adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 her türlü yemekle ilgili bilgim vardır saçmada olsa bişiler oluşturma kabiliyetim var ama sebze konusunda çok zayıfım ve şuan ciddi anlamda sebze yemeklerine ihtiyacım var ana yemek olsun aparatif olsun illa sırf sebze olucak diye bişi yok ama sebze ağırlıklı olmalı restorantta satılcak cinsten yardımcı olabilirmisiniz?
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mantardan yapılan çok güzel şeyler var. ana yemek de olur aparatif de.
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mantar resmen dünyadaki en güzel şeylerden biri.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "mantardan yapılan şeyler var" değilde biraz daha açık olunursa sevinirim :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 haslanmıs havuc,kabak,brokoli,kereviz/patates i cam bir tepsiye alıp ustune bol besamel sosu boca edip fırına veriyorsun.
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "fırında kaşarlı mantar" var mesela. tabi restoranda olucaksa buna artistik bi isim bulman lazım. mutlaka vardır çekici bi ismi, başka restoranlarda falan kullanılıyodur. çünkü dışarda da çok yedim. kaşar yerine ya da kaşarla birlikte alternatif şeyler falan ekleyebilirsin. mantarın kalitesi ve sosun güzelliği zaten olay. bi de iki tür yiyecek mantar biliyorum, biri beyaz klasik kültür mantarı. diğeri de kahverengi ve yassı bi mantar. ikincisi daha güzel, fiyatı da biraz daha fazla zaten. adını çıkaramadım bi türlü.
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Dolma tabiki.Her türlüsü.Kurutulmuşundan tut,patlıcan,kırmızı biberlisi,yeşil biberli,dometes dolmasına kadar.Dolmayı sevmeyen ölsün.Tane hesabından satarsın deli gibi para da kazanırsın.
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben dolmanın kabuğunu ayırıp sadece içini yiyorum, sebze yemeği olmuyo benim için : )
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 arapsaçı kereviz enginar yazın özellikle süper şeyler yaratılabilecek bir bitki meze gibi salata gibi deniz börülcesi haşlayıp kullanabilirsin zeytinyağıyla, aynı muameleyi radika ve turp otuna da yapabilirsin. bamya domatesli yapıldığında süper bir yemektir. taze fasulye fasulye çeşitlerinin kralıdır. barbunya yazın ana garnitürü, mangal sofralarının süsü, zeytinyağlı böyle ohş. börülcenin kendisi, hem salatası olur hem yemeği. semizotu söylenmiş, salçalı zeytinyağlı yaparsan da güzel olur, yoğurtla servis edeceksin of of. ama aslolan yapraklarını ayırıp yoğurtla falan salatasını yapmaktır. bezelyeyi patatesli havuçlu yapabilirsin, hatta bu arkadaşı enginarla da kombinleyebilirsin. patlıcan ve çeşitleri, her zaman gideri olan şeyler bence. özellikle yaz aylarında közlenmiş patlıcandan yapılan meze mükemmel bence. ayrıca mantarın sapını ayırıp içine kaşar koyup fırına verince elde edilen sonuç iştah açıcı. beşamelli tavuklu mantar ise fırında şölen resmen. gelir aklıma daha yazarım. sebze <3
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 radika ve turp otu? lan bide aşçılık okuyorum sebze kültürmü feci şekilde geliştirmem lazım :D
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kabak ve bulgurla güzel bi yemek yapabiliyorum ben.servis ederkende üzerine yoğurt döküyorum gercekten cok lezzetli oluyore,kim tattıysa cok beğeniyor.ama adını bilmiyorum yemegn :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aranızda tutorial koymayı düşünen var mı?
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kremalı brokoli çorbası var şahane birşey. öğren ve uygula.
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o değilde ebecümeci ne olaki aslında adı ebegümeci biliyorum
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Enginar. (tu) Hele beşamel soslu ise. (tu)(tu)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 patlıcan kebap sebze yemeği sayılır mı? :D valla sebze deyince hıyar-domates saymazsak bir tek taze fasulye yiyebiliyorum. kuru da fena değil aslında
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 karadeniz mutfagının eşsiz karalahana konseptini kullanabilirsin:) karalahana çorbası karalahana sarması ve yanında mısır ekmeği yoğurt
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kremalı brokoli çorbası Zeytinyağlı Enginar Sarımsaklı yoğurtlu semiz otu (Çiğ olacak) Zor yemekler değil ama sebze triom bunlar.Yoksa kapuska,musakka falan yalan
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pogodi said: KEREVİZLİ PIRASA SDFpopondan yemek uydurma
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sensin popo http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=kerevizli+p%C4%B1rasa+yeme%C4%9Fi&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=1&oq=kerevizli+p
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 of çok iğrençsin ya. bari kabak ograten falan ye
Öne çıkan mesajlar