pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 En sonunda lanet olasıca makina mühendisliği bölümünü bu sabah öğrendiğim tek ders sınavı sonucunda bitirmiş oldum. Hala okuyan arkadaşlara kolay gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tebrikler, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Nispet mi yapıon nan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Deacon said: tebrikler, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hayırlı olsun, ben de şu yöneylem haltını geçsem de mezun olsam kendi bölümümden 4 yılda of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Deacon said: tebrikler, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ov tebrikz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 artik sen de askere gitsem mi gitmesem mi diye dert edeceksin. ama bitirmek onemli bisi tebrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Deacon said: tebrikler, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Deacon said: tebrikler, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yav said: tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Azmodai said: artik sen de askere gitsem mi gitmesem mi diye dert edeceksin. ama bitirmek onemli bisi tebrik. azmo şikayet etcem seni, askerlikten soğutuyo diye! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tebrikler. benim erkek arkadaşımda okuyo bu bölümü umarım oda bigün böyle güzel bi haberle gelir(uzun süredir bu anı bekliyoruz da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tebrikler mezuniyet sadece o kepi kiyme kisminda eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tebrikler pekaziz! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tebrikler pekaziz, hatta gz :P. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kep giyilir mi lan uzattiysan okul kocarak uzaklas bence bosver kepi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 okulu uzatmiyorum ilyasim 4senede bitiriyorum kismetse kepimi de giyicem cubbemi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 okulu uzatmayannari kutluyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok yaw sana demedim sey icin dedim pekaziz uzatmis sanrim 4 senede bitiriyosan kepte at sapkada at asyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 4 yıl artı hazırlık dahil 5 yıl uzatmadan tek ders bileme bırakmadan artı dereceynen.. oldu da bitti maaşallah ^^ öyle de deli okurum yani.. 2008 mezunuyum hah hahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2 yıl uzatarak 6 yılda bitirdim, hatta zar zor bitirdim tek ders sınavıyla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben de 5 senede bitirdim 2 haftadır mezun ve işsizim tebrikler sana da meslektaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 askerden geleli 1.5 ay oldu. süper ingilizce, sertifikalar, staj vs hakgetire..piyasa kötü, kriz var, deneyiminiz yok diye bedavaya çalıştırmaya kalkıyolar.. şerefsizler.. YEMEZLERRR!!! simit satarım, arabanın camına diplomamı asarım, ama lise mezunu öküzden bozma işverenlere / İK cılara yaltaklanmam... işine geliosa alsın gelmiosa ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar