BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12074666.asp?gid=229 bu nedir ya. adamlar benzin sirketlerine kar payi dusurtcek kanun cikardi benzin 20 30 kurus geriledi simdi 20 30 kurus zam yapiyolar vergiye. terbiyesizlik resmen ya. 3.20 olacak benzin 1 lira rafineri cikis fiyati 1.65 otv ustune bide gidip kdv koyuyolar otvli fiyatin terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Akepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 akape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi hiç bi şeye vergi vermiyoz, herkes çift muhasebe tutuyo falan. başka nerden alcaklar parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 diye klasik bi geyikle konuyu derinleştiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben maaşlı çalışanım valla tıkır tıkır alıyorlar benden vergiyi, eee benzindende benden alıyor zaten. Şirketler benzini masraf yazıp vergiden düşerler. Hep bize hep bize giriyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aaaaaaaaaaaaaaa keeeeeeee peeeeeeeeeeee yiyiyoz içiyoz para vermiyozzzzzzzzzz adiooooos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ya satalım arabayı olsun bitsin.Nedir bu ya.Bu millet eşek abicim.Sırtına semer vurandan hoşlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 akbil alın kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ata geçilse yem masrafı tutar mı acaba bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 turkiyede vergi sistemi cok karisik, calisanlar diyorki biz vergimizi veriyoruz is yeri sahibide diyorki, kardesim ben vergimi tam verirsem, ustunede birde bu zorunlu(kdv otv) verirsem mumkun degil batarim garip bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 turkiyede sistem sunda karisik isverene yane satici kalsa o vergisini oducek sorun normal fiyatin ustune 20% vergi odemek istemeyen alici yoksa herkes kdvli satmak ister tabiki malini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 LPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Apis said: Selamlar Paticik Patinaj ahalisi! Korkuya mahal vermeyiniz, benzin fiyatları en yakın zamanda tekrardan layık olduğu yüksek mevkiilere ulaşacaktır! Bu tip kısa dönemlik düşüşler şevkinizi kırmasın! En yakın zamanda haşmetli hükümetimiz bu konuya tekrar el atıp akaryakıt fiyatlarını eski görkemli günlerine geri döndürecektir!... Saygılar, sevgiler... Esen kalın efendiler! Demiştim benzin fiyatlarını indirdiklerinde. Bence bu zam geç dahi kaldı... Ben daha erken bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Selam, Yahu zaten dengesiz vergi tahsili yüzünden vergi yüksek. Herkes verse bu sefer oranlar daha mantıklı seviyeye inecek. Tabi ilk hamleyi kim yapacak o mechul. LPG bile yüksek : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 BonePART said: turkiyede sistem sunda karisik isverene yane satici kalsa o vergisini oducek sorun normal fiyatin ustune 20% vergi odemek istemeyen alici yoksa herkes kdvli satmak ister tabiki malini katilmiyorum. tum alimlar perakende sektorde degil. hatta tam tersine ticaret yapanlarin buyuk kismi ara mal alip satiyor. kdv yi odemek istemeyen alici varsa o da aslinda bir nevi son urunde satici. bugun yil sonunda fatura satanlar, fatura kesip sonra 2 yilda bir mali kayitlari tuttugum depo yandi diye mahmekemelere tasinanlar, taksimde 4. sinif otellerde yatan hamallar ustune kurulmus sadece fatura kesen naylon firmalar varsa bunun sebebi tamamen ozel sektor, son alici degil. isin ilginc yani hep deriz ya devlet vergiyi cok yuksek tuttugu icin artik kar etmek imkansiz oldugundan insanlar mecburen 2 muhasebe tutuyor diye, bunu engellemek icin vergi indirimleri denemelerinde tam tersine inanilmaz gelir dususleri oldu. bu da turk tuccarinin hic vergi odemek istemeidginin kaniti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bu arada ben de sabit maasliyim. devlet baba sagolsun hersey sabit maasliya luks tuketim sayildigi icin hepsi cebimden cikiyor. sirketler utanmasalar evin buzdolabi masraflarini bile giderlestirecek. (calisana yemek kafeterya masrafi diye onu da yapan komsularim var gerci. artik 500 milyonluk buzdolabi harcamasini bile devlete verecegin vergiden dusuyorsun. o kadar da olmaz, insaf be.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 akepenin kankalarının vermediği vergiler , elimizde patlayan phileaslar, bizi teğet geçen ama 13 kat artan 23 milyar liralık bütçe açığı nasıl çıkacak kuzum, satacak başka şeyler de kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Selam, Benzin artışları konumuz ;) Yok yani çok fazla 'konu dışı' içerik olmayalım da :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 araba konforuna alışınca inmek zor geliyor.Ama binmek daha da zorlaşıyor. Kaça kadar çıkıcak daha merak etmekteyim.Burn falan koysak depoya daha ucuza gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ya yeter hakikaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Eğer atladığım bir post yoksa bugünkü zammı yazmaya kimse tenezzül etmemiş. 95 oktana 5 kuruşluk kadar bir şeyler galiba. edit: konu dışında varmış, yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Selam, Saolsunlar güzel ÖTV ayarı çektiler :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yine zam.. napiyorlar bunlar ya ben hayatimda boyle sacma is gormedim 1 kurus 1 kurus durmadan bindiriyorlar. ama bu gidisle yedikleri kufurler vs hayatlari boyunca peslerini birakmicak, birakmasin da beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B.O.R.A. Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 selam, sizleri akbile davet ediyorum, hem aktarma da yapılıyor. oh mis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar