SCSSS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BİR ADAM ÇIKAGELDİ!!! TÜM IŞIKLARIMIN SÖNDÜĞÜ BİR AKŞAM. OYSA BEN,SAKLAMIŞTIM KENDİMİ; GEÇİLMEZDİ KARANLIĞIM, KAPILARIM KİLİTLİYDİ. NASIL OLDUYSA,BOŞ BULUNDUM BİRAN; ARKA PENCEREMDEN,GİZLİCE GİRDİ... BİR ADAM ÇIKAGELDİ!!! BİR KAÇAKTI,BELLİ Kİ ARANIYORDU. PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜ,BÜTÜN GEÇMİŞİ. SIRTINDA, YILLARDIR SAPLI KÖR BİR BIÇAK, KAN KAYBEDİYORDU,ÜMİTLERİ. HİÇ KİMSESİ,HİÇBİRŞEYİ YOKTU; SIRTINDA BİR SEVDA ESKİSİ, BİR BAVUL YALNIZLIK,BİR DE KENDİSİ SİLAHSIZDI,ÇARESİZDİ,ONURLUYDU ÜSTELİK; KENDİNE BİLE ,BOYUN EĞMEMİŞTİ... ÜRKEKCE YASLANDI DUVARIMA, HANİ TUTMASAM ELLERİNDEN,DÜŞECEKTİ! BİR ADAM ÇIKAGELDİ!!! YAZ YORGUNUYDU, GÜZ YOLCUSUYDU... AMA GELDİ! BİR YAŞAM ERTESİ,HERŞEYİN ÖNCESİ. BİR ADAM; YÜREĞİNDE EYLÜL,SARIŞIN BİR HÜZÜN... VAHŞİ BİR CAZİBEYLE BAKTI YÜZÜME; GÖZLERİNDE AŞKIN RESMİNİ GÖRDÜM. ASİ BİR NEHİR GİBİ AKTI,İÇİMDEKİ BOŞLUĞA. SAVURDU RÜZGARI,KÖKSÜZ YÜREĞİMİ. SUSUYORDU AMA BEN DUYDUM; ''BENİ SEVECEKSİN!''DEDİĞİNİ. BİR ADAM ÇIKAGELDİ!!! SON SATIRINDA ÖYKÜMÜN. TRENİME ATLADI,KAÇAK BİR YOLCU GİBİ, SON İSTASYONDA VE SON GÜN... SON DAMLA UMUDU İÇTİK BİRLİKTE, YIRTIK BİR YAŞAMA YAMADIK DÜŞLERİMİZİ. YAĞMUR KUŞLARININ ARDISIRA, ARAMAYA ÇIKTIK,YENİ BİR MEVSİMİ!!! BİR ADAM ÇIKAGELDİ!!! BİR ADAM...SINIR ÖTESİ BİR DÜNYA! TUTSAKLIKTA GİZLENEN ÖZGÜRLÜĞÜM. ÜRPERTEN BİR SERÜVEN; GAMZELİ BİR TEBESSÜM... SANKİ YAŞAM...SANKİ ÖLÜM... VE MUTLULUK ...VE SEVDA...İLK DEFA... İLİKLERİME KADAR ,SARIŞIN BİR HÜZÜN... Dr.Selma ÇUHACI HEP BİR YARIN VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yalniz siir baya guzelmis ama cok yanlis cumleler var arka penceremden bir anda girdi falan gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Selma Çuhacı'nın "HEP BİR YARIN VAR" kitabından. Gerçekten güzel şiirlerle dolu bir kitap. Zaten Selma Çuhacı iyi bir şarkı sözü yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Penthesilea said: ama cok yanlis cumleler var arka penceremden bir anda girdi falan gibi sdfs Yani İlke senin yaptığın da iş değeafalksdfadfdfnasmdnsadfuefn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 değişik ama güzel bir şiir olmuş. penth'e katılmamak elde değil bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 güzelmiş baya, ama keşke beş saniyede kopyala yapıştır yapmaktan biraz daha fazla zaman harcayıp düzeltseydin biraz, kocaman kocaman yazılar ürküttü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Eskiden seni kocaman şeyler ürkütmezdi yavuz. Relevant post is relevant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bagirarak mi okunmasi gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ayakta ve bagirarak gozler ileri bakcak gogus disarda gobek icerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 xunn said: Eskiden seni kocaman şeyler ürkütmezdi yavuz. iyice boşladın sen forumu ahmet, iki gün oldu nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 said: NASIL OLDUYSA,BOŞ BULUNDUM BİRAN; ARKA PENCEREMDEN,GİZLİCE GİRDİ... Burada vatan sevgisi yüzünden gençlerin gözlerinden birer damla yaş süzülüyor. Vatan sevgisi yada surprise buttsex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adam rogue muymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar