Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarıgül DSP'den istifa etti

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Rock said:

@ Böjeek

Namuslu politikacı diye birşey olduğunu sanmıyorum

böyle durumlarda hiç birşeyinin olmamasına bakıorz o yüzden bulamıyoruz ama namuslu insan da bulamayız namuslu siyasetçi aradığımız gibi bakarsak insanlara da

namuslu siyasetçi var aslında ama işte o pis işin içinde ne kadar kalabildiyse
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam mı sosyal demokrat ?

özal'ın pratik çözümlerini kendimize örnek alıcaz diyen bu adam mı sosyal demokrat ?

Dalga mı geçiyorsunuz lan. Özal'ın pratik çözümleri dediği şey ülkeyi körfez savaşında batırdı. 1 koyup 3 alacam dedi 3'ün 1 ini bile alamadık. Anayasayı delik deşik etti bu adam.

Bizim halkımız sever tabi kucağa oturmayı. Sormaz ama ulan bu oturduğum yerden birşeyler batıyor nedir acaba diye. RTE den sonra sarıgül yakışır bu ülkeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Sarıgül Fethullah Gülen'in adamı bu bilinen birşey zaten.

CHP'yi karıştırdı. yetmedi DSP'yi karıştırdı, şimdi de yeni parti kuruyor.

AKP'liler diyordu "CHP'nin başına Sarıgül geçsin, oyum Sarıgül'e". Görcez bakalım bunların yeni partiye karşı tutumunu.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen Samsuna gelmiş ordan bizim köye geçip konuşma yapmış (Fatsa Yalıköy Beldesi). köyümüz malum Fatsa olaylarının kurtarılmış bölgesidir görüşü bellidir. haftasonu köye gittim kahvelerde falan dönen muhabbetler bu adam mı Türkiyeyi kurtaracak şeklindeydi. hiçbir ümidim yok zaten DSPye yakışmayan bir adamdı. Keşke Yılmaz Büyükerşeni görebilsek DSPnin başında sadece o adamın solu toparlayabileceğine inanıyorum şuanki durumda.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=156579&cat=110&dt=2009/07/02
Sosyal ağlarda paylaş

hoccemama said:

Mighty_THoR said:

hırsızın önde gideni ama benim milletim sever hırzısı uğursuzu

bende çok duydum bu lafları ama niye hiçbir yerde belgesi kanıtı vb çıkmıyor? Ya çalıp çırpmıyor ya çok iyi yapıyor işini ya da arkası sağlam :).

edit: mustafa sarıgül'ü savunmuyorum. sadece merak ettim. baştan söylim.

öncelikle forum kurallarına göre üstteki msg ı alıntı yapmıyoruz

ikinci olarak sarıgül ile çalışmaya başlamadan önce basit bir devlet memeru olan sağ kol osmancığın sarıgülden sonra 2500$ kiralı eve çıkıp cities de karısının tanesi 4 bin dolardan çanta satan dükkan açması pek manidar bir yükseliş olarak geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...