Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ohohoho... amiga zamaninda kardesimle beraber oynadigimiz team 17 yapimi alien breedin devam oyunu yaklasik 20 sene sonra yapimda. unreal 3 engine ile hazirlaniyor... vay be amma zaman gecmis, bu oyunu oynarken bir ara bir bolgede kapilarin kapanmasi sonrasi gelen devasa orumcek yuzunden joystickleri elimizden dusurecek kadar korkmustuk. ne zamanlardi :) hic unutamadigim oyun anlarimdan birisi. team 17 umarim altindan kalkar ve hack and slashlerin atasi sayilabilecek bu oyunu iyi kotarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 haha bi sahne geldi şimdi gözümün önüne. ilk oyunda bazı bonuslar oluyordu, bazısı fazladan cephane veriyor, kimisi hak veriyor, bazısı da instan kill çekiyor ki aslında hepsi aynı bonuslar; sadece sürekli şekil değiştiriyorlardı. amcaoğluyla 3 gün geçemediğimiz bir bölümü tam bitirmişiz, çıkış kapısından geçeceğiz, hemen sağımda (ekranın aşşağısına giderken) odanın birisinde bonus çıktı, sayaca baktım daha 8 saniyem var (evet çok net rakan veriyorum, çünkü gözümün önünde şu an), atladım odaya, aldım bonusu, geberdik. amcaoluna kafayı çevirip baktım bi an, daha da birşey anlatmıyorum. anlamayanlar için kısa özet: 3 gün geçemediğimiz bölümü bitirip tam sonrakine geçerken, açgözlülüğümün kurbanı olup instant kill yedik. ilki gerçekten iz bırakmoş bir oyundur netekim. ben oynarım her türlü bunu. instant yanlış oldu lan. 3 saniye mi 5 saniye mi ne bişi vardı, kırmızı ışıklar, alarm sesleri falan. neyse işte benim yüzümden öyle bir bölüm geçemediğimiz olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bizde kardesimle cok girmisizdir birbirimize bu oyunda.. co op un krali bu oyundu bizim icin o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dungeon siege aklıma geldi. kötü oyundu ama tekrar oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 pc icin alien breed remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Unreal 3 Engine ile bu grafikleri yapabilmek için hakikaten çok becerikli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 demosu steamde. isim degismis alien breed : impact olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Eskisinin yarısı kadar iyi olsa yine oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 "deja cyrano" said: Unreal 3 Engine ile bu grafikleri yapabilmek için hakikaten çok becerikli olmak lazım. niye ki? ue3 oldukça hünerli bir engine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay bu benim commodoreda çalışmadıydı ben ilkokuldayken, içimde kaldıydı sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kanuni said: ohohoho... amiga zamaninda kardesimle beraber oynadigimiz team 17 yapimi alien breedin devam oyunu yaklasik 20 sene sonra yapimda. unreal 3 engine ile hazirlaniyor... Haha bizdede durum aynı, hatta amiga hala duruyor arada nostalji babında oynuyoruz. Gelsinde yine 2 kişi dağıtalım ortalığı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Demosunu indirip deneyen oldu mu? Nasıl olmuş, keyiflimi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Oyun çıktı. Alıp bakan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Çıktı, indiriyorum şu anda, ~860MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 off süper olmuş ya. amiga tadını verdi şahsen bana. ilk episode 150k çakmışım var mı geçen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 O kadar super ise direk alacağımda birileri bir yorum yapsın nasıl olmuş diye bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 176k civarı sanirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Deniyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Valla demosu fena değil, 2 kişilik pakedi almayı düşünmüyor değilim. Oyun ne kadar uzun sürüyor orası meçhul yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu oyun pek tutmadı galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ya 4 item, 4 silah, 4 yaratık var topu topu ilk 3 bölümde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Orjinal alien breed gibi desene =P ondada o kadar silah ve yaratık yoktu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Oyun grafik açısından baya iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oyun oynadıgım kadarıyla baya güzel, grafikleri çok güzel bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oyun fena beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar