napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Çin'in Chongqing şehrinde yaşayan ve yeni doğum yapan Luo Xiuo isimli bir kadın, Shan Shan adını verdiği bebeğini emzirdikten sonra sütü artınca ne yapacağını şaşırdı. Chongqing Times adlı yerel bir gazetenin haberine göre, aşırı gelen sütü bir türlü engelleyemeyen kadın, kocasına ve kayınvalidesine de içmeleri için birer bardak süt vermesine rağmen aşırı gelen sütten bebeğine süt banyosu yaptırarak kurtuluyor. Gazeteye konuşan Luo, "Banyodan sonra bebeğimin cildi daha beyaz ve pürüzsüz, ipek gibi oluyor, ancak bu tür yaklaşımı onaylamıyorum ve fazla abartılı buluyorum. Sizin aracılığınızla çevremdeki annelere seslenmek istiyorum: Bebeği olup da sütü yetmeyen varsa karşılık beklemeden emzirmeye hazırım" dedi. İHA AHAHAHA PES. inek gibi resmen, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 verimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 herkese nasip olmaz böyle birşey. ayraniç inekleri gibi olmuş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 resim koy allahsız! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rerore said: verimli asdgbhasdojgbasd aahahahahasayende "bu stajer manyak" dedirttim bürodaki herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nasıl bir memeymiş arkadaş.Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Anne sütü ile banyo yapan bebek ileride herkül gibi bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bence en iğrenç şey kocasına ve kayınvalidesine birer bardak süt vermesi. biberona doldursun yani, hayret bişey. gereksiz işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 biberonlayıp satsa iyi para yapar çinde adımını atsan 2500 tane yeni doğmuş bebek vardır sokakta, 200 tanesinin annesinin sütü az gelse 100 tanesi o sokaktan geçse 50 tanesinde para olsa 10 tanesi satın alsa günlük yövmiye çıkar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abi benim gibisi gelmemis İlkokula kadar emmisim Oh wai hala emiyorum EHE ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 SenariouS said: Rerore said: verimli asdgbhasdojgbasd aahahahahasayende "bu stajer manyak" dedirttim bürodaki herkese vay o kadar komik mi yaw espiri eşiğin epey düşükmüş, çok sıkılyon stajda sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Entegre süt tesisiymiş anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 DynamicK said: biberonlayıp satsa iyi para yapar çinde adımını atsan 2500 tane yeni doğmuş bebek vardır sokakta, 200 tanesinin annesinin sütü az gelse 100 tanesi o sokaktan geçse 50 tanesinde para olsa 10 tanesi satın alsa günlük yövmiye çıkar işte şimdi yolda yürürken bi nal bulsam 4 de çivi bulsam sonra 3 nal daha bulsam sonra 12 çivi daha bulsam sonra bi at bulsam eyer bulsam arpa bulsam beslesem falan oh yaşadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 resim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rerore said: SenariouS said: Rerore said: verimli asdgbhasdojgbasd aahahahahasayende "bu stajer manyak" dedirttim bürodaki herkese vay o kadar komik mi yaw espiri eşiğin epey düşükmüş, çok sıkılyon stajda sanki orası öylede... insan kendi esprisine komik değil dermi... hiç yoğurtcu yoğurdum ekşi dermi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 valla entegre anne sütü tesisi kurmak şerrefsizim aklıma geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 terzi kendi söküğünü dikemezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kadın inek olmuş lan :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Olivies said: Abi benim gibisi gelmemis İlkokula kadar emmisim Oh wai hala emiyorum EHE ;) meme yerine baska bise emiyor olma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 DynamicK said: biberonlayıp satsa iyi para yapar çinde adımını atsan 2500 tane yeni doğmuş bebek vardır sokakta, 200 tanesinin annesinin sütü az gelse 100 tanesi o sokaktan geçse 50 tanesinde para olsa 10 tanesi satın alsa günlük yövmiye çıkar işte turk akli iste hemen sermaye hesap kitap ashdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Estel_Anorien said: valla entegre anne sütü tesisi kurmak şerrefsizim aklıma geldiydi. insan hakları örgütleri dar eder sana orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 DynamicK said: biberonlayıp satsa iyi para yapar çinde adımını atsan 2500 tane yeni doğmuş bebek vardır sokakta, 200 tanesinin annesinin sütü az gelse 100 tanesi o sokaktan geçse 50 tanesinde para olsa 10 tanesi satın alsa günlük yövmiye çıkar işte http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hesaplayan+adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Aket-Atum said: Estel_Anorien said: valla entegre anne sütü tesisi kurmak şerrefsizim aklıma geldiydi. insan hakları örgütleri dar eder sana orayı :D :P bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o değil de anne sütünden yoğurt, peynir, ne biliyim işte dondurma filan yapılsa nası olurdu acaba çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bir sağım makinesi bir soğuk süt depolama tankı tamamdır küçük bir işletme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar