fend Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Armory:The World of Warcraft Armory Characterin nicki:ruzklag Characterin realmı:dunemaul Characterin extra özellikleri notlar:7710 achivement point var. belirttiğim gibi scarab lord,armory linkde achivementları kontrol edebilirsiniz exalted olarak 43 faction a exalted,baronun mount u mevcuttur,karakterde 15k gold bulunmakta,armoryde main gearı olan tank gear görünmekte onun yanında pve dps and pvp gearıda mevcuttur. tbc öncesi sakladığım full.t2.5 gear + sulfuras hand of ragnaros legendry mace de bulunmaktadır.armoryden achivementlara bakan arkadaşlar ne kadar emek harcandığını görebilirler. Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E/ *CD-KEY varmı: /H *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi:E bu tip bir karakterin ne zorluklarda kasılabilceğini sadece daha önce kasmış arkadaşlar anlayabilir. karakteri satma sebebim oyunu bırakcak olmamdan dolayıdır.takas söz konusu değildir fiyat indirimi olmayacaktır tek fiyat satılırsa olur satılmassa öle kalır acc de. fiyat olarak 1000 ytl düşünüyorum belirttiğim gibi tek fiyatttır. sakaryada olanlara veya gelceklere elden teslim edilir. oyun içinde karakteri gösterebilirim. sadece gerçekten ilgilenen arkadaşlar pm atsın bana ulaşabilmek için msn adresi : [email protected] sadece gerçek alıcılar içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Ruzklag armory linki yanlış yapmışım yukarda dogrusu budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahaha spoiler biraz fail olmuş. ben olsam paraya sıkışmadıkça bu karakteri satmam. illa satıcam diyosan, türkiyede istediğin fiyatı bulamassın, ebay falan dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 1000 ytl az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Burdan satma. Yabancılara 1000 ytl değil 1000€ satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 baya bi emek var valla rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Lan fatih satılırmı lan o karakter =( Gönüllerin priest'i Shadownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 oyunu bırakıyorum yavrum karakter de durursa ziyan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hakikaten sağlam emek var karakterde helal umarım istediğin fiyata satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 wow-trade.dk dan falan dene şansını, 1000 YTL gerçekten az çünkü. Gerçi artık HoRagnarosa, tier 2lere para verecek adam da yoktur heralde çok, emek hırsızı Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Fatih satıyorsa bende satıyorum ulen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mabi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Fatih sendemi satıyosun la :D benim ilanda az altında benim warrior seninkini döver ama accountun ilk sahibi deilim sıkıntı yaratıyo :D neyse sana hayırlı işler kardeşim umarım çıkar bi alıcı. Ben Mahmut bu arada (Dalyan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hehe sağol mamut bıraktım oyunu satıyorum.senin warriorun beninkini dövmesine gelince anca yanıma gelir napıyorsun abi der o kadar fark var arasında charların haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 scarab lord ne bilen kalmadı ki artık o yüzden 1000ytl iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tam tersi zamanında alındığı gibi değil ki : ) Yeni son bir server kalmıştı bir arkadaşımda gidicekti S.lord olmaya kapıyı açtıktan sonra 10 saat içinde questi bitirmiş herkes gongu çalabiliyordu ama zaman harcanması lazım kolay iş değil, karakterde güzel hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Catzee said: Fatih satıyorsa bende satıyorum ulen :) Dur lan seninle gladiator olcaz önce asddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kaç ayda kasılıo bu kadarlık bi char agatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Tebrik ederim valla. Kungen gibi neredeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cocugumu satarim bu accountu satmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar