Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mechwarrior

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

süper olmuş. bu arada başka bi haber

"MechWarrior 4, yakında ücretsiz" said:

Elder Scrolls serisinin 15. yaşgününde Bethesda, serinin ikinci oyununu ücretsiz olarak downlod'a sundu. Benzer planlar şimdi de başka bir PC oyununda var. MekTek.net, Smith & Tinker’dan MechWarrior 4’ü ve oyunun genişletme paketlerini ücretsiz indirmeye sunma izni aldığını bildirdi.

MekTek onuncu yılını kutluyor; MW4’ün çıkış tarihi ise henüz yayımlanmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyi ya

Srmlerle ilk dusman mechinin ustunde durdugu binayi cokertmesi cok iyiydi gercekten

mw4 mercenariesin o sinirli ozgurlugunu vermeyecek sanirim (tek gezegende geciyor gibi geldi) belki devam oyunlarinda olur

soyle gezegen gezegen dolasabilsek, istedigimiz zaman kontrat alip istedigimiz zaman arenaya gidebilsek ne iyi olurdu

elemanlar eski oyunlari yapan amcalar, guvenilirlik konusunda bi eksigimiz olmayacak hic olmazsa
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

süper olmuş. bu arada başka bi haber

"MechWarrior 4, yakında ücretsiz" said:

Elder Scrolls serisinin 15. yaşgününde Bethesda, serinin ikinci oyununu ücretsiz olarak downlod'a sundu. Benzer planlar şimdi de başka bir PC oyununda var. MekTek.net, Smith & Tinker’dan MechWarrior 4’ü ve oyunun genişletme paketlerini ücretsiz indirmeye sunma izni aldığını bildirdi.

MekTek onuncu yılını kutluyor; MW4’ün çıkış tarihi ise henüz yayımlanmadı.

mechwarrior 4 xp de vistada calsımadığı ıcın pek bi esprisi yok
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

Cuce said:

mechwarrior 4 xp de vistada calsımadığı ıcın pek bi esprisi yok

mech 4, mercenaries le birlikte çıkarsa çalışır, 1-2 sene önce oynamıştım

merceneraiesde var vengeance da var ama ne yazıkki calısmıyolarlar su anda

service packle ilgili bir durum belkide cunku bende 98 dısında oynadım gıbı hatırlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...