Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ses çıkarmayan, tıkırtı yapmayan klavye mouse isterim!

Drall

Öne çıkan mesajlar

nekadara bulurum böyle hiç tıkırtı yapmayan klavye ve mouse. öyle süper gaming mouselarına şusuna busuna ihtiyaç yok, oynadığım tek oyun diablo2, onu da daha nekadar süre oynarım belirsiz. şöyle yazarken tıkırtı yapmasın tek derdim, pc salonda, her gün kavga ediyorum annemlerle tıkırtı yüzünden. bi de bana da batıyo bunun sesi artık. şöyle profesyonel, çok yüksek fiyatlı falan ürünlere kaçmadan, gayet bir öğrencinin alabileceği düzeyde ve tıkıtı yapmayan klavye ve mouse (yoksa öyle bi mouse sadece klavye de olur! asıl tıkırtı klavyeden çünkü =( )tavsiyesine muhtacım yani. teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde klavye ve mouseları ilk aldığında gayet sessiz oluyolar ama bi süre sonra başlıyolar panjur üstüne çarpan yağmur gibi ses çıkarmaya.
Özellikle "çok sessiz" diye satılan bi klavye varsa ben de sevinirim açıkçası. Biri sana yatıya geldiğinde adam arkanda uyurken çekiniyosun yazı yazmaya, adam uyanıyo yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

nekadara bulurum böyle hiç tıkırtı yapmayan klavye ve mouse. öyle süper gaming mouselarına şusuna busuna ihtiyaç yok, oynadığım tek oyun diablo2, onu da daha nekadar süre oynarım belirsiz. şöyle yazarken tıkırtı yapmasın tek derdim, pc salonda, her gün kavga ediyorum annemlerle tıkırtı yüzünden. bi de bana da batıyo bunun sesi artık. şöyle profesyonel, çok yüksek fiyatlı falan ürünlere kaçmadan, gayet bir öğrencinin alabileceği düzeyde ve tıkıtı yapmayan klavye ve mouse (yoksa öyle bi mouse sadece klavye de olur! asıl tıkırtı klavyeden çünkü =( )tavsiyesine muhtacım yani. teşekkürler şimdiden

Öyle bişi yok abi ama mouse olayında aşkınım çok seri mouse kullanırım diyorsan,ekran klavyesi işini görecektir. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abicim bana kalsa
eski daktilo usulu klavyelerden kullanirim
takir tukur
sesszi klavye ne ya

ben 286 klavyesi kullanıyodum, win tuşsuz hatırlasana..

3 kapı kapalı, peder salondan kalıp odanın kapısına vuruyodu ses geliyo diye. takada tukada.. ama çok rahat klavyeydi, geniş mi geniş, yaylı tuşlar böyle minibus surucu koltuğu gibi. oyun oynarken win tuşuna bascam derdi yok, tuşu ıska geçme korkusu yok.

kral.
Sosyal ağlarda paylaş

CATAK diye ses cikiyordu be o klavyelerin her tusundan, hele ki kallavi boyuttaki enter tusunun o inip kalkarken cikardigi CAPAK CAPAK sesi, ahaha.

Bu arada ben hala laptop klavyesi kullanmaya alisamamis bir insanim, elim ayagim dolaniyor yazarken, tuslari hissetmem lazim boyle elimle, allahim niye bizi boyle geek yarattin =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...