Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ne oldu bu adamların projelerine? EA himayesine girmeleriyle Dungeon Keeper projelerini iptal ettilerse gider bombalarım EA'ı. Bilgisi olan varsa yazabilir. Bilgisi olmayanlarda bilmediklerini sorabilir. Ama post kasmak için "Oha evet!" gibi mesajlar atılmayabilir, sağlık durumunuz için çok daha iyi olabilir değil mi?[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oh yea![signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bullfrog'u EA aldigi sirada Peter Molyneux babamiz malesef Bullfrog'dan ayrildi, bu haliyle DK 2'yi cikardilar ve... veled-i zina EA DK 3 projesini sonsuza kadar rafa kaldirdi. Sanirim konsol oyunlarina onem vermek falan gibi bir sacmalik yuzundendi iptal sebebi ama tam hatirlamiorum simdi yanlis da soylemis olmayayim. Kisaca EA'ye cesitli organlarim girmeli... mesela kafam olabilir ama secenekler cok, kisitlamaya gerek yok...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 demon spawnlar kovalasın seni EA... dark mistresslerin eline düşersin inşallah! sürüm sürüm süründürsün horny... ah bullfrog ah. theme hospital ve dungeon keeper'daki o amblemleri ne kadar özledim.. *! dungeon keeper 1 müziğini mırıldanarak uzaklaşır *[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Peter Molyneux su anda Lionhead sirketinin basinda insallah bu kis testerliga gidicem universiteyi bitirine de orda calismak istiyorum :) Black And White 2, THe Movies ile falan ugrasiyolar bu aralar[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 EA ya horny'nin boynuzu girsin kafanızı gözünüzü sokupta kirletmeyin organcıklarınızı Horny halleder dimi horny? *!evet* *!alter egosuyla konuşmaya devamederek uzaklaşır. derin derin iç geçirmekte ve theme hospital indirmeye çalışmaktadır, feci gaza gelmiştir, gelmişmidir? gelmiştir*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ufaktan eklemeden gecemicem belki ilerde bi zamanda 5 yil sonra burda olursak bi topic gorursunuz ISe kabul edildim! diye o zaman iste toplarim pilimi pirtimi (lol universitedeyim zaten o zaman) tasinirim ingiltereye aah ah Peter amcayi ikna ederim DK III yapariz beraber[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Şanın şöhretin karizman var. Niye olmasın? :-)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 nedense bana ne dk 2 ne de theme hospital ı anımsattı syndicate di aklıma mırıldanan :) Persuade görevinde nasıl zorlanmıştım hatta ilk kez minigun alışımı hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 harbi dk 3 ten haber yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 neyse ki EA westwood u yuttuktan sonra red alert ve kıvamında strateji oyunlarına devam etti.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 devam etti derken umarim generalsi kastetmiyorsundur ? bi RA ve generals cok uzak seyler bikerem 3d strateji olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ra2 ve generals generals red alert a çok yakın bir oyun.tek farkları setting.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 EA, ilk başta herkesin aşık olduğu, ardından ne mal olduğunu anladığı bir şirket. Herifler dünyada çalışır oyun grubu bırakmamaya yemin etmiş sanki, herifler fagosite ediyor herşeyi. Herifler Origin i kapattı, Ultima Online 2 yi çıkartmamak için herşeyi yaptı, Maxis i kapattı, VE DE EN ÖNEMLİSİ, WESTWOOD U KAPATTI! YAPILIR MI LAN BU! C&C OYNADIĞIM İLK STRATEJİ OYUNUYDU LAN BENİM! ÜHÜHÜHÜ Neyse, Peter Molyneux ayrıldı haliyle bu canavarların arasından. Allahtan herifi de kapatmadılar. Opsidian Software in şu an Black Isle ı yaşatması gibi, o da Bullfrog u yaşatır umarım. Bu arada benim kıl bi doktor vardı, herif 1 dakka çalışıp yarım saat bilardo oynuyodu ya.[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] [Bu mesaj penthesilea tarafından 08 Haziran 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Maxisi kapatmadı sadece işin ekonomik faaliyetini sürdürüyor. Will Wright'ın öyle bir işe göz yumacağına inanmıyorum. Hala eski kalitede oyun yapan sayılı şirketlerden biri Maxis.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ha ben kapattı diye biliyodum, saol[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 red alert gibi ara demolara da önem veren çok az oyun gördüm...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abi arada demo olmaz cutscene olur animasyon olur. intro oyunun basinda cikan sey, demo ise malum be iste demonstration.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hehe wing commander vardi film gibi oyundu valla :P Freelancer baya onem veriyodu cutscenelere[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ea maldır kıldır uyuzdur özellikle zorunlu olarak logolarını izlettirmeli daha kıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 DK III çıkmayacakmı :( Çok sevmiştim ikincisini...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 maxis originle beraber kapandi arkadaslar ea sagolsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 obsidian hakkında konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum troika ise icraatlarıyla gözüme girdi, kendilerini geliştiriyorlar. ilerde 2. bi blackisle olurlarsa şaşırmam.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: unity100, 08 Haziran 2004 11:30 tarihinde demiş ki: abi arada demo olmaz cutscene olur animasyon olur. intro oyunun basinda cikan sey, demo ise malum be iste demonstration. görev bitirince, bir göreve geçmeden önce çıkan görev arası videolara ara demo denir. tamam demo demonstrationdır. Bir oyunu tanıtmak amaçlı kısıtlı sürümlerine oyun demosu denir.. ancak oyuncular arasında yukarda bahsettiğim görev arası videolara "ara demo" da denir.. bilmem anlatabildim mi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bonec sen halk dili halini soolemissin unity ile gercek anlamini soolemis ikiniz de haklisiniz hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar