Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaptanlık ve 10 Numara Arda'nın

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Arda çocukken kewellı televizyondan izlemiştir şimdi oynadığı takımın kaptanı.

Kewell zaten facepalm manyağı olmuştur, galatasaray ön elemede şampiyonlar liginden elendi, iç sahada 2-0dan 3-2 maçı verip çeyrek finali kaçırdı, herif stoper oynatıldı falan.. Allahın nondası transfer olduktan 3-4 hafta sonra takımın sistemini hakan şükürü falan eleştiriyordu, kewellın ağzından bir tane iğneleyici laf çıktığını görmedim, derviş gibi adammış valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kewell yeni yeni uslandı zaten. Gençliğinde tam rezil futbolcu örneğiydi, Lincoln'den beterdi. Leeds'e attığı kazığı falan açın internetten okuyun, zorla bonservis ücretinden kendisine para alışı falan bisürü olayı var.

Ama ondan sonra adamın başına öyle pis sakatlıklar hastalıklar geldi ki, artık karmaya falan inanıyodur heralde melek gibi şimdi, süper kaliteli adam.

Kewell-Ayhan-Arda üçlüsü isterdim ben, Arda'yı başa yazdılar, sorun değil. Ama Kewell'a da gelseydi kaptanlık keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Ayhan kendisi istemiştir böyle olmasını. Garip bi aşama kaydetti Ayhan Galatasaray'da böyle oturdu, sakin bi adam oldu falan. Hiç beğenmediğim bir adamken -karakter olarak- 10 numara insan modeline geçti gerçekten hayretle izliyorum.
Arda kendisi de demişti zaten Ayhan abi varken olmaz falan diye demekki konuşulmuş gönüller alınarak böyle bi karar verilmiş zaten Ayhan da 2. kaptan şuan.
Arda'nın konuşmasından da takım içinde yine abilerin abi olarak takılıcağı Arda'nın daha çok gençlere örnek ve sembolik bir kaptan olucağı görüntüsü hakim...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tam tersine ben adamın maçın ardından canlı röportajını izledim "hakan şükür deplasman maçlarına burun kıvırıyor bahane üretiyor , antremanda bizim kadar çalışmıyor, benim daha çok gol atabilmem için takımın daha ofansif oynaması lazım" falan filan bir sürü saymıştı bir maçtan sonra. Hatta telegol maraton ertem şener falan kaç hafta ısıtıp ısıtıp yeniden gündem yapmışlardı ortaya atacak birşey bulamayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

arda iyi oyuncu
umarım yakında avrupaya gider
adam kesen diş söken ,aman minnet dinlemeyen,bu çocuk klubün baştacı demiyen hocaların eline düşer,banko oynamaz her hafta zorla idmanda kendini kasar
işte o zaman iyi değil çok çok iyi bir oyuncu olabilir,efsane olabilir.

sonra yaşlanır,fenerbahçe alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...