burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 eet çıkması sdf http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2009/05/31/quentin_icin_abdye_yerlestim müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2 yıl önce çıkmıştı dicem de anlatıyormuş zaten röportajda ii valla ahahaha, tarantinoyu dinlemek lazım; sortie çıkışında kameramana vurmasını görmek lazım, televizyonlarımıza konuk olması lazım ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 QUENTIN ALKOL SINIRINI AŞTI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BİR ALLAH TEK! BİR QUENTIN TEK! http://upload.moldova.org/movie/directors/quentin_tarantino/thumbnails/tn2_quentin_tarantino_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 said: Kıskanç mı peki? Belli etmiyor ama bence biraz öyle, bir-iki defa fark ettim çünkü. Filminin partisinde ben birazcık içkiyi kaçırıp fazla dans ettim, bir ara yanıma gelip "Seni sürekli seyretmesem de yaptığın her şeyi görüyorum, farkındayım" dedi. Uyardı ve gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 adam ne hale gelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 said: -Karşılık gördünüz mü? Duygularını ifade eden bir insan değil. Göstererek ifade etmeyi tercih ediyor. Öyle de yaptı... QUENTIN DİDEM'E NE GÖSTERDİ! AZZ SONRA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahaha bu kadın yapar ya,yakışırr.helalz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yazık lan didem erol bi de yani. sadece fizik kadın kese kağıdı olayı. göğüsler fln kolpa zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2 hafta önce bir programda gördüm bu hatunu, bar gibi bi mekanda program yapiyorlar, adını unuttum şimdi. Cem davran'da vardı hatta. Esprileriyle fln kopardıydı beni. Aptal gibi gözükse de zeki biri kendileri galiba. Yüz güzel, vucudta daş, 10 nümero kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 quentin çok zor bi insan ya. olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 asdasd senin bi geçmişin var kendisiyle sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok ya. ayrı olduğu dönemde didemle beraberdim de anlatıp duruyodu. 2. adamdım onun için ama değdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ayaklari war mi ki lan bu karinin 44 numara felan quentin bu tarafli ayak olmadna olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sağlam ayakları var. O dediğim programın sunucusu ayak masajı yaptı didem'e, tarantino'da mı böyle masaj yapiyor diye. Salyalarını zor tuttu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yahu niye direk yargılıosunuzki. adamın bi bildii var belki allalala http://www.cansizkus.com/news/images/didem_erol_b13.jpg http://www.lotikxane.com/didem_erol_01.jpg http://www.yenimuzikdinle.com/galeri/didem-erol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Quentin'i öpüp başımıza koyuyorduk ama tatsız adammış lan. Madalyonun diğer yüzü de şu, Didem Erol gibi birisiyle çıkmak için illa ünlü biri olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 didem erol türkiye sınırları içinde seksilik konusunda başta gelir.tarantino işi bilen adammış yani. ömrüne +10 u garantiledi adam.ki bayadır manita oldukları biliniodu :) didem erol boru değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tarantino'ya verdim demişti geçen yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya saçmalamayın gerçek olamaz böyle bir şey ahahahah. kadın çok net delirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok gerçek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 arkadaşlar bu gerçek, aynı adam teyzemle de çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yavuz seni çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 böyle diyince irkildim, tenhada kıstırıcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar