xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 patiler selamlar efenim. wallpaper'a analog saat yapmak istiyorum. şöyle düz ve sadece bir saat istiyorum açıkcası var mı bildiğiniz freeware ya da diğerlerinden bir yazılım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 güzelmiş, bulunursa ben de kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 vista ise widget i kullan, ben kullaniyom super bisi, hava durumu sesli sozluk eklentileri fln var. google arama var, varda var, xp icinde arat kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 x ayı masaüstü topiclerine yaz, kesin birisi çıkar kullanan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 www.vladstudio.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 evet doujumun da dedigi gibi (<3)vlad'de cokguzeller var ama kullanmak icin chameleon kuruyosun sonra ordan atiyosun klasore oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Wallpaper olmak zorunda mı? Screensaver olsa olmaz mı? Olur dersen güzel bir liste yaparım buraya şenleniriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 google desktop kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Chameleon clock ne guzel birseymis ya ilk goz gordum ama cok hosuma gitti belli bir sure sonra sisme fln yapiyormu makinede? Baska kullanan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar