eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 tayyibi ederse bu eder yerinden şu an sağ sol farketmez bi parti kurar der ki merkezim bilmem ne... ben oy vermem ama kendisi tam bizim millete uygun bir adam tam siyasetçi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rock said: @ Böjeek Namuslu politikacı diye birşey olduğunu sanmıyorum böyle durumlarda hiç birşeyinin olmamasına bakıorz o yüzden bulamıyoruz ama namuslu insan da bulamayız namuslu siyasetçi aradığımız gibi bakarsak insanlara da namuslu siyasetçi var aslında ama işte o pis işin içinde ne kadar kalabildiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 screwy said: dps die okudum wow u azaltma zamanı gelmis galiba Ahahahah. Bence de geldi de geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu adam mı sosyal demokrat ? özal'ın pratik çözümlerini kendimize örnek alıcaz diyen bu adam mı sosyal demokrat ? Dalga mı geçiyorsunuz lan. Özal'ın pratik çözümleri dediği şey ülkeyi körfez savaşında batırdı. 1 koyup 3 alacam dedi 3'ün 1 ini bile alamadık. Anayasayı delik deşik etti bu adam. Bizim halkımız sever tabi kucağa oturmayı. Sormaz ama ulan bu oturduğum yerden birşeyler batıyor nedir acaba diye. RTE den sonra sarıgül yakışır bu ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sarıgül Fethullah Gülen'in adamı bu bilinen birşey zaten. CHP'yi karıştırdı. yetmedi DSP'yi karıştırdı, şimdi de yeni parti kuruyor. AKP'liler diyordu "CHP'nin başına Sarıgül geçsin, oyum Sarıgül'e". Görcez bakalım bunların yeni partiye karşı tutumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sarıgülü hizmet sevmez, alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aklımda teşvikiyedeki nazım hikmet çeşmesinin inşaatını,karşıdaki rolex bayisinin "ama burda eylem yaparlar olay çıkarırlar yahu" demesinden sonra tak diye bitirmesiyle girmiş bir adamdır kendisi öyle söleyem dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 2. perincek vakasi dicem ama perincekten daha tutulan bir adam en azindan ama ne yaptigi vizyonu filan hicbirseyi belli degil a.k.a. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 iyi olmuş dsp bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 geçen Samsuna gelmiş ordan bizim köye geçip konuşma yapmış (Fatsa Yalıköy Beldesi). köyümüz malum Fatsa olaylarının kurtarılmış bölgesidir görüşü bellidir. haftasonu köye gittim kahvelerde falan dönen muhabbetler bu adam mı Türkiyeyi kurtaracak şeklindeydi. hiçbir ümidim yok zaten DSPye yakışmayan bir adamdı. Keşke Yılmaz Büyükerşeni görebilsek DSPnin başında sadece o adamın solu toparlayabileceğine inanıyorum şuanki durumda. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=156579&cat=110&dt=2009/07/02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hoccemama said: Mighty_THoR said: hırsızın önde gideni ama benim milletim sever hırzısı uğursuzu bende çok duydum bu lafları ama niye hiçbir yerde belgesi kanıtı vb çıkmıyor? Ya çalıp çırpmıyor ya çok iyi yapıyor işini ya da arkası sağlam :). edit: mustafa sarıgül'ü savunmuyorum. sadece merak ettim. baştan söylim. öncelikle forum kurallarına göre üstteki msg ı alıntı yapmıyoruz ikinci olarak sarıgül ile çalışmaya başlamadan önce basit bir devlet memeru olan sağ kol osmancığın sarıgülden sonra 2500$ kiralı eve çıkıp cities de karısının tanesi 4 bin dolardan çanta satan dükkan açması pek manidar bir yükseliş olarak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 screwy said: dps die okudum wow u azaltma zamanı gelmis galiba hmmfs hmmffs ha evet sarigül'e döncek olursak da, adam wow oynar gibi siyaset yapiyor, oynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 görüş olarak merkez bir partiye geçiyor TP geçti diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar