Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim patladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xunn said:

Topiğe tıklarken çok daha farklı ve orjinal bir içerik bekledim. Çok talepkar oldugumu düşünmüyorum ama en azından bir canlının havaya uçtuğu bir topik beklentim vardı.

Lol bu da güzelmiş :D
Mesaj tarihi:
Aabi,
karedeşim patladı diye topik mi olur asdadas
her yere çekilebilir birde, çok esnek.
herneyse, duyguların kötü gibi gözükse de, yıllarca 2. planda tutulmanın verdiği hırs bu, kendine göre haklısın ayrı.

Ama boşver, abisin, insaflı ol
Mesaj tarihi:
buarada össyide zeka göstergesi olarak almayın. benim össye baya çalışmasına rağmen ancak paralı okullara girebilen ne arkadaşlarım vardı şimdi yüksek lisansta canavar gibi akademisyen oldular
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Mr_Hand said:

tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket.

+1
kiyaslamakla, seni hirslandiracaklarini falan saniyorlar da agir yalanlar.
herkes hirslanmiyor iste, ters de tepebiliyor bu, cesaretin kiriliyor. zor toparliyosun sonra kendini.
gercekten cocuklardan cok ailelerin egitime ihtiyaci var.
Mesaj tarihi:
her ailede de vardır o yalnız. onlarda haklı bir yerde, kendi çocuklarının başarılı olmasını istiyorlar, bazısı gaz vermek için emmi oğlu hüseyin diyebiliyor. Onlar bak sen salaksın o akıllı demek istemiyorlar tabii. Art niyet aramayalım.

ebebeyn olarakta abartmamak lazım 3cümlenin biri bak hasan 389 yapmış dersen boku çıkar.

asdasd 40yıllık aile babası gibi konuştum lan...
Mesaj tarihi:
fizban said:

nefret ederim böyle "bak hüseyin amcanın oğlu reşat'a" ailelerinden.
sonra bi de
kötü yönlerini söylersin o kişilerin
"elalemin çocuğu beni ilgilendirmez" demiyolar mı.
insanın o an boğası geliyo
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

fizban said:

sonra bi de

böyle bir olay olduğunda ki genelde olur bende onları başka insanlar ile kıyaslıyorum.gerçekten işe yarıyor.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket. bi de kardeşinle yapmışlar. negzel. böle yapanların, bi de çocuğa bağıranları falan (dövenleri saymıyorum zaten onlar hepten dayaklık) ensesine sağlam bi şaplak geçiresim geliyo her bu hareketlerini görüdüğümde. babam -neyse ki- bazen böyle onunla-bununla karşılaştırmaya kalkar, dellenirim direkt. artık iplemiyorum ööle yaptığında gerçi.

+1
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

fizban said:

sonra bi de

bide şey vardır, yine kötü yönünü söylersin

"kötü örnek örnek değildir" derler.

binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı
  • Yeni Oluştur...