GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kendisi sinemalardaki en pahalı çukulata oluyor hep
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kfc'nin twisteriysa ben de cok sevyorum. bi de coleslaw olcak yanina ohs. of aciktim =/ patideki yemek topiklerini hic sevmiyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 senko said: colesaw :( nasi yiyonuz onu ya... colesaw yemeyelim zaten aman aman.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pek matah bişey değil bence de fast food yemenin vicdani yükünü hafifletiyo bi parça.
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 benim aklıam ilk cikolata olan geldi ohh ne guzels eydir o<3 @ezel lan kadın sen niye msn de deilsin?!
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben de twitterı seviyorum sayılır mı ?
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 vaniLLe said: kfc'nin twisteriysa ben de cok sevyorum. bi de coleslaw olcak yanina ohs. of aciktim =/ patideki yemek topiklerini hic sevmiyorum. sabahın köründe bile canım çekti.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 coleslaw lar bazen cok kotu oluyo kfc de. bazen de baya guzel. sanırım her zaman taze olmuyolar. bilemicem.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 senko said: colesaw :( nasi yiyonuz onu ya... içinde ne var ki yemeyelim?
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bone said: senko said: colesaw :( nasi yiyonuz onu ya... içinde ne var ki yemeyelim? domuz yağı, koyun bağırsağı, eşek dalağı, at
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kfcde coleslawlar günlük yapılıyo her sabah. gün ortasındada yapıldığı oluyo. lahana havuç soğandan başka bide ayrı sosunu yapıyolardı neyden yapılıyodu bilemedim. ama içindeki malzemeler hazır geldiğinden bazen soğuk odada beklemiş ürünlerle yapıldığı oluyo ama en fazla 3 4 günlük yani. twistera gelince pek sevilecek bi tarafı yok. altı üstü dürüm zımbırtısının içine marul, domates, mayonez ve acılı yada acısı crispy koyuyolar.
Öne çıkan mesajlar