Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kinayeni gördüm ve arttırıyorum. alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 galatasaraylıyım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben bi alaka kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 we're not gonna take it ten çevirmişler di mi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aradaki en önemli fark galatasarayın tezahüratının iğrençliği ve diğer tkaım her kimse taraftarının çok güzel tezahüratıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 2. si efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kruspeboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 2. si coşmuşş galatasaray ise saldır galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 2. videoda adamlar bildiğin şarkı söylüyorlar. bizim tribünde onu yapmaya kalksan ibne derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Gerçekten de baya fark var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Abi nasıl benzettin bunları allaşkına :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Benzetmemiş ki aradaki 7 farkı bulun demiş yani farklı olduğunu kabul etmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sos cagon vs çıldırın http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw http://www.youtube.com/watch?v=13dDLK7AgYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Türkiyede her tribünün söylediği saldırın durmadan! tamamen özgün olmak zor bence özellikle binlerce kişi hepbir ağızdan söylerken. birde Türkiyede öyle şarkı söyle gibi tezahürat yapılamıyor kısa ve akılda kalıcı olması lazım. tabi şarkı olan örneklerde var Göztepe isyan marşı Bursa odam kireç tutmuyor Sakarya seviyorum seni ....... birde bu var hangimiz önce uyarladık kapışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bizim taraftarda böğürmek yerıne adam gibi tezaruaat etsede oyuncularda morallense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 böğürmenin de pek anlamı yok, ama o ilk mesajdaki ikinci tezahürat da tusubasa'yı morallendirir anca. bizim tribünlere müsait bi tarz mesela panathinaikoslularda var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 e bundada bı melodi yokki, aynen dan dan devam etmışler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=78425844340&ref=nf www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=78425844340&ref=nf B)- aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Estel_Anorien said: kinayeni gördüm ve arttırıyorum. alakası yok kinaye alakası kuramadm ben 1. si adam galatasarylıyım diyo 2. si kendi takımını rezil etmek istemez heralde 3. yaratıcı olalım biraz kendimiz bişiler uyduralım diyo benzerlik kurmaya çalıştıysa eğer. kinaye ne alaka ? ve evet bana göre çok çalıcıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lay lay galaaaatasaray lay lay galaaaatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar