Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 MUHTEŞEM bir hikaye. of o kadar naif bi topic ki trolllenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Raid kullanırsan sinekde sana raid yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Boşver unutursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 rakı iç hacı : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bira iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Laraken said: rakı iç hacı : ( rakı iç... sek iç ama sek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konunun ana yazısından çıkardığım tek şey Falen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ulan öküz orda iki saat sinekle cebelleşiceğine bi an yakalıyıp kıza teşekkür etseydin aahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ya sineği görmeyip te o el kol hareketlerini kendisine yaptığını düşündüyse, o "kışt kışt" hareketlerini şahsi algıladıysa? o kırık kalbiyle teselliyi başkalarında aradıysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Gkgokhan said: Bence; Kız orta bir batağın içindeydi. Ve senden çok hoşlandı. Bu yüzden sana mesaj yollamak istedi. Sende odun gibi sinekle savaştığın için kız bunu farkedip "lanet olsun şuna bak" diyerekten kaderiyle yüzleşti. Bar'ın sahibine olan 20.Bin lira olan borcunu ödemek için yine evine gittiler. Ve sana son defa hüzünlü bir bakış atarak kalbine gömdü sevgisini. bunun üzerine bişi yazasım gelmedi. helals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 necmi said: o gece almam gereken bi ders vardı o gece yaşananlar çok tuhaftı sinek surekli elime konmaya çalıştıkça ben onu yoketmeye çalıştım meğersem bildiğimiz gibi değilmiş sinek beni ısırmaya değil yanıma dertleşmeye gelmiş Abi ne içiyorsanız söyleyin ya.Ben bu kafayı hiç yakalayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sinek dediğin başka bir hatun olmasın senin :/ Bataklıkta sinekleri üzerine çekmişin gibi olmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar