Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24982570/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Rijkaard başlığında konuşuyorduk aslında, yeni başlığa pek gerek yok bence :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 rijkaard'la alakası yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cantona bugün topic açma gününde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Orası öyle tabi de orda konuşuluyordu diye dedim ben :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hazırlık maçları da Rijkaard ile alakalı değil de sanki bu sene ufak tefek şeyleri hep orda konuştuk öyle bi tarzı oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 neyse madem burda konuşalım şöyle de bi haber var eğer gerçekse çok hoş bi jest bence... http://htspor.haberturk.com/Futbol/spor-haber/158098-ardadan-tesvik-primi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Oley be, işte beklediğimiz haber. Bu bir mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu ufak tefek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu yaşta ne kaptanı derdim de, başka da adam yok hakkaten. Lincoln'e verilmesinden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fabregas kaptan oluyorsa arda da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sarbi ve ayhan varken ardanın kaptan olması dengeleri bozar rahat. tabi iç dengeleri bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yalnız adamı zorla 10 numara yaptılar, 66 istiyodu sırf mesaj kaygısıyla forma numarasını değiştirdiler kafalarına göre, bana yapılsa bozulurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 |Joker| said: Oley be, işte beklediğimiz haber. Bu bir mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Arda çocukken kewellı televizyondan izlemiştir şimdi oynadığı takımın kaptanı. Kewell zaten facepalm manyağı olmuştur, galatasaray ön elemede şampiyonlar liginden elendi, iç sahada 2-0dan 3-2 maçı verip çeyrek finali kaçırdı, herif stoper oynatıldı falan.. Allahın nondası transfer olduktan 3-4 hafta sonra takımın sistemini hakan şükürü falan eleştiriyordu, kewellın ağzından bir tane iğneleyici laf çıktığını görmedim, derviş gibi adammış valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kewell yeni yeni uslandı zaten. Gençliğinde tam rezil futbolcu örneğiydi, Lincoln'den beterdi. Leeds'e attığı kazığı falan açın internetten okuyun, zorla bonservis ücretinden kendisine para alışı falan bisürü olayı var. Ama ondan sonra adamın başına öyle pis sakatlıklar hastalıklar geldi ki, artık karmaya falan inanıyodur heralde melek gibi şimdi, süper kaliteli adam. Kewell-Ayhan-Arda üçlüsü isterdim ben, Arda'yı başa yazdılar, sorun değil. Ama Kewell'a da gelseydi kaptanlık keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ayhan varken olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bence Ayhan kendisi istemiştir böyle olmasını. Garip bi aşama kaydetti Ayhan Galatasaray'da böyle oturdu, sakin bi adam oldu falan. Hiç beğenmediğim bir adamken -karakter olarak- 10 numara insan modeline geçti gerçekten hayretle izliyorum. Arda kendisi de demişti zaten Ayhan abi varken olmaz falan diye demekki konuşulmuş gönüller alınarak böyle bi karar verilmiş zaten Ayhan da 2. kaptan şuan. Arda'nın konuşmasından da takım içinde yine abilerin abi olarak takılıcağı Arda'nın daha çok gençlere örnek ve sembolik bir kaptan olucağı görüntüsü hakim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ayhan karakter olarak düzeldi ama ben hala 10 numara olduğunu düşünmüyorum bu arada ardanın kaptan olması son derece doğru bence arda ne zaman sorumluluk alırsa o zaman kendini buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 valla nonda nın hakan şüküre laf ettiğini duymadım.hatta roportajında hakan sukur cok buyuk adam.gerçek bir kaptan.bana çok yardımcı oluyor demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Abi tam tersine ben adamın maçın ardından canlı röportajını izledim "hakan şükür deplasman maçlarına burun kıvırıyor bahane üretiyor , antremanda bizim kadar çalışmıyor, benim daha çok gol atabilmem için takımın daha ofansif oynaması lazım" falan filan bir sürü saymıştı bir maçtan sonra. Hatta telegol maraton ertem şener falan kaç hafta ısıtıp ısıtıp yeniden gündem yapmışlardı ortaya atacak birşey bulamayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arda eve kız atıp havaalanında adam dövdüğü içinmi kaptan oldu . ben gs nin başında olsam süresiz kadro dışı bırakırım bu adamı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kıskananlar çatlasın :) Hele bir de bu bi-iki olayı bahane edenlerin taraftarı 10 sene sonra bile hala Pascal Nouma aşığıyken ne kadar samimi ve objektif olduğu ortada yorumların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arda iyi oyuncu umarım yakında avrupaya gider adam kesen diş söken ,aman minnet dinlemeyen,bu çocuk klubün baştacı demiyen hocaların eline düşer,banko oynamaz her hafta zorla idmanda kendini kasar işte o zaman iyi değil çok çok iyi bir oyuncu olabilir,efsane olabilir. sonra yaşlanır,fenerbahçe alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 PZero said: arda eve kız atıp havaalanında adam dövdüğü içinmi kaptan oldu . ben gs nin başında olsam süresiz kadro dışı bırakırım bu adamı . oha bu adamı banlayın.kendinde inanmadıgım düşünceleri bizle paylaşma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar