Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fragile, Melee, Holy Magic, Speed, Combo Moves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Diablo 2 Assassin + WoW Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Woot, Monk Skilleri <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 monk combo sistemini anlattılar, süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 "explosions make everything better" bence kötü olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 her combat skillinin 3 farklı stage i var 1. tıklayış 2. tıklayış 3. tıklayış şeklinde her seferinde farklı bişi yapıyo. aynı skilli spamlamayabilmenin yanında ilk stage i a skilliyle, 2.sini b skilliyle 3.sünü de farklı biriyle kullanmak da mümkün. nublar aynısını spamlerken prolar duruma göre hızlıcana farklı skilleri kullanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Dune Dervish (tu) Süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sc turnuvası http://eu.blizzard.com/blizzcon/video/stream-rts.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tunca said: her combat skillinin 3 farklı stage i var 1. tıklayış 2. tıklayış 3. tıklayış şeklinde her seferinde farklı bişi yapıyo. aynı skilli spamlamayabilmenin yanında ilk stage i a skilliyle, 2.sini b skilliyle 3.sünü de farklı biriyle kullanmak da mümkün. nublar aynısını spamlerken prolar duruma göre hızlıcana farklı skilleri kullanıcak. Dash, debuff, aoe oluyor mu yalnız onu kestiremedim. Yani, 1 - 2 - 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 evet öyle de oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 OHA o monk nedir ya? diablo konseptinin dışına çıkmış demicem direk diablo konseptinden fırlamış ceki çenli jetlili yasak kırallık filimdeki monku oyuna koymuşlar asda ama süper eğlenceli bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 diablo 1de vardı monk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 monk streetfighter dan firlamış gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 lan worgen kral olmuş resmen of araa böyle şeyler okuyorum wow çekiyor canım dönsemmi geri diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi tauren paladin ne ya irencc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Umarım Monk Assassin kıvamında birşey olmaz. Combo falan çok 2005... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 temelde çok benzerler ama monkun uygulaması daha başarılı olucak gibi, kombo sistemi benim baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 o kalbini patlatma hareketleri cok uymuyo diabloya, vurup gidiyosun, sonra adam patlıyo item düşüyo, geri koşup onu almaya gidiyosun butun karizma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 barbarın skilli vardı ondan atmıslardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu Dune Dervish dediginiz nedir ya bulamadim videosunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yanlız monk icin arkadaşımın ilk tepkisi "Hacı lan bu?" :D blizz dio ztn ya japon monklardan fln farklı olsun istedik daha doğu avrupalı keşişler vs gibi olsun fln istedik diye ii olmuş tam kafa şey ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Gangren said: Konuları karıştırdın gene Drea :) Drea benim karıştırmayalım, o drae, ya da kısaltmayın draeden işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ya bi ara dervish karakteri gelebilir diye bi spekülasyon olmuştu. googleda da doomd ervish şeklinde birkaç yerde de gördüm adının geçtiğini ama net bi bilgiye ben de ulaşamadım. ha ama dervish gibi bi char gelirse direk tek geçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dreagloth said: Gangren said: Konuları karıştırdın gene Drea :) Drea benim karıştırmayalım, o drae, ya da kısaltmayın draeden işte :) yok benim kisaltmam, DRA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Cuce said: o kalbini patlatma hareketleri cok uymuyo diabloya, vurup gidiyosun, sonra adam patlıyo item düşüyo, geri koşup onu almaya gidiyosun butun karizma gidiyo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar