karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Evet... Birkaç zamandır üzerinde çalıştığım ve şimdiden uyarıyorum, "aşırı" amatörce, tamamen kabzıman işi olan Paticik Winamp Skinimi bitirdim... gayet kötü bir skin... özür dilerim ama elimden geleni yaptım baya bi uğraştığımı söyleyebilirim... Umarım beğenirsiniz... Bu skinin backgroundu oluşturan Texture Horacegoesskiing'e aittir... ona burdan sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum...bu skini tüm paticik halkına armağan ediyorum... (sanki çok büyük bişi yaptım da hehehe) Paticik Winamp Skin [141 kb] güle güle kullanınız efem... ps: lütfen izinsiz editlemeyiniz... ya da koyun gtüne, isteyen editlesin hehehe :) keyfiniz bilir... umarım beğenilir... Lütfen bulduğunuz bug ve ya beğenmediğiniz ayrıntıları belirtin, elimden geldiği kadar düzelmeye çalışacağım... ps: paticik bölümüne açacaktım ama oraya pek bakılmadığından buraya açılmasını uygun gördüm... biraz görülsün sonra taşırsınız paticik bölümüne :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Skini nasıl çalıştıracağınıza gelince... oldukça basit... Çift tıklayacaksınız. (lütfen tek tıklayıp da bana gelip "çalışmadı" demeyin.) ya da Patiskin.wsz seçili iken Enter tuşuna bascaksınız. (lütfen f7 ye basıp da bana gelip "çalışmadı" demeyin.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 şahane ama düzeltilirse çok manyak olur da winap 3 e yokmu:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hmm hoş olmuş en azından başlangıç için güzel gayet..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 media library ye etki etmio skin öle kaldı media library penceresi farklı renk winamp 5 kullanıorum[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ehheeauh işte pati ailesinin ilgisi. 4 gün once skin isterik diye thread açmıştım :) Şimdide ICQ Skin istiom hadi bi zahmet :P[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Insanlar bu basit bir Winamp 2.81 skin i en fazla playlit e e qualizer a ve main window a skin konulabilir bunlarda, bmp lerle calisilir bu skinlerde oole cok sey beklemeyin, karpuzu da negatif elestireniniz olursa you suck yapamamissin diye kafa atarim, herif kendi istegiyle kendi zamanindan yapti bunu oturup[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ben dl etmedim bende sum 41 Skin i var kendim yaptım tam profosyonel işi gibi duruyor harika grubu sevmeseniz bile skin e süper dersiniz :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 süper olmuş ta abi w3 için de isterük. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bu skiinler nası yapilüyür?? :) gusel olmus genede yaw..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Volfied, 04 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Insanlar bu basit bir Winamp 2.81 skin i en fazla playlit e e qualizer a ve main window a skin konulabilir bunlarda, bmp lerle calisilir bu skinlerde oole cok sey beklemeyin, karpuzu da negatif elestireniniz olursa you suck yapamamissin diye kafa atarim, herif kendi istegiyle kendi zamanindan yapti bunu oturup ulan be ben böyle bişi yapsam bi allahın kulu çıkarda böyle bana hak verirmi be:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 AHahah acıların cocugu triplerinde gordum seni chemical yazık yauwwffh..:D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 acıların cocugu emrah ezilmişlerin cocugu kemikıl[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 chem niye se orda kur cgrisi yapmaya basladin? nalaka kardesim forum icin ugrasmis biri emege saygi duymayan yuzsuzlerce rencide edilirse tabi karsi cikicam[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 guzel olmamis ama emegine saygi duyuyor ve winampimde yer veriyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 wala sahsen sıyah rengını sewdıgımden turuncuda ustne gıttıgınden hosuma gıttı. elıne saglık =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Volfied, 04 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Insanlar bu basit bir Winamp 2.81 skin i en fazla playlit e e qualizer a ve main window a skin konulabilir bunlarda, bmp lerle calisilir bu skinlerde oole cok sey beklemeyin, karpuzu da negatif elestireniniz olursa you suck yapamamissin diye kafa atarim, herif kendi istegiyle kendi zamanindan yapti bunu oturup Şöyle bir İnsanlar başlığını görünce "bi arkadaşımızın cüzdanı kaybolmuş" diye devam edesim geldi ;P[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bence valla bartmıyorum mükemmel olmuş..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi zaten dediğim gibi çok amatör bir çalışma... pek fazla birşey beklemeyeceksiniz... direk bitmapi açıp 8x zoomla elimle teker teker boyadım... taş devrindemiyiz lan öküz? photoshop diye birşey var, skin programı diye bişey var... gibi lafları duyar gibi oluyorum... ama manual yaptım işte caveman olduğum için :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Winamp 5 için isteriz!![signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben winamp 5 de kullanıyorum yani allah allah çalışmıyor mu ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende de 5 war gayet güzel çalışıyor ama arka fonu texture'li siyah yapacağınıza daha güzel bir bg koysanız çok süper olur tadından yenmezdi.. tek yorumum budur :=)[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hoş olmuş eline sağlık[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hos gorunuyor ama calısılması lazım bencede cok ellerıne saglık[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 eline sağlık kullanmaya başladım bile[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar