Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kanser ederdi ama olsun http://images2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/thumb/f/f3/Vaelastrasz.jpg/800px-Vaelastrasz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vaeldir abi innovation. İlk encounterda "nasıl lan bi dakka", "e abi benim mana/energy/rage bitmiyor", "allllleeeaaaaahhh", "BEYLER SAKİN", "ölenler tek sıra koşsun", "LAN WISPFORM ILK DEFA BI ENCOUNTERDA İŞE YARIYOR LOLOLOL" ve daha niceleri <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 heallamak ayrı çile ama orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 battleguard sartura ve cthun fightlarını çok severdim valla geçicen nefarianı sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 aq40 derdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ahahahah bi kere o fighta girdim bi şey de bilmiyorum yeni 60 olmusum mage le fireım atıyorum fireball atıyorum fireball ben ooo kodum çocugu modunda bi baktım aa aa OMFG eheh AM spamladım sonra xD bi de bi fightta yine o muydu farklı mıydı hatırlamıyorum da RL blizzard atsın mageler demişti bi baktım bendeki blizz rank1 train etmemişim fakirlikten peeh hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 zul aman kadar eğlenceli ve dolu bir yerdaha yok bence ki bosslarıda keyifsiz değil.. direk adrenalin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sparkcaster said: heallamak ayrı çile ama orayı paladinle heallemeyip holy shock spamlayıp cok kufur yedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nessarien said: Viktor said: oha sunwell e basarili diyenler varmis adsfasdffads Nerf öncesi KJ kille sahip sadece 50 guild vardı. Murunun ilk halini kesebilen sadece -12+ guild vardı. Çok fazla boss olmasada gerek atmosfer açısından renkli gerek fightlar açısından oldukça zevkli bir instance idi SWP. Şaşırılacak ya da garipsenecek bir yanı olduğunu sanmıyorum. ben garipsedim wow un belkide en kotu dizayn edilmsi raidi idi sunwell zorluk veya eglence =/= basari zaman desen BT den neredeyse 1 yil sonra gelmis cok gec boss sayisi az muru ve KJ haric encounterler asiri tembelce yapilmis (brutallus lol) art desen bildigin klasik BE arti ha silvermoon ha sunwell trash desen rezillik cthun trashi hem zor hem eglenceli olabiliyordu sunwell trashi ise gereksiz bayikti muzik olarak baksan TBC nin tamamini kapliyan BE theme gene (gerci KJ muzigi iyiydi) droplara baksak trash drop dan anasi agliyanlar vardi harbi cok salak bir olaydi igrenc trashi farmlamak zorunda olmak item art desek butun clothlar butun plateler filan birbirinin aynisi, sunmote sistemi ayri bir rezillik bazi weaponlarin grafikler saglamdi allahtan raid den istediklerine bakarsak mage gelmesin AI de kiuru dan geliyor zaten zone wide, herkes leatherworker olsun drum rotasyonu kurun, shadow priest ile lock stackle her gurupa shaman koy, avoidance in suyu cikti dur raid wide bir aura koyalim sunwell radiance diye trash bile tanki ve healerlari gersin blizzardin sunwellde yaptigi korkunc hatalar var allahtan kendileride gordude bunu kabul ediyorlar bir instance in zor olmasi ve o zorlugu dunyada yenen tek kisi oluyor olmadan super eglenirsin ancak bu instance in basarili oldugunu gostermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vanilla naks ve aq40 en sevdiğim instaceler itemi alıyordun hemen podyuma sergilemeye yada wsgye 2.5k hpli magelere 9-10k soulfire löy löy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BWL en zorlayan ve zevkli instancedı herhalde benim için. Öncelikle 40 kişi toplaması ayrı bir dert ve sonra içerideki bosslarla mücadele resmen başlıbaşına bir savaştı. Guild olarak 1st killerde resmen 40 kişinin birden bağırışmaları falan süperdi. Şimdiki instancelar oraya göre kıyasla belki daha çok boss özelliği karşımıza çıkarıyor ama ne biliyim BWL bosslarını kesmenin yerini tutmuyorlar yani 40 kişi raid yapınca alınan itemın tadı daha bi başka oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 raid değil ama ben Blackrock Depths gibisini görmedim. şehir ya. cumhuriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BRD vanilya'nın baya ilk zamanlarında gözüme OMGWTF geliyordu da, sonradan nefret edecek derecede farmlattırdı kendini, milletin Ironfoe'u için olsun, MC preq için olsun. genel olarak Blackrock Mountain herşeyiyle rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 barman shanker için ne kadar farmladığımı ben bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 barman ya, bi köpek öldüren şişesine ne canlar yandı =( ffs said: Barman Shanker Binds when picked up One-Hand Dagger 51 - 95 Damage Speed 2.00 (36.5 damage per second) Durability 65 / 65 Requires Level 50 Chance on hit: Wounds the target causing them to bleed for 100 damage over 30 sec. 100 bile değil ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bwl tabiki.... Vael'i %1 wipeları özledik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Lancelion said: 100 bile değil ahah. 2.00 olm 1k bs okutuyordun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yanlis anlamayin amacim konuyu trollemek degil, ama ben yinede sunu solemek istiyorum siz devam edebilirsiniz: "object reference not set to an instance of an object" iste en sevdigim instance bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bwl + AQ 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ascraeus said: raid değil ama ben Blackrock Depths gibisini görmedim. şehir ya. cumhuriyet. ahah bu da var tabi ve nerdeyse her girdiğimde buranın en az 10 kişilik bi raid instance olması gerektiğini düşünmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BRD gıbısı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Molten Core ilk oldugu icin unutulmaz da, asil bomba BWL ve AQ40. Arada kaldim, BWL dedim, ama AQ40 da unutulmaz yani o progress yarisi aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 guild roguesi aggro aldırtmayan guild varmıdır acebe Vaelstrasz fightinda AHA ENERJI GITMIO ! BS BS BS LOLOL BS BS BS *röööööööööööööööhhhhh* bütün cloth yerde ahahaha off ya ne günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ragnarosu ilk gordugum zaman aklıma geldi de...hani " you insects bla bla" seklinde assagılaması falan inanılmaz hosuma gitmişti, ama genele bakarsan BWL tartısılmaz 1 numara bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BY FIRE BE PURGED!! Ragnaros: BY FIRE BE PURED shaman: FROST SHOCK! Ragnaro: Omg! NERF NERF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar