Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yök'ten üniversite harçlarına büyük zam.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bir gerizekalılık daha görülmedi. ikinci dönemleri zaten soyuyorlardı, şimdi tam içine edecekler. ben de ikinci öğretimim bu arada, 5 dersim kaldı ikinci dönemden. ilk dönem haybete para vericem yani.
Mesaj tarihi:
İroniyi kendi kelimelerinle, kendi anlatımların ile, uygun üslup ile yaparsın. Böyle ciddi bir konuyu, eğer size de koymuyorsa, bu şekilde laçka biçimlerde ele alıp laf yememekse tercihiniz, buyrun logout.
Mesaj tarihi:
Yo kız arkadaşım ikinci öğretim.

Ne geriyorsun ki kendini. Benim o 2 satırıma kızıp logout yap diyorsan Konu Dışı bölümü toptan kaldırılsın. Ne ironiler var burda teheley.

Ama çok üzüldüysen de editlerim mesajı. Bilemedim.
Mesaj tarihi:
Head said:

İroniyi kendi kelimelerinle, kendi anlatımların ile, uygun üslup ile yaparsın. Böyle ciddi bir konuyu, eğer size de koymuyorsa, bu şekilde laçka biçimlerde ele alıp laf yememekse tercihiniz, buyrun logout.

Ne kadar güzel oturtmuş adam lafı.
Mesaj tarihi:
Head said:

+1
Mesaj tarihi:
Hepimizin çeşitli çeşitli "ihtiyaçları" yok mu zaten?
"Kusura bakmayın arkadaşlar, yanlış anlaşılmalara sebep oldum." demek bu kadar zor değil.
Mesaj tarihi:
Alınıyorsan her yazılana logout yapar girmessin.

Ayrıca +1 ci zihniyeti ciddi siyaset, ordu gibi kavramların tartışıldığı başlıklarda da görmek isteriz gençler. Orda baya bir sürü başlık bulabilirsiniz drama yapmak için, gogo.

Üzüleceğini bilsem yazmazdım + editledim zaten.

/Quit
Mesaj tarihi:
Forumdasın arkadaşım sen, ne "alınmayacağım"?
Tartışma, bilgi edinme platformu değil mi burası?
Ciddi bir şey tartışılırken, konuşulurken yaptığınız laçkalığa tabii ki laf söyleyeceğim, tabii ki kendimden örnek vereceğim.
Kalkıp evin gelirini, anne babanın durumunu mu afişe ediyorum ki drama yaratayım? CİDDİ SİYASET neymiş, üzerine işerim ben onların. Oturup sakallıları bıyıklıları televizyonlardan, gazetelerden gördüğünüz kadarıyla yazıyorsunuz, kendinizce ülkeyi kurtarıyorsunuz, sonra da gelip hayatın içinden bir şeyin ortasına tüneyip sıçıyorsunuz.

Tabii ki laf söyleyeceğim, söylemezsem olmazdı.

Şu forumlarda trollümüz, his şelalemiz, yavşağımız çok oldu. Belki de vırtgel ağızlımız hiç olmadı, o boşluğu doldurmasaydınız iyi olurdu.

Kısmet değilmiş.
  • Yeni Oluştur...