Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Winamp Skin Version 1.0 is Released! (:P)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Evet... Birkaç zamandır üzerinde çalıştığım ve şimdiden uyarıyorum, "aşırı" amatörce, tamamen kabzıman işi olan Paticik Winamp Skinimi bitirdim... gayet kötü bir skin... özür dilerim ama elimden geleni yaptım baya bi uğraştığımı söyleyebilirim... Umarım beğenirsiniz... Bu skinin backgroundu oluşturan Texture Horacegoesskiing'e aittir... ona burdan sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum...bu skini tüm paticik halkına armağan ediyorum... (sanki çok büyük bişi yaptım da hehehe)
Paticik Winamp Skin [141 kb]
güle güle kullanınız efem...
ps: lütfen izinsiz editlemeyiniz... ya da koyun gtüne, isteyen editlesin hehehe :) keyfiniz bilir...
umarım beğenilir...
Lütfen bulduğunuz bug ve ya beğenmediğiniz ayrıntıları belirtin, elimden geldiği kadar düzelmeye çalışacağım...
ps: paticik bölümüne açacaktım ama oraya pek bakılmadığından buraya açılmasını uygun gördüm... biraz görülsün sonra taşırsınız paticik bölümüne :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Skini nasıl çalıştıracağınıza gelince... oldukça basit...
Çift tıklayacaksınız. (lütfen tek tıklayıp da bana gelip "çalışmadı" demeyin.) ya da Patiskin.wsz seçili iken Enter tuşuna bascaksınız. (lütfen f7 ye basıp da bana gelip "çalışmadı" demeyin.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

şahane ama düzeltilirse çok manyak olur
da winap 3 e yokmu:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Insanlar
bu basit bir Winamp 2.81 skin i
en fazla playlit e e qualizer a ve main window a skin konulabilir bunlarda, bmp lerle calisilir bu skinlerde
oole cok sey beklemeyin, karpuzu da negatif elestireniniz olursa you suck yapamamissin diye kafa atarim, herif kendi istegiyle kendi zamanindan yapti bunu oturup[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 04 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
Insanlar
en fazla playlit e e qualizer a ve main window a skin konulabilir bunlarda, bmp lerle calisilir bu skinlerde
oole cok sey beklemeyin, karpuzu da negatif elestireniniz olursa you suck yapamamissin diye kafa atarim, herif kendi istegiyle kendi zamanindan yapti bunu oturup

ulan be ben böyle bişi yapsam bi allahın kulu çıkarda böyle bana hak verirmi be:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 04 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
Insanlar
oole cok sey beklemeyin, karpuzu da negatif elestireniniz olursa you suck yapamamissin diye kafa atarim, herif kendi istegiyle kendi zamanindan yapti bunu oturup

Şöyle bir İnsanlar başlığını görünce "bi arkadaşımızın cüzdanı kaybolmuş" diye devam edesim geldi ;P[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten dediğim gibi çok amatör bir çalışma... pek fazla birşey beklemeyeceksiniz... direk bitmapi açıp 8x zoomla elimle teker teker boyadım... taş devrindemiyiz lan öküz? photoshop diye birşey var, skin programı diye bişey var... gibi lafları duyar gibi oluyorum... ama manual yaptım işte caveman olduğum için :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...