kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Llama said: kürdistan cumhurbaşkanı hayırlı olsun buda topicte gördüğüm en saçma yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Yalnız mesajın şekilden şekile girdi Araya girme kermit ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kermit said: bide anket hayatımda gördüğüm en salak anketlerden birisi. +1 son zamanlarda pati'de gördüğüm en saçma konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sayın öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor, bi yere gidemez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 nası veriyo söylermisin bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kermit said: bide anket hayatımda gördüğüm en salak anketlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kermit said: nası veriyo söylermisin bi ? valla onu başbakana soracan, lafın esas sahibi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ha orası öyle hesabını veriyomu yoksa paşa gibimi bilemiycem göremediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 apoyu serbest bıraktıramazlar.. imkansız. hoş kürdistanı da kuramazlar diyoduk ama.. hatta kursalar girer yıkar çıkarız diyoduk... ne çok şey diyomuşuz ama hiçbişey yapmıyoruz.. türk budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bu konuyu şöle bir okudum. Bir şey yazmayayım dedim. Sonra yine konu dışında gezerken bunun biraz altında başka bir başlık gördüm. O konuyu da okudum biraz. İki konu ne kadar manidar olmuş öyle. Hatta bir laf denmiş. O daha da bir ilginç olmuş. sg-1 said: Asimilasyon dediğin böyle yapılır, çinlilerden öğrenecek çok şeyimiz var daha. Şöyle bir okudum şu yazıyı. İçimden ahh dedim yaklaşık 1000 yıldır bulunduğumuz topraklarda bizde yapsakdık keşke. Şimdi bu ve buna benzer konular açılmazdı. Sonra durdum, ya dedim eskilerin bir bildiği vardır ki yapmamışlardır dedim. Bir önceki düşüncemden tiksindim. Sonra durdum bu konuların hala böyle gittiğini görünce düşüncemden tiksinmeme tiksindim. Öyle karışık durumlara soktu iki ayrı konu beni :( (Edit: Yıllarca asimilasyonla karşı karşıya kalmış ve bundan her seferinde öyle yada böyle kurtulmuş bir millet, eminim ki nasıl yapılacağınıda iyi biliyordur. Yapmamışsa eğer, başka bir şeyler vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dikkat edin Ergenekon ayağına salcaklar adamı. uzun süredir konuşulan birşey bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Zaten PKK yok, o da ergenkon dicekleri günü bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 adam ağırlaştırılmış müebbet cezası almış. af maf işlemiyor yani kendisine; ancak meclisten apuş için özel yasa gececekte, çıkartıcaklar dışarı. allasen hangi hükümet böyle birşeye cesaret edebilir. direk siyasi intihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mardox said: Zaten PKK yok, o da ergenkon dicekleri günü bekliyom ona yakın şeyleri dediler zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 serbest bıraksalar da taksim'den geçecek değil herif. bi yolunu bulur tüyer gider. vanish atmış gibi ortadan kaybolabilir çıktıktan sonra isterse. ama onu serbest bırakırlarsa hayatlarının hatalarını yaparlar. gerçi tepkisiz halk nereye kadar tepkisiz kalır bilmiyorum; belki cidden tepki falan gösterir öyle bi şey olursa. bi ihtimalcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bu herifi serbest bırakırlarsa onu serbest bırakanları asar bu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 apo ya ozgurluk lutfen adam yememis icmemis turkiye cumhuriyetine calismis 70li yillardan bugune kadar hala mit ajani. birakinda bare emekli ikramiye alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Loxias said: Hükümet bırakırsa, bunda bile alkışlayanlar çıkar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cengizhan66 said: apo ya ozgurluk lutfen adam yememis icmemis turkiye cumhuriyetine calismis 70li yillardan bugune kadar hala mit ajani. birakinda bare emekli ikramiye alsin kafalar güzel yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 niye çıkmasın ki? mesela sivil darbe yaparlar, eski cumhuriyet gider imparatorluk kurulur.fetopatin salmasın mı eski cumhuriyetin düşmanlarını, tutuklumu kalsınlar ilelebet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 babayı alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 -007- said: babayı alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ohhoo 007 apo nun mit ajanini bilmeyen kalmadi yani mahkemeye sunulmus kagit bile varmis 70 deki mahkemede... adamin tek sucu vatana hizmet.! vatan demiski simdi boyle giderse ihtilal olur engellemenin tek yolu milliyetciliktir. ancak 2 kavim birbirlerine duserse bu milliyetcilik amaci kusursuzca tutar. sadece kavgaa deyil kuresel kazanc kapisi simdi teror deriz silah aliriz uyusturucuyu onlara yaptirtiriz rusvet aliriz ve daha sayamicagim busurusey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 nenem bakirey-miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Afedersiniz ama bu halk Tayyipin 2 cümlesine bakar. 2 dk sonra "Başbakanımız haklı, çok doğru" nidalarını duyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar