BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 unutmusuz assasins creed kesinlikle dunyanin en komik derece basit kombat sistemi ama inanilmaz goruntuler o bi sehirde hayvan gbi yuksek bi kiliesnin tepesinde sehre bakmak sonra leap of faith yapmak inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Belki Assassin Creed 2, ilk oyunu PC'de oynayabilirim rahatlıkla, para vermeye değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi zaten eski oyunnari oynarkende alma git takas et 30 lira takas oyna bitiryenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 AC ilk birkaç bölümden sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 walla sirf goruntuleri zledim be 9 bolumde ayni ama 9 undada mal mal izledim sirf o kadar guze ki bide sey ya ALMMMS ALMMS FOR THE POOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 AC tam bone luk oyun valla gorutnuler super, maymuna versen takir takir oynar o derece kolay zehmetsiz kafa yormuyor filan autopilot da biter oyun asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Gangren said: Abi, hatun Crash Bandicot sevio, çıkmiim şimdi karşısına Resistance veya Drake's Fortune ile :p Uncharted: Drakes Fortune crash bandicot yapanlar yaptı zaten ordan kurtarır belki :D. ayrıca indiana jones yada tomb raider seven her insanın oynamaıs lasım o oyunu. MGS4 de öbür ps2 oyunlarından farklı hani. En azıdan kamera öbür oyunlardaki gibi değil çok daha rahat o yüsden. Birde kızlar her türlü sevio rock band , guitar hero :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Viktor said: AC tam bone luk oyun valla gorutnuler super, maymuna versen takir takir oynar o derece kolay zehmetsiz kafa yormuyor filan autopilot da biter oyun asdfasd abi bazen onu ariyosun ama ya yane kafa yormasin dugmelere basiyim level atliyim her dakka civdir ne biliyim imperialism olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gangren in esi ole siradan oyundan anlamiyan biri degildi yanniz :p kucukken arkadas cevremde ilk atariyi onda gormustum ben, baya cannon fodder filan oynuyordu o zaman diye hatirliyorum BonePART said: Viktor said: AC tam bone luk oyun valla gorutnuler super, maymuna versen takir takir oynar o derece kolay zehmetsiz kafa yormuyor filan autopilot da biter oyun asdfasd abi bazen onu ariyosun ama ya yane kafa yormasin dugmelere basiyim level atliyim her dakka civdir ne biliyim imperialism olmuyo olm wowda huyunu suyunu tam cozmesek yicez, slackersin iste sfdsdf bak colezyum geliyor aga, tam senlikmis boss gelcek kesip lootlayip diger boss u cagiricakmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kararsız kaldım, 80GB Eurasia garantili konsol + Altın uçlu HDMI + Ekstra Dualshock 3 kol + Little Big Planet Şu seriyi 1350 TL'ye alabiliyorum, taksitli fiyat. Ama Little Big Planet'i arkadaşımdan alma şansım var. LBP yerine: 1. Fifa 09 alabilirim (fiyat biraz düşüyüor) 2. Killzone 2 alabilirim (+20 TL fark) 3. Infamous alabilirim (+50 TL fark) Veya, LBP alıp, +75 TL vererek Fifa 2009 alabilirim. Siz olsanız nası yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 infamous yada killzone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 fifa 09. surekli oynayabilecegin pesten daha guzel bi futbol oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bir şekilde 60GB'lık PS3 bulabilirsen şahane olur bence. (vardır belki hala satan bir yer). Bu arada LBP derim ben. Hem internet bağlantısı yapabilirseniz süper eğlence olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Killzone2 Bundle aldım. LBP ve Fifa09, Shopto.net'ten gayet ucuza geliyor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gta 4 full hd destekliyor mu? mgs4 ten sonra çok yavan geliyor grafikler bana oynarken yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hmm şu shopto epey ucuza benziyo. konuyla biraz alakasız olcak ama xbox360'a 2. gamepad almam lazım,shopto'nun fiyatıyla 50 liraya geliyor.acaba elektronik diye gümrükte takılma gibi bi sorun yaşatır mı yoksa oyunlar gibi sorunsuz bi şekilde gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Viktor said: gangren in esi ole siradan oyundan anlamiyan biri degildi yanniz :p kucukken arkadas cevremde ilk atariyi onda gormustum ben, baya cannon fodder filan oynuyordu o zaman diye hatirliyorum BonePART said: Viktor said: AC tam bone luk oyun valla gorutnuler super, maymuna versen takir takir oynar o derece kolay zehmetsiz kafa yormuyor filan autopilot da biter oyun asdfasd abi bazen onu ariyosun ama ya yane kafa yormasin dugmelere basiyim level atliyim her dakka civdir ne biliyim imperialism olmuyo olm wowda huyunu suyunu tam cozmesek yicez, slackersin iste sfdsdf bak colezyum geliyor aga, tam senlikmis boss gelcek kesip lootlayip diger boss u cagiricakmisiz aga aksiyon olduda gelmedim mi msnim war cep telim war bi arayin geliyim 2 hafta girdim kimse yok raid yok bezdim biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Shameless Bump! Ucuza GTA4, Street Fighter 4 ve Burnout Paradise Ultimate düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sahibinden.com da ucuzasatan isimli kullaniciyi aratin. asiri ucuz cidden oyunlar ve orjinal, hic öle yurtdısından, sendit, d&r falan ugrasilmaz. 70 80 kaada en kral oyunalr var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fezakonsol un sitesine bak gta 30 40 milyon falandir herhalde artik orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar