Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Birkac saat once aciklandi, Google Chrome OS geliyor. Detayina girmiyorum her sey asagida yaziyor zaten, su anda hedef sadece internet mail vs. icin kullanilan Netbook'lar, ama eger basarili olursa bilgisayarlarin gelecegi cok degisir, ozellikle kisisel kullanimda. Her sey online olacak, tek ihtiyacin olan sey de browser olacak. http://googleblog.blogspot.com/2009/07/introducing-google-chrome-os.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ilk microsofta girdin batcak herifler aq yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yapsinlar kullaniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Google Allah olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gmail, gtalk, chrome olsun sade görüntüsü ve hızından ötürü çok memnunum ben. ama hala gtalk'ı beta kullanıyoruz. video filan özelliği eklediler de naptılar adını değiştirmeyi mi unuttular anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet yane basit applikasyonlarinida eklesinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 google in tutturmasi bunlari 3-5 seneden once olmaz, android in bi ton eksigi var, google chrome halen %3-5 lerde, daha browser i tutturamayan bir sirket bir OS icin 5 seneyi gozden cikarmasi gerek. o yuzden millet sirket aliyo ya, microsoft 50 milyar dolara yakin bi paraya yahoo yu istedi vs, know how Dunya'nin en cok para eden seyi. Google daha emekliyor.. Her parasi gucu olan herseyi yapamaz yani.. Basarili bi adim, ama zaman gosterecek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Böjeek said: gmail, gtalk, chrome olsun sade görüntüsü ve hızından ötürü çok memnunum ben. ama hala gtalk'ı beta kullanıyoruz. video filan özelliği eklediler de naptılar adını değiştirmeyi mi unuttular anlamadım dün beta'dan çıktı o.. duyurdular.. gmail falan hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 chrome niye firefox iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 OS'a girselerde fark etmez Safari ezer geçer. Ben safariden hızlısını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ractamainus said: Böjeek said: gmail, gtalk, chrome olsun sade görüntüsü ve hızından ötürü çok memnunum ben. ama hala gtalk'ı beta kullanıyoruz. video filan özelliği eklediler de naptılar adını değiştirmeyi mi unuttular anlamadım dün beta'dan çıktı o.. duyurdular.. gmail falan hepsi. hepsi cikmadi, google apps de olanlar cikti. business customerlari korkuyomus beta yazisini gorunce, o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Gtalk hala cıkmadı kocaman BETAAA diye yazıyo. gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gtalk da google apps içinde.. gmail de. muhtemelen haberi hepimiz google blogtan okuduk zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 türkiyede satmaz düşünsene kotan var 10 gün kullanıyosun bilgisayarı kota doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yeminlen benim aklıma geldiydi web based os yapmak.. valla lan.. ama dolar milyarderi olmadığım için başlayamadım, hala milyonlarla uğraşıyorum. ayrıca, talk'un filan betada kalmasının sebebi ilgisizlikten değil, wave gibi bir platformun temellerinin o zamanlardan atılmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 linux tabanlı gibi birşeyler gördüm, windows'ta çalışan herşey çalışmazsa windows ile yarışamaz bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Robert Scoble'ı alıntılıyorum friendfeed'den: "Why did Google announce Chrome OS this week? Well, of course, Microsoft has a big announcement coming on Monday (I'm embargoed)." Yine Scoble, ya da başka birisi yazmıştı sanırım; "uzun yıllar sonrasının projelerini açıklayarak geliyor Google, yıllardır bu pazarlama stratejisine devam ediyorlar, Chrome OS i de Wave gibi düşünün" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Cloud Computing gelecek dertler bitecek. (umarız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 linux tabanlı olucak evet ama amaç zaten windows'ta çalışan her uygulamayı çalıştırmak değil. büyük resimde her şeyi browser üstünden çalıştırmayı hedeflediklerinden bu tarz bir problemleri olmayacak (öngördükleri gelecekte tabi aksi olabilir) bilgisayar saniyeler içinde açılacak internet ve browser gerisi tamamen internet üstünde çalışan uygulamalar, mail vs vs bi de öncellikle netbook pazarına hitap etmesi planlanıyormuş ciddi uygulamalar yine o pazarın içinde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Masticore said: OS'a girselerde fark etmez Safari ezer geçer. Ben safariden hızlısını görmedim sanirim IE-64 bit kullanmadin hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 isterse 256bit olsun ie yine kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mum_Chamber said: yeminlen benim aklıma geldiydi web based os yapmak.. valla lan.. ama dolar milyarderi olmadığım için başlayamadım, hala milyonlarla uğraşıyorum. hocalar derslerde bas bas bağırıyodu, web based os, hadi aslanlarım falan diye, biz de google yapcak bekliyoz diyoduk dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar