adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 her türlü yemekle ilgili bilgim vardır saçmada olsa bişiler oluşturma kabiliyetim var ama sebze konusunda çok zayıfım ve şuan ciddi anlamda sebze yemeklerine ihtiyacım var ana yemek olsun aparatif olsun illa sırf sebze olucak diye bişi yok ama sebze ağırlıklı olmalı restorantta satılcak cinsten yardımcı olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mantardan yapılan çok güzel şeyler var. ana yemek de olur aparatif de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mantar resmen dünyadaki en güzel şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "mantardan yapılan şeyler var" değilde biraz daha açık olunursa sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 haslanmıs havuc,kabak,brokoli,kereviz/patates i cam bir tepsiye alıp ustune bol besamel sosu boca edip fırına veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "fırında kaşarlı mantar" var mesela. tabi restoranda olucaksa buna artistik bi isim bulman lazım. mutlaka vardır çekici bi ismi, başka restoranlarda falan kullanılıyodur. çünkü dışarda da çok yedim. kaşar yerine ya da kaşarla birlikte alternatif şeyler falan ekleyebilirsin. mantarın kalitesi ve sosun güzelliği zaten olay. bi de iki tür yiyecek mantar biliyorum, biri beyaz klasik kültür mantarı. diğeri de kahverengi ve yassı bi mantar. ikincisi daha güzel, fiyatı da biraz daha fazla zaten. adını çıkaramadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Taze fasülye güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ıspanak semizotu taze fasulye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Dolma tabiki.Her türlüsü.Kurutulmuşundan tut,patlıcan,kırmızı biberlisi,yeşil biberli,dometes dolmasına kadar.Dolmayı sevmeyen ölsün.Tane hesabından satarsın deli gibi para da kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben dolmanın kabuğunu ayırıp sadece içini yiyorum, sebze yemeği olmuyo benim için : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 arapsaçı kereviz enginar yazın özellikle süper şeyler yaratılabilecek bir bitki meze gibi salata gibi deniz börülcesi haşlayıp kullanabilirsin zeytinyağıyla, aynı muameleyi radika ve turp otuna da yapabilirsin. bamya domatesli yapıldığında süper bir yemektir. taze fasulye fasulye çeşitlerinin kralıdır. barbunya yazın ana garnitürü, mangal sofralarının süsü, zeytinyağlı böyle ohş. börülcenin kendisi, hem salatası olur hem yemeği. semizotu söylenmiş, salçalı zeytinyağlı yaparsan da güzel olur, yoğurtla servis edeceksin of of. ama aslolan yapraklarını ayırıp yoğurtla falan salatasını yapmaktır. bezelyeyi patatesli havuçlu yapabilirsin, hatta bu arkadaşı enginarla da kombinleyebilirsin. patlıcan ve çeşitleri, her zaman gideri olan şeyler bence. özellikle yaz aylarında közlenmiş patlıcandan yapılan meze mükemmel bence. ayrıca mantarın sapını ayırıp içine kaşar koyup fırına verince elde edilen sonuç iştah açıcı. beşamelli tavuklu mantar ise fırında şölen resmen. gelir aklıma daha yazarım. sebze <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 radika ve turp otu? lan bide aşçılık okuyorum sebze kültürmü feci şekilde geliştirmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kabak ve bulgurla güzel bi yemek yapabiliyorum ben.servis ederkende üzerine yoğurt döküyorum gercekten cok lezzetli oluyore,kim tattıysa cok beğeniyor.ama adını bilmiyorum yemegn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aranızda tutorial koymayı düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 KEREVİZLİ PIRASA SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kremalı ıspanak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kremalı brokoli çorbası var şahane birşey. öğren ve uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o değilde ebecümeci ne olaki aslında adı ebegümeci biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Enginar. (tu) Hele beşamel soslu ise. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 patlıcan kebap sebze yemeği sayılır mı? :D valla sebze deyince hıyar-domates saymazsak bir tek taze fasulye yiyebiliyorum. kuru da fena değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 karadeniz mutfagının eşsiz karalahana konseptini kullanabilirsin:) karalahana çorbası karalahana sarması ve yanında mısır ekmeği yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kremalı brokoli çorbası Zeytinyağlı Enginar Sarımsaklı yoğurtlu semiz otu (Çiğ olacak) Zor yemekler değil ama sebze triom bunlar.Yoksa kapuska,musakka falan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pogodi said: KEREVİZLİ PIRASA SDFpopondan yemek uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sensin popo http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=kerevizli+p%C4%B1rasa+yeme%C4%9Fi&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=1&oq=kerevizli+p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 of çok iğrençsin ya. bari kabak ograten falan ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar