Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlamıyorum.

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Mesajına cevap alamayan kadın, Hitler'den bile daha tehlikelidir dünyamız adına.

haha;iyimiş..(tu)

bide şöyle bişey var;kızlar bazen ilişkileri bitmiş olsa bile karşısındaki insana değer veriyorsa yada vermişse onlara,ilişkilerine veyahut güzel günlerine (pek trajik oldu :)) ait anılar saklamak isteyebilirler..
aynı düşünceyi benimseyen erkeklerde var elbet..
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

başka mesaj atcağını zannetmiyorum. ama hala anlamıyorum abi neden istiyo onları?? yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini..

Bir bağyan olaraktan;

6 ay olmuş ayrılalı. muhtemelen de bu çocuk hayatına o kadar sürede girdi desek. tabi bu 6 ay içinde hiç mesaj atmayıp birden o mesajı attıysa bu demek oluyoki;

İlişkim çok boktan gidiyo artık ondan hoşlanmıyorum. seninle eski güzel günler aklıma geldi(cünkü bu cocuktan bi önceki sevgilisi sendin) ve eskl günlerin anısı olan defteri alıp damara bağlanmak istiyorum.

seninde duygularını kontrol etmek istiyo bence.
bak işte seninle olan şeylere çok değer veriyorum hala benim için değerlisin anla bunu gibi triplere girmiş kanımca.

he dipnot olarakta: kendini duygularınız önemliyse böyle kızlardan uzak durun.
Sosyal ağlarda paylaş

yav kızlar sever o tarzşeylerin arşivini yapmayı, başka kızlar eve gelince gösterip kikirderler falan.

benim bi öncekide resimlerimizin olduğu bi cd vardı onu istediydi, bende karşılığında başka bişey istedim(yanlış anlamayın fesat bişey değil) anlaşmaya varamadık, atıyom o zaman çöpe dedim oda at dedi.

ha bide yazdığı bi kaç yazılar mektuplar falan vardı onlarıda istedi...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kadınları anlamak için uğraşmayın. En basiti annelerden, kız kardeşlerden test edin. Bir anda bambaşka konulara geçebiliyolar, anlamsız tepkiler verebiliyolar. Biz düzüz, onlar daha dolambaçlı, o yüzden o an ne düşündü, neden öyle bir mesaj attı bunu sadece kendisi biliyor. Sevgin, ilgin, aşkın bittiyse mesaj bile atma.
Sosyal ağlarda paylaş

Şölle de bir olasılık ta olabilir:

Tutucu bir erk. arkadaşı varsa, ya da ileride o tür bir erkekle birlikte olabilme olasılığını fl. düşünüyorsa, fotoğrafların ve deftere yazılan yazıların, ilşkilerine zarar verebileceğini düşünerek kaygılanmış olabilir, eğer kendisi de tutucu bir zihniyete sahipse... Sen yırttım attım deyince de kaygısı azalmış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

DeadSkinMask said:

...yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini..

olm bunu bana birisi açıklasın.

asdafasf abi onun nedeni biz erkeğiz ben anlamıyosam sende başka bi erkekte bunu anlamıcak o yüzden kız kızı anlar mantığıyla yazdığım bi cümle. yoksa kafadan atılmış bi hikaye ve bayan patilerle tanışma fırsatı ele geçirmek için bi plan değil yani. ama düşünülebilirmiş iyi fikir asfafsadfa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...