ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Saçma olmuş. Harbi saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 haberin doğruluk oranı %kaç acaba?hiç inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bırakıcaz madem . İstedikleride bu heralde Yöke kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "YOK seysi:" said: kontenjan sorununu cozdum DAHA NE ISTIYONUS parasi olmiyan gelmiycek parasi olana mis gibi kontenjan acilicak, merhum ozalin dedigi gibi biz zengini severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yüksek lisans harçlarında değişiklik var mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu harçalara indirim yapan bşi var, katkı payı sanırım. O işlemiyor mu 2. öğretimlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 herkez üni okumasın hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 herkes uni okumasin da, kapasitesi, yetenegi olmayan okumasin, parasi olmayan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 BulletRide said: Bu harçalara indirim yapan bşi var, katkı payı sanırım. O işlemiyor mu 2. öğretimlerde ? işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 böyle bir gerizekalılık daha görülmedi. ikinci dönemleri zaten soyuyorlardı, şimdi tam içine edecekler. ben de ikinci öğretimim bu arada, 5 dersim kaldı ikinci dönemden. ilk dönem haybete para vericem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 gereksizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 şöyle köylü köylü konuşup da adamın kafasının tasını attırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hayda ironi yaptık laf yedik iyi mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İroniyi kendi kelimelerinle, kendi anlatımların ile, uygun üslup ile yaparsın. Böyle ciddi bir konuyu, eğer size de koymuyorsa, bu şekilde laçka biçimlerde ele alıp laf yememekse tercihiniz, buyrun logout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Masquerade said: hayda ironi yaptık laf yedik iyi mi :S Bak hala konuşuyor... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yo kız arkadaşım ikinci öğretim. Ne geriyorsun ki kendini. Benim o 2 satırıma kızıp logout yap diyorsan Konu Dışı bölümü toptan kaldırılsın. Ne ironiler var burda teheley. Ama çok üzüldüysen de editlerim mesajı. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 o vereceğin harcı sen 9-6 çalışarak kazanmış olsaydın belki anlardın. üzülecekmişim, laflara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Head said: o verilecek harcı sen 9-6 çalışarak kazanmış olsaydın belki anlardın. üzülecekmişim, laflara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Head said: İroniyi kendi kelimelerinle, kendi anlatımların ile, uygun üslup ile yaparsın. Böyle ciddi bir konuyu, eğer size de koymuyorsa, bu şekilde laçka biçimlerde ele alıp laf yememekse tercihiniz, buyrun logout. Ne kadar güzel oturtmuş adam lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Abi geleceğe daha bi karanlık bakmaya başladım , sanki tek dert harç ama, üst üste binince o kadar ottan boktan şey, kalıyoruz: fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Onun harcını ben vermiyorum ama daha fazlasına ihtiyacım oldugumdan çalışıyorum desem? Ne gerdin be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Head said: İroniyi kendi kelimelerinle, kendi anlatımların ile, uygun üslup ile yaparsın. Böyle ciddi bir konuyu, eğer size de koymuyorsa, bu şekilde laçka biçimlerde ele alıp laf yememekse tercihiniz, buyrun logout. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hepimizin çeşitli çeşitli "ihtiyaçları" yok mu zaten? "Kusura bakmayın arkadaşlar, yanlış anlaşılmalara sebep oldum." demek bu kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Alınıyorsan her yazılana logout yapar girmessin. Ayrıca +1 ci zihniyeti ciddi siyaset, ordu gibi kavramların tartışıldığı başlıklarda da görmek isteriz gençler. Orda baya bir sürü başlık bulabilirsiniz drama yapmak için, gogo. Üzüleceğini bilsem yazmazdım + editledim zaten. /Quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Forumdasın arkadaşım sen, ne "alınmayacağım"? Tartışma, bilgi edinme platformu değil mi burası? Ciddi bir şey tartışılırken, konuşulurken yaptığınız laçkalığa tabii ki laf söyleyeceğim, tabii ki kendimden örnek vereceğim. Kalkıp evin gelirini, anne babanın durumunu mu afişe ediyorum ki drama yaratayım? CİDDİ SİYASET neymiş, üzerine işerim ben onların. Oturup sakallıları bıyıklıları televizyonlardan, gazetelerden gördüğünüz kadarıyla yazıyorsunuz, kendinizce ülkeyi kurtarıyorsunuz, sonra da gelip hayatın içinden bir şeyin ortasına tüneyip sıçıyorsunuz. Tabii ki laf söyleyeceğim, söylemezsem olmazdı. Şu forumlarda trollümüz, his şelalemiz, yavşağımız çok oldu. Belki de vırtgel ağızlımız hiç olmadı, o boşluğu doldurmasaydınız iyi olurdu. Kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar