eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Yoğun bakımda Yüksek ateş ve karın ağrısıyla 4 gün önce hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Charlize Theron'u etkileyen virüs tanımlanamıyor Oscarlı yıldız Charlize Theron, 4 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Amerikan National Enquirer dergisinin haberine göre erkek arkadaşıyla birlikte yurtdışı tatiline çıkan oyuncu, Los Angeles’taki evinde rahatsızlandı. Yüksek ateş ve karın ağrısı gibi şikayetlerle Cedars Sinai Hastanesi’ne kaldırılan yıldızın durumu kısa sürede ağırlaştı. Önce gıda zehirlenmesi teşhisi konulan Theron’un durumunda değişiklik olmadı. Yapılan kan testlerinde tanımlanamayan bir virüsün izine rastlandı. Doktorlar yoğun bakıma alınan yıldıza antibiyotik tedavisi yapıldığını açıklarken hastalık hakkında detaylı bilgi vermekten kaçındı. ÖLMESİNDEN KORKUYORUM Erkek arkadaşı Stuart Townsend’in yoğun bakım ünitesinin kapısından ayrılmadığı ve sevgilisi hakkında çok endişeli olduğu kaydedildi. Theron’un yakın arkadaşlarına içini döken Townsend, ‘Doktorlar ona ne olduğunu anlayabilmiş değiller. Birçok test yapılmasına rağmen hala somut bir şey bulunabilmiş değil. Bana sadece ‘Durumu ciddi’ diyorlar. Charlize günlerdir baygın yatıyor. Bugüne kadar onun hiç hastalandığını ya da halinden şikayet ettiğini görmemiştim. Ölmesinden korkuyorum’ diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Haydaaa. Tam Vedat Okyar'a üzülürken şimdi de bu. Cidden kara Temmuz yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha baya üzüldüm.charlize theron u gerçektne çok beğenirim.bana güzel bi kadın ismi söyle deseler charlize theron derim umarım ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Offf ölmesin yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 durum da tam house'lık olmuş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 böyle bir güzelliğin daha uzun süre yaşaması gerektiğine inanıyorum. umarım iyileşir. zaten kasımda aşkta da yüzü biraz solgundu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 : ((( ama ama... Umarim hemen iyilesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Oha çok feci bi haber. Çok beğenirim kendisini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Charlize'le konuştum haberler iyi. Çıkmış yoğun bakımdan. Başlığı açmak için geldiğimde başlığın açılmış olduğunu görmem ve açanın da kuzenim olması ilginç oldu tabi. Bizim ailede bir zaaf var galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 iyileşmedi mi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Aket-Atum said: Başlığı açmak için geldiğimde başlığın açılmış olduğunu görmem ve açanın da kuzenim olması ilginç oldu tabi. Bizim ailede bir zaaf var galiba :D ahahah :) charlize e zaaf olmaz mı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Çıkmış ya.Evinde yatıyormuş şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar