CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Alparslanın kuması iyi falan değilmiş,salakça attırdı kendini,Arda baroş girdi ama oynayan tobol gibi geldi bana,özellikle sağ kanatları rahatça top çeviriyor. Umarım gs biraz ciddiye alır tobolu yoksa trömsö olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 erhan, sabri, aydın, yaser Bu adamlar gitmedikçe hiçbirşey olmaz bu takımdan. Lanet olsun sabriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 eheh hiç umit vermedi gs ama hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Rewendor un yorumuna Alparslan dışında tamamen katılıyorum. Leş gibi maçtı be öldüm bittim izlerken. edit: Sabri şutlansın şu takımdan lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 72' A. Erdem (kırmızı kart) arif erdem sahalara pek iç açıcı dönenemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu hazırlık maçı mıydı? değilse neden hazırlık maçı gibiydi? tamam yabancıların bir kısmı yeni geldi hemen adapte olamazlar da ne bileyim eski kadronn türkleri neden daghil depildi en başta? neyse istanbula kaldı iş hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Milli oyuncular yorgundur tam maç oynatılmaz diyordu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 genç oyuncular top alıp topa basmayı bilmiyorlar özellikle forvetler yani topu bekliyorlar. Kanatlar bu takımın en önemli yeri burada duvar paslarını çizgiyi 2-3 pasta top indirmeyi hiç beceremediler top sıkışınca terse dönmesi gerek takımın bunun için daha çok maç gerek. Aydın sisteme uyuyor o takımda alternatif olarak kalmalı muhtemelen sabri de öyle olacak muhtemel ama Erhan falan daha pişmesi lazım bir kere foul yapıldığı sırada gördüm adamın yüzünü, Yaser de boğuşuyor falan o da kullanılabilir. Defansa dönersek kesinlikle- servet- gökhan ikilisi çok düzler ağırlar ve birbirlerine benzeyen oyuncular böyle olunca Galatasaray'ın arkadan oyun kurma ihtmali sıfırlanıyor. Öyle olacaksa önünde Mustafa Sarp en azından iyi pas verebilmeli o da öyle bir oyuncu değil ya bu defansla Topal yada Linderoth gibi biri oynaması gerek ya da arka geriden birinin daha tekniniği yüksek bir oyuncu olması gerekecek. Alparslan da pişer gibi gözüküyor pisipisine atıldı ilk sarısı zaten yanlıştı ama acemiliğinden kırmızı gördü. Barış hiç bir özelliği olmayan enteresan bir ortasaha benim için =) yani pas yüzdesi bu takım için yeterli olmaz orta takımlarda oynar kondisyonu var belli bir pası da gerçekleştiriyor fakat bu kadar mı görüşü düşük bir oyuncu olur hep geriye. Bu kadrodan Erhan çıkarılacaktır muhtemelen. Orkun zaten yine 2. kaleci olmayacağını gösterdi çok bariz temel hatalar yapıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bu maçtan sonra aklımda oluşan takım şöyle: -------------baros kewell----------------keita ---arda---linderoth/ayhan ----------m.topal h.balta-servet-e.güngör-u.uçar Linderoth' a neden bilmiyorum ama güveniyorum bayağı :) . Ayrıca alparslandan da güzel yedek olur. Sabir de ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Rijkaard tahmin ettiğim gibi hazırlık kampına devam ediyor. Çok da iyi yapıyor 2. ; 3. lig takımlarına tam kadro çıkıp 5 atmasından iyidir. Ben sonuna kadar destekçisiyim şuan denediği şeylerin. Hazırlık maçları henüz bunlar.Ki ben sezonun 6. haftasına kadar falan öyle iyi futbol beklemiyorum. İstanbuldaki rövanş maçıyla beraber as oyuncular yavaş yavaş takıma entegre olmaya başlar diye düşünüyorum böylece bir çok oyuncu da tatillerini yapabilmiş oldu. ps:Rıdvan'a da her konuda pay çıkarmayın yani,Baros-Arda'nın giriceğini de girmesi gerektiğini de herkes biliyordu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Sanki çok güzel maç olmuşmuş gibi bi de tekrarını veriyolar ya :) . edit: gece 1:10 da ntvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bütün maç boyunca sabri-gökhan-servet 3lüsüne güldüm cidden çok zor galatasarayın bu defans ile işi. uğuru dikkatli izlemedim hiç , dendiği kadar orayı idare eder gibi geliyor. ama mutlaka zan veya servetten birinin yedek oturması lazım. cidden komedi izlettiler. ligde idare ederler belki ama avrupada çok zor. rijkard'ın as takımla çıkmıyor olması gayet mantıklı. sonuçta hem aslara hem gençlere de mesaj gitmiş oldu. gerçi gençlerden de rijkard'a "bizi yanımızda tecrübeli adamlar olmadan oynatma pek bişey yapamıyoruz" mesajı geldi. bu arada rıdvan ve basın neden 4-3-3 ü çok büyüttüler anlamadım. türkiyede yıllardır oynanan ve 4-5-1 diye adlandırılan sistemden farkı yok ki bu sistemin de? beşiktaş da mustafa denizli ile geçen sezon bu şablonla şampiyon oldu sonuçta. ersun yanal da kovulmadan önce yine bizim "tek forvet" dediğimiz sistemle oynuyordu. sistemin diziliş yönünde sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum galatasarayın ama özellikle sabri gibi oyuncuların bulunduğu bi kadroda , rijkard'ın söylerikleri ne kadar anlaşılır ; galatasaray'ın bu sezonki başarısını belirleyecek ana etmen bu olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Gençlerin çoğundan umudu kesmiştir reykard muhtemelen. İkinci maçta şov olmalı, OLMALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Millet galatasaraydan barcelona gibi oynamasını bekliyor, sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tobol gibi bi takıma karşı oynamalı sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Orası öyle tabi. Ben genel lig beklentisi falan için demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ney ile neyi satın almaya çalıştığını şaşırıyor yine insanlar. Zayıf da olsa karşındaki takımın ligi başlamış fizik olarak eksikleri yok. Galatasaray daha sezonu yeni açıyor. AS oyuncuları yabancıları kenarda. Bu tarz bi maçta şov yapman için yada iyi oynaman için teknik oyunculara ihtiyacın var hele ki rakip bu kadar gömülüyorsa. Onlar kenardayken yada İstanbuldayken de 3-5 atsa Galatasaray zaten olay bitmiş daha ne. Dediğim gibi 5.lig takımına karşı tam kadro oynayıp 5 atıcağına gençlere şans veriyor. Neyse zaten şunun şurasında az kaldı ligin başlamasına 10. haftada falan anca düzgün oynamaya başlar GS diye bekliyorum ben. Oynamasa da sorun yok böyle devam etsin Rijkaard eninde sonunda alttan bi yıldız çıkarır gerekeni yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 miyaw33 said: arda,kewel,linderoth,keita,nonda,baros nerde? alparslan falana kaldıysa gs işi çokkk zor miyaw33 said: vay anasını,45 inci dakikada hakem su molası verdi,bu hakemi çok aradılar sanırım:) maçı nasıl izledin bilemicem, stadın ışıkları kapandı o yüzden durdu maç. miyaw33 said: Alparslanın kuması iyi falan değilmiş,salakça attırdı kendini,Arda baroş girdi ama oynayan tobol gibi geldi bana,özellikle sağ kanatları rahatça top çeviriyor. Umarım gs biraz ciddiye alır tobolu yoksa trömsö olabilir. neyini ciddiye alıcan tobolun. adam gençlere şans verdi işte, ne güzel. vivavale said: gs kadro cok garip,rijkaard milliyetci cıktı alayı türk bi de alpaslan var :D,şaka bi yana alpaslan da is var gibi ama daha pişmesi lazım.bi de erken ama rijkaard da max 10 hafta dayanır sanki sonra bye,sanırım rijkaard gs yi ortasıralarda sıradan bi futbol klubü sandı bu kadar da olmamalı sonucta uefa bu.umarım 2.yarıda arda ile oyunu cözer ve sonuca gider. şaka mısın ya lol. adam 2. maça tam takım çıkıcak işte. catlikethiief said: eheh hiç umit vermedi gs ama hadi bakalm mümkünse sana ümit vermesin gs zaten eheheheheheheheh. Burda herkes çok ciddiye almış yorumlar yapmış falan ama Rijkaard gayet gençlerle rahat bi takım kurup hazırlık maçı gibi gitti, 1-1 le döndü. Tabi deplasmanda alınan 1-1lik beraberlik kötü skor diyenler olacak, malum geçen sene Hamburg maçından sonrada demişlerdi bunu da, burda tam takım çıkınca Tobol u dağıtırız. Tobol falan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Tam takım çıkmamaları bence iyi. Çalışsın aslar daha. Acelemiz yok. Ağustos başına kadar hazır olur takım. Adam gibi antremanları tamamlamadan sakatlık riski yüksek olur, performans düşük olacağı için oyuncunun morali bozulur olurda olur. Alparslan fena değildi. Volkan yerine daha kalifiye bir yedek olur. Servet bence iyiydi Gökhansa daha ileriye dönük oynadı ama yeteneği ortada pek beceremedi. Bir pozisyonda Gökhan'dan(kanımca oydu ama adı söylenmedi) bir top sekti aman aman dedim allahtan Servet yetişti. Sabri bildiğin herif işte... Orta sahada Ayhan'ın ileriye çok birşey katmamasını garipsedim. Heralde toy delikanlılar yeterli alan açma çabalarında bulunmadılar ileride ondan olabilir. Mustafa eh işte bu da yedek olur. Fena değildi. Hırçın ve biraz çirkef gibi göründü gözüme. Ama bu da yedek olarak iyidir. Beleş transfere göre iyidir. Geri kalan ilerdeki gençleri göremedim maç boyunca pek. Aydın biraz çırpındı Yaser bir iki birşey denedi ama Erhan felan yoktu ortalıkta. Aydın oynarda böyle devam ederse cacık olmaz gibi. İnsan biraz uğraşmalı bence. Çok umutluydum bu heriften bayağadır. Maçta Arda-Baros olmamasını bende yadırgadım ama gençlere size güveniyorum güzel güzel oynayın demek istemiştir. Emniyet sibobu olarakta onları tutmuştur. Gençlerden bir yıldız çıkarabilir. Adam edebilir. Ayrıca böyle bir kadroyla sahada istediğin formasyonu dene pek birşey değişmezdi. Zaten defans orta saha defans orta saha şeklinde paslaşmalar çoğunda. 3 ön libero vardı sahada. Defans çok açık verdi ama genelde Sabri Alparslan çok ileri çıkıyordu skordan dolayıda olabilir hocanın beklere ileri çıkıp yardım edeceksiniz gel git yapacaksınız demesinden de olabilir. Oyun hazırlık maçından farksızdı ve bence elindeki alternatifleri görmeye çalışıyor hocamız. Ama orta sahaya bir oyuncu kesin şart. Nonda eğer formsuz devam ederse onun yerinede bir forvet gerekebilir. Erhan pek birşey yapamadı top gelmediği için ama yedek kalitesinde de olacağını sanmam. Benim şahsi görüşüm Emre'nin oynamamasının nedeni neler yapabileceğini görmesidir. Bu nedenle risk almamak için oynatmamıştır ve diğer gençleride izleyip kim kiralansın pafa gitsin satılsın kararını vermek için böyle bir takımla çıkmıştır sahaya. Bu 11'den de Servet Ayhan harici 1-3 tane kişi daha düzenli 11'de görev alabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Emre'nin oynamaması garipti gerçekten. Bu arada bir dipnot geçelim maç günü sabah antreman yaptırmış Rijkaard takıma. Ne demek bu diyen olursa normalde maç günü antreman yapılmıyor,hazırlık maçlarından önce yapılıyordu sadece. Benim düşüncem hem kadroya bakınca hemde bu tavırları görünce Rijkaard'ın bu maçı alelade bir hazırlık maçı olarak gördüğü şeklinde. O yüzden Fas takımıyla oynanan maçtan daha fazla önem vermeyin bu maça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 şuanki galatasarayın futbolu; taktik çizelgesi: 1- servet gökhan a pas 2- gökhan server e pas 3- servet gökhan a pas 4- gökhan topu gelişi güzel ileri doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 khelben gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ne çirkin maçtı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sabri-servet-gökhan-alparslan olarak çktı dmi gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar