Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Chesscube'de satranç oynarken yenilmeye dayanamayan bir elemanla karşılaştım. O normalde sen git 10.000 lerce insanın oynadığı portalda ayak fetişistinin tekiyle eşleş. Öyle aman aman komik gelmeyebilir ama paylaşmak istedim. Küfürler priceless Maçın bitme pozisyonu da komik baya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 and I kiss her feet now whaddafuck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 fds "mow" ı düzeltmesi de şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu nasıl bitme lan anlayamadım. Vezirle peon'u yesen fil var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende ona dikkat ettim ama çözemedim bende :) ayrıca adam ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bitmemiştir sadece o an ss'yi alıp koymuştur foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sağ üstte ispen won amr10 lost yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu nasıl mat ki :S ama yazılar komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 O zaman harbiden nasıl mat? diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Şah çekmeden mat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 spawn77 said: Şah çekmeden mat olmaz. cin atasozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 emin değilim ama zamanlı oyun ve orda yazan puanlarda taşların değeri olabilir(at 3, vezir 9 flm varya). edit: ı ıh orda won lost bilmem kaç points yazıyo, taş değeriyle alakalı değil sanırsam , muhtemelen zamanlı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Feyk bu böyle mat olmaz eheh :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yok hiç çakmam satrançtan da adam bi vezir bi atla ve piyonlarla yönetmeye mi çalışmış? ki senden de baya eksik var. evet abi hiç çakmıyorum herhalde ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Beyaz benim. Son hamleyi adam yaptı vezirle saçma bir şah çekti işte, ondan sonra da resign yaptı. Feyk diyen arkadaşlara da gülüyorum. Adam bayağı kötü oyuncuydu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Wispy said: Feyk diyen arkadaşlara da gülüyorum. Dalga geçmiştim zaten ben :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Şah çekiyim derken, veziri piyona yem etmek de akıllıcaymış hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yahu adam zaten saçmaladı oyunun ortalarında. Bir piyonu gidip oraya nasıl getirirsin. Oyunun ortasında 2. veziri çıkıyorum adam da anladı saçmaladığını o hamleyi yaptı sonra da resign yapıp başladı saydırmaya. Fetiş kısmı komiğime gitmişti benim ama tek yabancı olan benim sanırım ayak konseptine. Adamın biri küfrederken I kiss ur mothers feet Mow demesi. Sonra da NOW* diye düzeltmesi bitirdi beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 oha site çok iyiymiş. chess.com'dan oynuyodum ben bu daha başarılı duruyor. gireyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bahsederken hep "adam" demişsin de.. adam değildir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 reyou said: spawn77 said: Şah çekmeden mat olmaz. cin atasozu. buna daha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar