Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 takım listesi ve fikstür için rezerve. sürekli burası update olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Eheheh ben dayak yiyip duruyorum maçlarda =P öğrenemedim daha. Competator modu felan yokmu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 accıycak, accık acımıycak, baya acıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dayak yiye yiye ogreneceksin iste sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Sıfır takımlarla mı giricez? Ya da value max değer mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 0 takimlar plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oynamak isteyipte denemediğim skaven ve orc lar kaldı. Akşama onlarıda deneyip, kesin kararımı vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu lige deilde 2.sine katılcam... 1 lig geç katılmamın amacı iddialı gelmek... görün bakın, tek rakibim azmo olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Maçlarda iddia yok, zevkine oynuyoruz biz. YALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyun atacak var mı şu an, coach name tunca ekleyin friende. ps: ağır nubum 1 maç attım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tek rakibim azmo lucak falan diye konusuluyomus burda ama, benım sıfır halfling takımım (treemansiz hemde) azmonun kaşarlanmış chaoslarını dovdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 halfling ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 masaustunde var, o kadar zayıfki dengesiz olmasın diye bu oyuna koymamıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 orda balli zarlara hic bisi yapamadim. sen 3 zar at, hepsi kurukafa gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 azmo turnuvadan bahsedince hemen account maccount acip oyunu ogrenip kostum geldim. ben ve chaos ineklerim de variz! tabi katilmamda azmonun "simdilik kimseye soyleme ama birinciye 750ytl odul vermeyi dusunuyorum" demis olmasinin da payi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Azmodai said: orda balli zarlara hic bisi yapamadim. sen 3 zar at, hepsi kurukafa gelsin :( "abi halflinglerle dovdun benı bari yenilde biraz patiye yazıcak bişiler olsun" dedinde saldım macı ben, o saattensonra 3 zar atmışsın atmamışsın ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 takimim evil mevil: cehennem inekleri! (official isim evil mevil ama fanlar cehennem inekleri diyo. bursa bogalari, los angeles lakerlari gibi) http://img21.imageshack.us/img21/2346/bb01j.jpg http://img269.imageshack.us/img269/3392/bb02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben konu hakkında zerre bir şey bilmememe rağmen varım diyorum, teknik detayları halledip geleceğim en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Deneme amaçlı bunu açtım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 takimlar sahane olmus :D bu arada lige girebilmek icin yarattiginiz takimlari once public league'den cikarip, sonra listeden I. Paticik Kupasini bulup apply etmeniz lazim. sifresi paticik.com. Bu haftasonu baslarsak harika olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Private kısmı bende açılmıyor ne alakaysa, en son seçenek olan yerdede lig isimleri sıralanıyor ama I. Paticik Kupası yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs121.snc1/5214_88796837613_687407613_1739652_3655110_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://img191.imageshack.us/img191/8841/15024378.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi oyuncularinizin isimlerini de yazin, tanisalim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Asteroth said: Ben konu hakkında zerre bir şey bilmememe rağmen varım diyorum, teknik detayları halledip geleceğim en kısa zamanda. +1 Şimdi nereden oynayabileceğimi öğrenmek için google ladım ama öğrenip katılmayı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar