DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 işim olmaz abi ben niye mesaj atıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi, kadın atar. mühim olan sen atma. en azından biraz gıcık olduysan ve karşı taraf darlansın istiyosan tek yapıcağın, hiç biş şekilde cevap vermemek. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesajına cevap alamayan kadın, Hitler'den bile daha tehlikelidir dünyamız adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi kere ayrıldıktan sonra kız arkadasıma seni seviyorum demiştim telefonda o da "tamam" demişti. sen de böyle gıcık cevaplar ver mesaj gelirse valla çıldırıyo insan sadece hırsından gelir evlenir sdfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi valla benimde bişeyi isteyesim var mantıklı düşününce bulamıyorum ama onda durcagına bende dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 giden, terkedilendir aslında yaz. gittin kaybettin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 defteri ona aldıysan sende ne arıyordu geri mi vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Holy said: Mesajına cevap alamayan kadın, Hitler'den bile daha tehlikelidir dünyamız adına. haha;iyimiş..(tu) bide şöyle bişey var;kızlar bazen ilişkileri bitmiş olsa bile karşısındaki insana değer veriyorsa yada vermişse onlara,ilişkilerine veyahut güzel günlerine (pek trajik oldu :)) ait anılar saklamak isteyebilirler.. aynı düşünceyi benimseyen erkeklerde var elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence kız ortalıı kızıştırmaya çalışıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi ne var bunda kızları anlamak mümkün degilki zaten alışmak lzm bir gün bulusalım mı der öbürü gün yüzünü görmek istemiyorm der off .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yeni sevgili yapıp kıskandıramayınca direct interaction a girmek durumunda kalan hanım kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 DeadSkinMask said: başka mesaj atcağını zannetmiyorum. ama hala anlamıyorum abi neden istiyo onları?? yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini.. Bir bağyan olaraktan; 6 ay olmuş ayrılalı. muhtemelen de bu çocuk hayatına o kadar sürede girdi desek. tabi bu 6 ay içinde hiç mesaj atmayıp birden o mesajı attıysa bu demek oluyoki; İlişkim çok boktan gidiyo artık ondan hoşlanmıyorum. seninle eski güzel günler aklıma geldi(cünkü bu cocuktan bi önceki sevgilisi sendin) ve eskl günlerin anısı olan defteri alıp damara bağlanmak istiyorum. seninde duygularını kontrol etmek istiyo bence. bak işte seninle olan şeylere çok değer veriyorum hala benim için değerlisin anla bunu gibi triplere girmiş kanımca. he dipnot olarakta: kendini duygularınız önemliyse böyle kızlardan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 belki sadece deftere ihtiyacı vardır biz büyütüyoruzdur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tahmin ettiğim gibi mesaj atmadı. senin dediğin gibi böjeek olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 @mangal nası bi ihtiyacı olabilirki defterle? yazı yazcam defterim bitti bi defter vardı ya verde ona yazim filan. sdgadshfgdf özel bi deftermiş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yav kızlar sever o tarzşeylerin arşivini yapmayı, başka kızlar eve gelince gösterip kikirderler falan. benim bi öncekide resimlerimizin olduğu bi cd vardı onu istediydi, bende karşılığında başka bişey istedim(yanlış anlamayın fesat bişey değil) anlaşmaya varamadık, atıyom o zaman çöpe dedim oda at dedi. ha bide yazdığı bi kaç yazılar mektuplar falan vardı onlarıda istedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Abi kadınları anlamak için uğraşmayın. En basiti annelerden, kız kardeşlerden test edin. Bir anda bambaşka konulara geçebiliyolar, anlamsız tepkiler verebiliyolar. Biz düzüz, onlar daha dolambaçlı, o yüzden o an ne düşündü, neden öyle bir mesaj attı bunu sadece kendisi biliyor. Sevgin, ilgin, aşkın bittiyse mesaj bile atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Şölle de bir olasılık ta olabilir: Tutucu bir erk. arkadaşı varsa, ya da ileride o tür bir erkekle birlikte olabilme olasılığını fl. düşünüyorsa, fotoğrafların ve deftere yazılan yazıların, ilşkilerine zarar verebileceğini düşünerek kaygılanmış olabilir, eğer kendisi de tutucu bir zihniyete sahipse... Sen yırttım attım deyince de kaygısı azalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 erkek arkadaşını bilmem ama kendisi gayet rahat bi insandı. neyse yav attıysa da attı dün gece pek takıldı aklıma ama uyuyup uyanınca çokta tın durumuna geri döndüm asdafafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 DeadSkinMask said: ...yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini.. olm bunu bana birisi açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tercih + ilgi eksikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ractamainus said: DeadSkinMask said: ...yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini.. olm bunu bana birisi açıklasın. asdafasf abi onun nedeni biz erkeğiz ben anlamıyosam sende başka bi erkekte bunu anlamıcak o yüzden kız kızı anlar mantığıyla yazdığım bi cümle. yoksa kafadan atılmış bi hikaye ve bayan patilerle tanışma fırsatı ele geçirmek için bi plan değil yani. ama düşünülebilirmiş iyi fikir asfafsadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 "sigigtmankayibnegtveren" yazacaktın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 gtfo yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 onun istemesi normal senin atman normal dğeil hatıra bunlar atılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar