Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 nekadara bulurum böyle hiç tıkırtı yapmayan klavye ve mouse. öyle süper gaming mouselarına şusuna busuna ihtiyaç yok, oynadığım tek oyun diablo2, onu da daha nekadar süre oynarım belirsiz. şöyle yazarken tıkırtı yapmasın tek derdim, pc salonda, her gün kavga ediyorum annemlerle tıkırtı yüzünden. bi de bana da batıyo bunun sesi artık. şöyle profesyonel, çok yüksek fiyatlı falan ürünlere kaçmadan, gayet bir öğrencinin alabileceği düzeyde ve tıkıtı yapmayan klavye ve mouse (yoksa öyle bi mouse sadece klavye de olur! asıl tıkırtı klavyeden çünkü =( )tavsiyesine muhtacım yani. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Genelde klavye ve mouseları ilk aldığında gayet sessiz oluyolar ama bi süre sonra başlıyolar panjur üstüne çarpan yağmur gibi ses çıkarmaya. Özellikle "çok sessiz" diye satılan bi klavye varsa ben de sevinirim açıkçası. Biri sana yatıya geldiğinde adam arkanda uyurken çekiniyosun yazı yazmaya, adam uyanıyo yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Drall said: nekadara bulurum böyle hiç tıkırtı yapmayan klavye ve mouse. öyle süper gaming mouselarına şusuna busuna ihtiyaç yok, oynadığım tek oyun diablo2, onu da daha nekadar süre oynarım belirsiz. şöyle yazarken tıkırtı yapmasın tek derdim, pc salonda, her gün kavga ediyorum annemlerle tıkırtı yüzünden. bi de bana da batıyo bunun sesi artık. şöyle profesyonel, çok yüksek fiyatlı falan ürünlere kaçmadan, gayet bir öğrencinin alabileceği düzeyde ve tıkıtı yapmayan klavye ve mouse (yoksa öyle bi mouse sadece klavye de olur! asıl tıkırtı klavyeden çünkü =( )tavsiyesine muhtacım yani. teşekkürler şimdiden Öyle bişi yok abi ama mouse olayında aşkınım çok seri mouse kullanırım diyorsan,ekran klavyesi işini görecektir. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 herhangı bır mouseın ses yapan parcasını cıkartabilirsin aleti bozmdan, klavyelerde var sanırım ama hep slim oluyolar bole kaptop tipi... bide sessiz mouse kullanmak işkence baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aslında bole yamulan falan plastikten klavyeler var. onlar işini gorebilir sanırım. sole bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vardı bende bitane, basmıyodu bendekinin tuşları kafayı yedirtmişti bana. yeşil renkliydi bi de:D attım fırlattım biyerlere. abim almış gelmiş bigün uyduruk bişey, kalitelileri nasıldır bilemicem ama uyduruğunu almayın aldırtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 büyük tuşlu klavyeler tuk tuk diye ses çıkartırken, flat klavyeler tık tık diye daha az ses çıkartıyor. tavsiyet flatlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 klavyenin tıkırtı yapmasını onleyen plastikten bi cover vardı sanki.. onun dışında flat klavyeye mahkumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 klavyeyi bilemem de ses çıkarmayan mouse kullandığım en dar mousedu. kafayı çizicektim ses çıkarmıyo diye. sırf ses yok diye konsantre olamıyodum çok acayip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mouse : microsoft un bi mouse u var, notebook için top gibi bişe. sessiz, wireless falan filan. hepsiburada kalmamış ama o da. baska da yerde bulamadım. klavye olarak logitechin mi ne sağlam bi notebook klavyesi vardı sanırım, ona bakılabilir bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben sırf bu yüzden laptopu kullanıyorum. klavyesi baya sessiz mouse tıkı olarakta touch pade hafif vurma olayını kullanınca aşırı sessiz oluyo. normalde hiç sevmiom laptopı ama gece evdekiler uyuduktan sonra rahatsızlık vermemek için mecburen geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abicim bana kalsa eski daktilo usulu klavyelerden kullanirim takir tukur sesszi klavye ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yok abi bende uyurken evde birisi tıkır tukur bişe yazıyosa bende kızıyorum layn yavaş yaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 saykomusunuz lan kapayin kapinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bizimkilerde aynı geyiği yapmışlardı da. Microsoftun kablosuz slim klavye + mouse setini bulup almıştım o zamandan beri gayet mutlu ve huzurluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 BonePART said: abicim bana kalsa eski daktilo usulu klavyelerden kullanirim takir tukur sesszi klavye ne ya ben 286 klavyesi kullanıyodum, win tuşsuz hatırlasana.. 3 kapı kapalı, peder salondan kalıp odanın kapısına vuruyodu ses geliyo diye. takada tukada.. ama çok rahat klavyeydi, geniş mi geniş, yaylı tuşlar böyle minibus surucu koltuğu gibi. oyun oynarken win tuşuna bascam derdi yok, tuşu ıska geçme korkusu yok. kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Onlar ne klavyeydi be. Sanki vaktinde klavyeden oyun oynandığı dönemler için tasarlanmış. Geniş, tak tuk basıyorsun ne iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 CATAK diye ses cikiyordu be o klavyelerin her tusundan, hele ki kallavi boyuttaki enter tusunun o inip kalkarken cikardigi CAPAK CAPAK sesi, ahaha. Bu arada ben hala laptop klavyesi kullanmaya alisamamis bir insanim, elim ayagim dolaniyor yazarken, tuslari hissetmem lazim boyle elimle, allahim niye bizi boyle geek yarattin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar