paylaş

cokiyi said:

5. ayda hala ne yatmak icin kandirmasi?
evet abi, yatmak icin 5 ay ugrasacagina bi ise girer 5 ay calisir, maasina gore yatmayi gectim genelev bile acarsin yani maksat seks olsa.
cok enteresan bu kiz milleti ama iste anneleri babalari da beyinlerini yiyo, o yuzden yeni neslin kizlarini adam gibi yetistirmesi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

c_a_p_t_a_i_n said:

Ailesiyle tanışma.

+1
sakın ailesi ile filan tanışıyım deme. sevgini göstermek için böyle saçma şeyler yaparsan daha cok tepene cıkıcak inanmıcak. hala inanmıyorum hadi sıkıyosa evlen filana getirebilir lafı sdfdg.

he sen diyosan yok ben evlencem git o zaman iste direk fdgfdgfd.
aile işi sakat.

bide 5 ay abi ya yuh demek istiyorum. kızınki bence bariz şımarıklık. acıkca daha çok ilgi istiyo işte. ama tabi böyle durumlarda işi bilir abilerimiz napıyo aynen devam ediyo kendinden ödün vermeden. farklı davranma.

mesela böyle ince noktalar var ilişkide bide onları yakala. mesela ben erkek arkadaşımın beni çooook sevdiğini biliyorum. ama bazen öyle kücük öyle güzel birşey yapıyo veya söylüyoki içimden ahea hala çok aşık bana bende ona filan diye geçiyo.

o ince noktaları yakala tabi zamanla olur hepsi çok kasma ilişkinde gündem yaratma bay bay.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

dün 5 ay oldu tam olarak fakat hala inandıramadım düşüncelerimin gerçekliğini. yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman falan.

5 aylik iliski
1 aydan uzun bir suredir ayni evde yasiyorsunuz
yatmak icin kandiriyorsun tripleri atiyor

eger sana ciddi ciddi bu tripleri atiyorsa kusura bakma ama kiz seni pek sevmiyor. ozur dilerim hayallerini yiktiysam ama uzaktan bakinca durum boyle gozukuyor

yaniliyor da olabilirim, ne de olsa kizlari anlamak kolay degil. ama bana bu tripleri atiyor olsa oturur ciddi ciddi "nereye gidiyo lan bu iliski? boyle iliski mi olur be" diye dusunurdum
Sosyal ağlarda paylaş

İkna etme oyunu oynamıyorsun ki, ne zorun var ikna etmeye. Sevdiğin gibi yaşa, bırak kendi haline. Onun kafasındaki soru işaretler zaman zaman hoşnutsuzluklar yaşatacak ama ikna ediyim diye fazladan uğraşma bence, sen neysen, nasılsan öyle davran. Gerisini karşıdakine bırak, ister inanır, ister inanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi burda asıl soru ortada bir yatma olayı varmı ?.yani henuz öyle bir şey gerçekleşmediyse kız aynı evde kaldıgınız için illaki bir yatma durumları olacagından bu tarz ayak yapıp,yatmak istemediğini açık açık söylemeyip ihaleyi sana bırakıyo olabilir.

bi gün cıkıp sen benle yatmak için numara yapıosun diyip ayrılaiblir de.ki bu durumda kız senin onu sevdiğini gayet iyi biliyordur fakat o senin gibi hissetmiyordur.bu yuzdende yatmak istemiyodur

tabi bunlar teori.ama yaklaştım bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...