pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi görsel olarka nedense bana fallout grafikleri gibi geldi. özellikle o mechlerin ekrana girip birbirine ateş atmesi falan. şey gibin vats gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 IGNdeki video gümlemiş burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 -silindi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Trailer çok deli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 süper olmuş. bu arada başka bi haber "MechWarrior 4, yakında ücretsiz" said: Elder Scrolls serisinin 15. yaşgününde Bethesda, serinin ikinci oyununu ücretsiz olarak downlod'a sundu. Benzer planlar şimdi de başka bir PC oyununda var. MekTek.net, Smith & Tinker’dan MechWarrior 4’ü ve oyunun genişletme paketlerini ücretsiz indirmeye sunma izni aldığını bildirdi. MekTek onuncu yılını kutluyor; MW4’ün çıkış tarihi ise henüz yayımlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cok iyi ya Srmlerle ilk dusman mechinin ustunde durdugu binayi cokertmesi cok iyiydi gercekten mw4 mercenariesin o sinirli ozgurlugunu vermeyecek sanirim (tek gezegende geciyor gibi geldi) belki devam oyunlarinda olur soyle gezegen gezegen dolasabilsek, istedigimiz zaman kontrat alip istedigimiz zaman arenaya gidebilsek ne iyi olurdu elemanlar eski oyunlari yapan amcalar, guvenilirlik konusunda bi eksigimiz olmayacak hic olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mükemmel gözüküyor.. Atlas vs. Warhammer mücadelesi..klasik sonuç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yahu mechwarrior 3 de win xp de devamlı göçüp duruyor sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İşte haber budur... Yıllardır biri niye el atmıyor diyordum. (Buraya hayvan gibi sevinme, zıplama, tepinme efektleri) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Videoyu üç kere tekrar izledimde... Çok çok iyi olacak ... =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben halen böyle bir oyunun olabileceğine inanamıyorum. texture felan değil mesele, çok fazla particle, efekt, animasyon cart curt var. PC'ye çıkartmazlar herhalde zaten bu oyunu da, PS3'ün bile kaldırabileceğini pek sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cok guzel bir gelecegimiz olabilirdi bone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 şimdi bu oyun pc'ye çıkmayacak mı? çıkmayacaksa niye bilgisayar oyunları bölümünde? hı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 moriQ said: süper olmuş. bu arada başka bi haber "MechWarrior 4, yakında ücretsiz" said: Elder Scrolls serisinin 15. yaşgününde Bethesda, serinin ikinci oyununu ücretsiz olarak downlod'a sundu. Benzer planlar şimdi de başka bir PC oyununda var. MekTek.net, Smith & Tinker’dan MechWarrior 4’ü ve oyunun genişletme paketlerini ücretsiz indirmeye sunma izni aldığını bildirdi. MekTek onuncu yılını kutluyor; MW4’ün çıkış tarihi ise henüz yayımlanmadı. mechwarrior 4 xp de vistada calsımadığı ıcın pek bi esprisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hmm mech4 free olcaksa, 3 falan free olmuş muydu ki önceden? baktım şöyle bir ama demo falan var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Cuce said: mechwarrior 4 xp de vistada calsımadığı ıcın pek bi esprisi yok mech 4, mercenaries le birlikte çıkarsa çalışır, 1-2 sene önce oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oyun pc ve xboxa cikiyor IGNde cikan 6 sayfalik dev. roportaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Özetle publisher talip olup sipariş vermezse co-op dışında multiplayer olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 arcane said: Özetle publisher talip olup sipariş vermezse co-op dışında multiplayer olmayacak. Bu konuyu kafaya çok takmıyorum. Birkaç aya unoffical modlarla fln yaparlar. Edit: Yahu Arcane, düşündümde... Bu saatte ne işimiz var forumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 lord_gorthaur said: Cuce said: mechwarrior 4 xp de vistada calsımadığı ıcın pek bi esprisi yok mech 4, mercenaries le birlikte çıkarsa çalışır, 1-2 sene önce oynamıştım merceneraiesde var vengeance da var ama ne yazıkki calısmıyolarlar su anda service packle ilgili bir durum belkide cunku bende 98 dısında oynadım gıbı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 64 bit vistada oynuyorum mercenariesi xpde calismasi lazim unofficial patch felan illaki vardir bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben de 4ü xpde oynuyodum yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 alla alla ekran kartlarınız ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 geforce 4 falandı heralde oynadıımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 8800gts 512mb yanliz compatibility acik bende xp sp2 modunda oynuyorum, visual themes kapali edik: patchini yaptin mi oyunun? PR1 diye bi patch olmasi lazim belki patchsiz oldugu icindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar