Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Sci-Fi (ya da yeni adıyla SyFy) kanalının yeni bilimkurgu dizisi. Geçtiğimiz Çarşamba günü, 1,5 saatlik pilot bölümü yayınlandı. Ahanda Konusu ise, iki gizli servis ajanı yeni bir görece atanıyorlar. Bu görev de, dünya üzerinde sıradışı özellikleri (güçleri) olan objeleri toplamak ve Depo 13'e getirmek. Güzel ve eğlenceli bir dizi gibi duruyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Dizi fena değilde tam ısınamadım birşeyler eksik gibi geliyo =) Ben o nickle imzayı nerde olsa tanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Heroes+Lost Room gibiymiş konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Güzel dizi ben takip etmeye çalışıyorum. Biraz fazla cheezy ama olsun artık yaz dizisi bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 2. sezon yarın sabah başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bir bölüm izlemiştim, zar zor bitirdiydim sarmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 İzlemesi kolay b dizi yormuyor guzel zaman gecirtiyor. 2. sezon guzel basladı ama umarım tek bi konuya saplanıp kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 baba patinin tavsiyesini persons unknown'da takip etmiş ve memnun kalmış idim.. bunu da takip edeceğim.. meliha ahkamkeser, 48 bekar/ekşisözlük yazarı yok ciddi bi bakıcam ne imiş deyü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 x files fringe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Şimdi başlıyorum, torrentday'de freeleech görünce gireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 İlk sezonu bitirmek üzereyim, çok sevdim diziyi. Tam benim tarzım. Netflix'de HD varmış hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 karakterler çok iyi bence. çıktığı zamandan beri takip ediyorum sıkmadan izletiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Keşfettiğim gibi bitirdim. Bayıla bayıla izliyorum. Eureka'ya çok benziyor ama esprilerin kalitesi çok daha yüksek. Zaten ikisi de aynı universete geçiyo. Pete'in espriler mükemmel.. her bölüm en az bi yerde kahkahalarla güldürtmeyi beceriyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BAYILIYORUM BU DIZIYE YA süper bitti sezon arası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben de baya seviyorum diziyi de, bu sezon biraz fazla ciddileşti sanki. önceki sezonlar komedi öğeleri baya ağır basıyodu, bu sezon dram üstüne dram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Güzel gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar