Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cnbc-e'de yaz dönemi ve getirdikleri

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

KUZEY YARIMKÜREDE YAZ MEVSİMİNİN BAŞLADIĞI GÜN, CNBC-e DE YAZ DÖNEMİ’NE GEÇİYOR.
YENİ YAYIN AKIŞINA GÖRE THE x-FILES DAHA ERKEN, ER DAHA GEÇ, COUPLING UK İSE
HAFTA İÇİ HER GÜN YAYINLANACAK

21 Haziran’da...

• Güneş ışınları yerel saat ile 12.00’de Yengeç Dönencesi’ne dik düşer.
• Kuzey yarımkürede en uzun gündüz, en kısa gece yaşanır.
• Kuzey yarımkürede yaz, güney yarım kürede kış mevsimi başlar.
• Bu tarihten sonra kuzey kutbunda 6 ay gündüz, güney kutbunda 6 ay gece yaşanır.
• CNBC-e’de Yaz Dönemi başlar.
• Hafta içi her gün saat 20.00’de orijinal Coupling ekrana gelir.
• Bu tarihten sonra ER her Çarşamba 21.00’de, The X-Files ise her Pazar 22.00’de yayınlanır.

CNBC-e’de 21 Haziran’dan itibaren başlayacak Yaz Dönemi’nde yayın akışı yeniden belirlendi. Yeni yayın akışının en önemli özelliklerinden biri bazı ER ve The X-Files hayranlarının isteklerin karşılık bulmuş olması: Yayın saatinin erken olduğu eleştirisi getirilen ER yeni bölümleriyle Çarşamba günleri 21.00’de, yayın saatinin geç olduğu eleştirisi getirilen The X-Files ise iki bölüm üst üste gösterimiyle Pazar günleri saat 22.00’de ekranda olacak. Yeni bölümleriyle sürecek The X-Files’ı, saat 24.00’te tekrar bölümleriyle South Park izleyecek.

Hafta içinin en ağır topu ise, her akşam saat 20.00’de yayınlanacak orijinal Coupling. Mayıs ayında ilk sezondan itibaren yeniden gösterimi başlayan Coupling’in, ABD versiyonunun yayını sırasında değerini çok daha iyi anladık. Jeff’in ayrıldığı, fakat en az onun kadar ilginç bir başka karakterin ‘Olivir’ın dahil olduğu 4. sezon bölümlerini de yakında CNBC-e’de izleyebileceksiniz.

Yaz döneminde hafta içi hergün saat 19.00’da yayınlanacak Frasier’da normal akış sürerken, 19.30’da yayınlanacak sitcom’lar tekrar bölümleriyle ekranda olacak. 21 Haziran haftasının sitcom’u Malcolm in the Middle, 28 Haziran haftasının sitcom’u ise According to Jim.

Boston Public, her zamanki gün ve saatinde (Pazartesi, 21.00) normal akışını sürdürüyor; iki bölüm üst üste gösterimleriyle Scrubs’ta ise 2X1 özel gösterimlerede tekrar bölümleri yayınlanacak.
Perşembe günleri saat 21.00, Yaz Dönemi’nde de Jack Bauer’in (24) ikinci sezonu için ayrılmış durumda. Cuma günleri 21.00’de ise Without A Trace’in ilginç öykülerini bir kez daha izleyeceğiz.

19 Haziran’da sezon finalini izleyeceğimiz The Simpsons, Eylül’de yeni bölümleri yayınlanmak üzere Yaz Dönemi boyunca hafta sonu 19.00’da ekranda olacak. Cumartesi ve Pazar günleri saat 19.30 Yaz Dönemi boyunca da The King of Queens’e ait.

Pazar günlerinin vazgeçilmezleri Buffy (20.00) ve Angel (21.00) yayın saatlerini koruyor. Yaz döneminde yeni bölümleriyle devam edecek Buffy ve Angel’ı 22.00’de The X-Files izliyor.
21 Haziran’dan itibaren hafta içi her gece, özleyenler ve ilk gösteriminde kaçıranlar için ilginç polisiye dizi Boomtown yayında olacak.

Nickelodeon ve nostaljik çizgi filmler de yayın gününü ve saatini koruyan yapımlar arasında. Hafta içi her akşam saat 18.00’de ve hafta sonları 10.00-13.00 arasında Nickelodeon ve nostaljik çizgi filmler ekranda olacak. Film kuşaklarının gösterimleri ise Yaz Dönemi’nde de aynı gün ve saatlerde devam etmekte.

cnbce.com[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay

[Bu mesaj Jhengie tarafından 05 Haziran 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle haftaiçi hergün seinfeld'den boşalan zamanda couplingi izlemek mükemmel olacak..

yalnız x-files fanatikleri baya üzülecek gibi gözüküyor çünkü hafta içi her gün izledikleri dizilerini sadece pazar günü 2 bölüm ardarda izleyebilecekler..bu da eski 24 zamanında olacak..

hergün seinfeld izlemeye ve gülmeye alışkın olanlar pek yerini tutmasa da yine de haftaiçi her gün 19'da yayınlanacak frasier'a takılabilirler..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
Sosyal ağlarda paylaş

Her gün Coupliiiiingggg oleeyyyy. Sam esefle kınıyorum seni. Süper bi dizi, gülmekten yarıp geçiriyor. Özellikle böyle kalabalık bi grupla izliyorsan daha da güzel oluyor. Kın kın.

X-Files ın da haftada bigün iki bölüm üstüste yayınlanması ne saçma bişeydir anlamam, ne güzel her gün izliyorduk işte. Mail atıp bu saçmalıktan vazgeçirmek lazım.

Boomtown harika bir dizidir, izlemeyen varsa kaçırmasın. Polisiye drama türünde kaliteli oyunculuk ve kurguya sahip, değeri bilinemediği için (yayınlandığı ilk sezon drama dalında emmy almıştı galiba) erken yayından kaldırılan bir dizi. Keşke devamını da çekseler diyor insan.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 05 Haziran 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
24 versinler 1. sezonunu ve ardindan 2. sezonunu 4er bolum ust uste

heh walla bıkmadan usanmadan izlerim:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

24 tekrar izlettirmiyor kendini, en azından bana. Ne olacağını bilince aynı heyacanı veremiyor.

Bu arada 3. sezonu verecekler mi yoksa internetten indirip izlemeye başlayalım mı? Malum en heyacanlı yerinde bitmişti.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelus, 05 Haziran 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
hatta bi gün sırf 24'ü versinler bi gün boyunca
kesintisiz:)

mükemmel..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
Sosyal ağlarda paylaş

abi jeff ayrılacakmış yaaa :( jeff olmadan naapiim ben couplings'i ... jeff ve çıkarımları beni, aha ingilizler de espri yapabiliyormuş dedirten şeylerdir; hele "zone" olayında artık yarılmıştım, steve'e dönüp: "the zone has a new king, but you'll alone while ruling" gibi bişi zırvalamıştı ki kramp girdi mideme, adam böle salak sulak şeyleri o kadar masum ve çocuksu bir ifade ile söylüyor ki kopmamak elde değil .. netekim, cenazede gülme döngüsü falan gibi diğer başyapıtları da vardır .. amma jeff jeff dedim, yanlış anlaşılmadan enter a basıyorum .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neterrorist, 07 Haziran 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
netekim, cenazede gülme döngüsü falan gibi diğer başyapıtları da vardır ..

NIPPLES!

Ehehe Güzel dizidir CouplingUK Gerçi Steve tam bir öküz ama yine de güzel dizi.
Boomtown da harika bir dizidir, maalesef erken bitirilmiştir, devamı yoktur.
Scrubs zaten geleceğin komedi klasiği diye geçiyor, bana göre de öyle.

...

Evet bu kadar[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 05 Haziran 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
hergün coupling? karabasanı uyurken görmek isterdim, tv seyrederken değil..

benim için çok üzücü ama sana katılıyorum sam :P
cidden acaip vasat bi komedi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...