Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apo 5 yıl sonra özgür olacak-mış

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Bu konuyu şöle bir okudum. Bir şey yazmayayım dedim. Sonra yine konu dışında gezerken bunun biraz altında başka bir başlık gördüm. O konuyu da okudum biraz. İki konu ne kadar manidar olmuş öyle. Hatta bir laf denmiş. O daha da bir ilginç olmuş.
sg-1 said:

Asimilasyon dediğin böyle yapılır, çinlilerden öğrenecek çok şeyimiz var daha.

Şöyle bir okudum şu yazıyı. İçimden ahh dedim yaklaşık 1000 yıldır bulunduğumuz topraklarda bizde yapsakdık keşke. Şimdi bu ve buna benzer konular açılmazdı. Sonra durdum, ya dedim eskilerin bir bildiği vardır ki yapmamışlardır dedim. Bir önceki düşüncemden tiksindim. Sonra durdum bu konuların hala böyle gittiğini görünce düşüncemden tiksinmeme tiksindim.

Öyle karışık durumlara soktu iki ayrı konu beni :(

(Edit: Yıllarca asimilasyonla karşı karşıya kalmış ve bundan her seferinde öyle yada böyle kurtulmuş bir millet, eminim ki nasıl yapılacağınıda iyi biliyordur. Yapmamışsa eğer, başka bir şeyler vardır)
Sosyal ağlarda paylaş

serbest bıraksalar da taksim'den geçecek değil herif. bi yolunu bulur tüyer gider. vanish atmış gibi ortadan kaybolabilir çıktıktan sonra isterse.

ama onu serbest bırakırlarsa hayatlarının hatalarını yaparlar. gerçi tepkisiz halk nereye kadar tepkisiz kalır bilmiyorum; belki cidden tepki falan gösterir öyle bi şey olursa. bi ihtimalcik.
Sosyal ağlarda paylaş

ohhoo 007 apo nun mit ajanini bilmeyen kalmadi yani mahkemeye sunulmus kagit bile varmis 70 deki mahkemede...
adamin tek sucu vatana hizmet.! vatan demiski simdi boyle giderse ihtilal olur engellemenin tek yolu milliyetciliktir. ancak 2 kavim birbirlerine duserse bu milliyetcilik amaci kusursuzca tutar.
sadece kavgaa deyil kuresel kazanc kapisi simdi teror deriz silah aliriz uyusturucuyu onlara yaptirtiriz rusvet aliriz ve daha sayamicagim busurusey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...