smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 NOT:şincik kılınç sıpor ları dedim ama spor bölümüne açmam yanlış olur gibi geldi sebebini yazıyorum.. Ben kılıç kullanmayı öğrenmek için bir spor yapmak isityorum 3 seçenek varmış: 1.eskrim 2.dojo 3.bi japon bişe daha (japonlardan biri dövüş biri show amaçlıymış) aslında (kullancagım yok tabı ama oyle ısıtoyurm) long sword seven bırı olarak katana ıle ogrenmem dolayısıyla capon olayları daha guzel olur ama ben japon kültürünü nedense (samuraj ve nınjalar harıc) sevemedım pek. eskrım her ne kadar suvarı kılıcını sevmesemde daha hosuma gıder gıbı (hem cv ıcınde faydalı) sizce hangisine gideyim? istanbul (özellikle avrupa tarafı, bakırkoy cıvarı olmadı taksim) nerede vardır kursları?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 turkiye de Kendo veya Dojo bulurmusun bilmiyorum, bulursan da ne kadar guvenilir Eskrim de genc yasta baslamadiktan sonra profesyonellestirmen cok zorlasir, ama kursunu almis olmak icin, bi ugrasim olsun diye gidiceksen git tabi senin anlicagan sekilde sunu ekliyim ama eskrim fencing dir :) oole long sword hastasiyim diye karar verme bence hangi sporu yapacagina eskrim ceviklik gerektirir, cunku rakibine dokundugun anda kazanirsin, ama diger kiliclarda bi daha serttir falan (zaten tahta sopa ile ogretiyolar sanirim)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 [Bu mesaj rona tarafından 07 Haziran 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 rona o zaman niye cevap attin? yeter kasmayin mesaj su forumlarda ya madalyalar buyutmuyo bi yerinizi, kizlari cekmiyo anlayin sunu[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 al bitek bunu buldum :) İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Klübü 262 9080 Tarabya cad. Site Durağı (80880) Tarabya, İstanbul en iyisidir eskrim için[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Volfied ne alaka şimdi yaaa... Madalya için yazıyoruz sanki... madalya için yazsam her harfi bi mesaj olarak yollarım(tamam uçtum biraz) :D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** [Bu mesaj rona tarafından 07 Haziran 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj rona tarafından 07 Haziran 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bide buna bak aradığın şeyler var mı bilmiyorum açmadım şahsen[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla hic bir fikrim yok diye bir mesaj KIMSENIN UMRUNDA DEGIL! bunu buraya post olarak atman, ve bundan sonraki 3 postunu ardarda (2 ser dakikalik aralarla yazman, ki edit diye bisi var ogren) sadece senin mesaj kastigini gosterir, baska hic bir sey gostermez bunu kime sorarsan sor aynisini soolicektir[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
narin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kendo rocks valla .. en kısa zamanda örenicem .. :)[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ki deamon benımsınıftan arkım olur onal bı konusam.. bu kendo dovus olan mı boyle show ıcın olan mı? (pardon yazıyomus sıtede) bu arda sagolun[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. [Bu mesaj smerten tarafından 07 Haziran 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: rona, 07 Haziran 2004 18:47 tarihinde demiş ki: al bitek bunu buldum :) en iyisidir eskrim için bu iki cümle çelişmiyormu[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 İstanbulda kendo var, bunun dışında aekidoda da kılıç hakkında bişeyler öğretiyorlar...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 paticik forumlarında bu konular çok tartışıldı. biraz arama yapın ya.. eskrim refleks işidir. maske felan takarsın, eline alırsın ince bir kılıç (rapier deniyor yanılmıyorsam) puan kazanmaya çalışırsın. iaido tek darbede rakibini öldürmek içindir. iaijutsu'ya hızlı kılıç çekme sanatı da denir. Refleksten çok teknik öğretiyorlar. Birkaç iaido filmi çekmiştim netten. "rakibinize tek saldırı yapabilirsiniz, eğer vuramassanız öldünüz demektir, bu yüzden mutlaka vurmayı öğretiyoruz" gibisinden konuşmalar geçiyordu orda. kendo var, eskrim gibi korumalı elbise felan giyiyorsun eline bambudan kılıç alıyorsun, o da ayrı bir spor.. ha, "uo'da çok longsword gördüm gaza geldim kılıç öğrenmek istiyorum" diyebileceğin bir yer yok. iaijutsu bile filmlerdeki "rakibinin kılıcına vurup hava atma" gibi şeylerden çok, eski samurai'ların işine yarayan şeyler öğretiyorlar. ha bir de kılıç kalkan ekibi var bursada, onlara katılıp adrenalin salgılayabilirsin belki..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 benim bildigim aikidoda kusaklandinmi eline katana veriyorlar ama ne derece dogru[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eğer enliceysen biraz da hantalsan eskrim tavsiye etmiyorum. 1-2 ay yaptım eskrim çok eğlenceli falan da biraz bilek kuvveti ve baya bi çeviklik istiyor. diğerlerini bilemem bi ton japon uzmanı var burda:) (japon uzmanı ne demekse eheh) edit: enliceden kastım ne kadar genişsen adamın vuruş alanı o kadar büyüyo ondan öyle dedim tabi yeterince çeviksen enlice olsan da olur:) izin verdim ol ol hadi:P [Bu mesaj Heffer tarafından 07 Haziran 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi bride manyak kılıc sporu yapıyo walla bilmiyom artık[signature][hline]all fired up
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yokmu şöyle keskin kılıçlarla yapılan bi spor kafamızı,kellemizi biçtirelim,biçelim ?[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b]
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: BonePART, 07 Haziran 2004 20:54 tarihinde demiş ki: iaido da kendo da yalan yane kılıcla dovus filmlerdeki gibi deil sen istiyosun ben filmdekiler giib dovusiyim yok ole bi spor ayrıca spor olarakta sacma sele rbence en fazla hobi olur japondur baban felan yane illa bisi orenceksen martial arttan sasma basla juijitsuya 20 senede kara kusak alırsın bu ikiside spor diil zaten.bunlar budo , bunlar olimpiyatlada yer almıyor.artı zaten bunlar adam dövmekte hiçbir işe yaramıyor tabi yanında kılıç taşımıyosan.önce ne istediğine karar vermen lazım , şunlardan biri yüzünden başlıyosan hiç başlama ; 1-ya kill bill , last samurai felan süperdi bende öyle olmak istiyorum , matrixvari hareketler yapıcam yarıcam... 2-ben samurayları çok seviyorum , katana tam bana göre bir kılıç, elime yakışıyor harikalar yaratabilirim , 3-4 derste musashi olabilirim ben kasmam fazla.. 3-yıllarca her oyunda fighter , warrior ve bilimum kılıçlı adam yarattım şimdi gerçek hayattada swordmaster olmak istiyorum , ee nede olsa yılların tecrübesi var kolay kaparım ben işi.. 4-anime karakteriyim ben saçımıda maviye boyadım bir kılıcım eksik gece tinerci , gündüz boyacı kesicem sonra pelerinime kapşonuma sarınıp ışınlanıcam ortamdan ------------- bu sebeplerle başlıyanlar ya 2-3 ders sonra gerçeği farkedip ayrılıyolar , yada asıl olan şey hoşlarına gidiyo ve çalışıp devam ediyolar ta ki zırh giyene kadar ve asıl olay o zaman başlıyo. eskrim kendonun yanında şaka gibi kalır.aikidodaki kılıç olayları ise tamamen şov ve zaten direk kılıçla başlamıyosun orda.bizim dojoya 3.dan aikidocular geliyodu kendo , iaido örenmek için. gerçekten ciddiysen ve "the way of sword" diyosan bana pm at. Drow Kenshi[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 iadio falan dediiniz şeyde rakibini tek darbeyle öldürmeye çalışıosan kursları baya vahşidir o zaman "Evet başlıyoruz Ahmet , Cenk gelin bakim evet başlayın." ÇAT Cenk indi. Sedye gelio alıp götürüo. böle mi oluo ?:)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben vaktiyle eskrim yaptim, fasarya. hic oyle hayal ettigin gibic cikmiyor durtme durtturmece sporu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yok öyle tek darbe fela olayı o biraz yanlış anlatılmış :) iaido aslında roleplay gibi bişey (ne alaka demeyin). başlangıçta 12 tane kata var ve hepsinin senaryosu farklı, hepsinde ama hepsinde zor bir durumda başlıyosun ve sana saldırılan taraf oluyosun(bazen1 bazen 3-5 kişi), tabi rakipler hayali burda.iaido tek başına çalışılıyo hayali rakiplere karşı , müsabaka diye bişey yok onda.bireysel çalışma.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
smerten Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya abicim bone ve diger bone (part şlen cracherı) abicim ben metriz olcam ben uo da cok long sw gordum dıye demıyorum... ya aslında sınırlendım msglerınıze ama kötü amaç gütmediğinizi biliyıorum... ben harbiden ilgiliyim yani.. öyle iki karakter ik dövüş şeysi değil gerçekten görmk eğlenmek istioyurm! hea zaten başta dedim, sporcusu efasnesi fln olcak değilim sadece öğrenmek isitorum... okdr.. yani yok şöyle bölye laf uzatmanıza sebep yoktu anlamdan neyse... ya bende kendo hakkında gıtmıs bı arkımdan bılgı fln aldım hosuma gıttı saılır ama eskrım de cok hos yanları var kendonunda flnda.. ancak sonuca gelelım benim işim yalan oldu. sormayın neden diye? elimde olmayan sebeplerden.. hala öğrenmek isitoyorum ama kısmet değilmiş... hepinize yardımıznı için çok teşekkür Saygılar..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bilen biri "Kendo" hadisesi aşağı yukarı nasıl oluyor bir anlatabilir mi? Varmı türkiyede öğreten.. aiado mudur nedir o şimdi tek kişi öyle kafadan hayal ettiğin rakibe karşımı.. Haybeye mi sallıyoruz sopayı yani.. ekliyemiyormuyuz sopayı birinin kafasına?.. heh heh..Yok tabi kafaya vurma değil de, en azından birine karşı mucadele olmuyor mu..
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 şu iadio da hayali rakip derken ne kastedionuz?? kafamdan "hehe adam bana aşşadan dalsın ben de savuriym heh şimdi adamın kılıcına vurdum adam sersemlesin heheh öldürdüm" gibi deil heralde[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 3 sene eskrim yapmis biri olarak kesinlikle sana sunu oneririm : kendo. gordugun gibi bisey cikacak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Öne çıkan mesajlar