Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 xunn said: Topiğe tıklarken çok daha farklı ve orjinal bir içerik bekledim. Çok talepkar oldugumu düşünmüyorum ama en azından bir canlının havaya uçtuğu bir topik beklentim vardı. Lol bu da güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Aabi, karedeşim patladı diye topik mi olur asdadas her yere çekilebilir birde, çok esnek. herneyse, duyguların kötü gibi gözükse de, yıllarca 2. planda tutulmanın verdiği hırs bu, kendine göre haklısın ayrı. Ama boşver, abisin, insaflı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mr_Hand said: tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 buarada össyide zeka göstergesi olarak almayın. benim össye baya çalışmasına rağmen ancak paralı okullara girebilen ne arkadaşlarım vardı şimdi yüksek lisansta canavar gibi akademisyen oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ardeth said: Mr_Hand said: tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket. +1 kiyaslamakla, seni hirslandiracaklarini falan saniyorlar da agir yalanlar. herkes hirslanmiyor iste, ters de tepebiliyor bu, cesaretin kiriliyor. zor toparliyosun sonra kendini. gercekten cocuklardan cok ailelerin egitime ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 nefret ederim böyle "bak hüseyin amcanın oğlu reşat'a" ailelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 her ailede de vardır o yalnız. onlarda haklı bir yerde, kendi çocuklarının başarılı olmasını istiyorlar, bazısı gaz vermek için emmi oğlu hüseyin diyebiliyor. Onlar bak sen salaksın o akıllı demek istemiyorlar tabii. Art niyet aramayalım. ebebeyn olarakta abartmamak lazım 3cümlenin biri bak hasan 389 yapmış dersen boku çıkar. asdasd 40yıllık aile babası gibi konuştum lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bkz: bir vuruşta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 fizban said: nefret ederim böyle "bak hüseyin amcanın oğlu reşat'a" ailelerinden.sonra bi de kötü yönlerini söylersin o kişilerin "elalemin çocuğu beni ilgilendirmez" demiyolar mı. insanın o an boğası geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 AHahah çok güzel tespit yapmışın cidden diyorlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Longshanks said: fizban said: nefret ederim böyle "bak hüseyin amcanın oğlu reşat'a" ailelerinden.sonra bi de kötü yönlerini söylersin o kişilerin "elalemin çocuğu beni ilgilendirmez" demiyolar mı. insanın o an boğası geliyo böyle bir olay olduğunda ki genelde olur bende onları başka insanlar ile kıyaslıyorum.gerçekten işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ruşen amcanın oğlu sedat vardı.sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bana onu diyemediler çok şükür silkindirdim hep zihnde tuttum ailemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bi de anne babanın ideal olması fakat senin istediğini beceremeyip mahçup olman var o da hoş olmayan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 edit: Dier topik saolsun gerek kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asteroth said: Beter olsun itoğluit. Kütüphanede çalışıyordum ve anırarak güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ailecek arizalisiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ailenin zavallisi durumunda oldugum icin 21 sene boyunca hicbisi beklenmedi benden osursam sicmadim diye seviniyolar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mr_Hand said: tek hata ebeveynlerde burda. afedersin nohut beyinlilik edip çocuğu başka biriyle karşılaştırmak yapabilecekleri en salakça hareket. bi de kardeşinle yapmışlar. negzel. böle yapanların, bi de çocuğa bağıranları falan (dövenleri saymıyorum zaten onlar hepten dayaklık) ensesine sağlam bi şaplak geçiresim geliyo her bu hareketlerini görüdüğümde. babam -neyse ki- bazen böyle onunla-bununla karşılaştırmaya kalkar, dellenirim direkt. artık iplemiyorum ööle yaptığında gerçi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ole bi karsilastirma olursa ibne diceksin o adama bok aticaksin o cok ders calsiiyoda dibini dovduruyo diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Longshanks said: fizban said: nefret ederim böyle "bak hüseyin amcanın oğlu reşat'a" ailelerinden.sonra bi de kötü yönlerini söylersin o kişilerin "elalemin çocuğu beni ilgilendirmez" demiyolar mı. insanın o an boğası geliyo bide şey vardır, yine kötü yönünü söylersin "kötü örnek örnek değildir" derler. binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar