Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 koyarım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Okul bitti mastır başlicak kabul geldi, öğrenci dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sadece 15 tanemi işsiz var? demek harbi ekonomik kiriz bizi teget gecmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 öğrenciyim kendi paramı kendim yarattım diyebilirim aslında 4.00 ortalamayla %100 burs aldım olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 papaz işsizim. salı günü interview var, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 emekçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 alınteri değil papa parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 staj yapıyorum çok bayık = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ne stajı yapıosun ? nerde çalışosunuz hangi sektör, ne stajı yapıosunuz söleyin bilelim yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Öğrenciyim, ama üniversitemde görevli öğrenci programındayım. Nasıl ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Isi olanlar veya staj yapanlardan cok, issiz olan, baba parasi yiyen ve isinden memnun olmayanlari merak etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ogrenciyim, en iyisi hazir para yemek galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hayattan soğudum ve koptum; işim yok okulum yok. kendime yararım bile yok. "işsizim" seçeneğini işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Açık öğretim okuyorum ve full time çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum şans eseri iş buldum aslında kriz var çalıştığma bakmayın siz.sırf askerlik için okuyorum vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 öğrenciyim, param bitti miydi taşınabilir cihazlar üzerine inceleme yazısı falan yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 çağrı merkezine MT arıyoruz. Maaş asgari ücret sigorta yemek servis var. İlgilenenler CV PM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 okuyoum ve tam gün çalışıyorum, şıklarda göremiyorum, yorgunum tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 free lance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aente said: okuyoum ve tam gün çalışıyorum, şıklarda göremiyorum, yorgunum tepkiliyim.çalışıyorum dicen işte. allam yarabbim yaa herkes de kendine ait nokta atışı seçenek istio ankette saçmalığa bak.. PARA KAZANIYOSAN PARA... ÇALIŞIYOM DİCEN.. PARA VARYA PARA. HIH İŞTE KAZANIYOSAN ÇALIŞIYOM OKADAR.. Cuce said: free lance? = çalışıyorum... basit değilmi, neyini soru işareti koyyosunki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Penthesilea said: staj yapiyorum su an, aralikta master bitince full time baslicam hayirlisiyla lan lavuk senin staj dediğinin maaşıyla 5 aile geçiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Çalışıyorum işimden memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Çalışmıyorum şu an. Ama her an işe başlayabilirim. Başlamayabilirimde. Çok belirsiz bir haldeyim 2 haftaya belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 MuDo said: Çalışıyorum işimden memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 İşsizim, makina mühendisi arayan patronlara saygılar sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 1 tam, 1 yarım, 1 tane de çeyrek iş yapıyorum. Yorgunum. Üstüne patiyi idare etmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar