Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hıncal Uluç matah bir adam olsaydı dönek futbol yorumcuları gibi bugün ak dediğine ertesi gün kara demezdi. Bunun için örnekler mevcut, programda da sıkça yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Holy said: Hıncal Uluç matah bir adam olsaydı dönek futbol yorumcuları gibi bugün ak dediğine ertesi gün kara demezdi. Bunun için örnekler mevcut, programda da sıkça yaşandı. Niye ki, adam gayet yanlış yaptım diyebiliyor :=) Adamın herhangi bir beklentisi yada kazancı yok. Adam sade düşündüğünü sölüyor. Mesela geçen sene ortasına kadar ben Lincolnu haklı buluyordum, e şimdi bulmuyorum yanılmışım bu ne oluyor :=) Sen hayatında zaman zaman düşüncelerinde değişiklik yaşamadın mı? Tek farkı nan acaba ben bunu dersem şu ne der diye düşünmemesi, sevdiğim yanı o zaten. Doğru yanlış ayrı ama ne düşünüyorsa onu söylüyor. Derdi değil adamın adam zaten 70 küsür yaşına gelmiş bugün sade yemeye başlasa ömrünün sonuna kadar yetecek kadar parasıda vardır. Çoluk çocuk olmadığına göre düşünmesi gereken. birileri rahatsız olmuş program kalkmış. ben yazıdan bunu anlıyorum. Programdaki konuklardan birisi bunu söylemiş durumda. Bunu söyleyen adamında o programa ihtiyacı yok. Bu yazıyı yazarak belkide bir çok yerden tepkide çekecek gene. Neyse Mafya ile futbolcu alan adamlardan ne beklenir ki zaten :=) normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Fenerbahce'nin diger takimlara nazaran medya'daki ustunlugunu kabul etmeyen yoktur.. Bariz bir sekilde butun medya'yi yonetiyorlar.. Benim sahsi gorusum o'dur ki, Aziz Yildirim'in gorsel ve yazili medya uzerindeki gucu ile Adnan Polat + Yildirim Demiroren'dan cok daha fazladir.. Kablo kesmelerden tutun da, "Benim istemedigim seyi yazamazsiniz" diyecek kadar zivanadan cikmistir.. Butun bunlara ragmen koskoca Turk medyasinda Aziz Yildirim'in askerliginden tutun da, yaptigi teknik ve taktiksel yanlislara, kendi yonetimindeki adamlari bir bir harcayip yollamasindan tutun da, transferlerde yaptigi onlarca soru isareti doguran detaylara karsi Aziz Yildirim'i icinden geldigi gibi, korkmadan elestiren tek yazar Hincal Uluc'tur.. Hincal Uluc'un Aziz Yildirim'a karsi olan tavrini alkislamak icin Hincal Uluc'un her dedigine katilmak zorunda degilsiniz, zira bende katilmiyorum ancak Hincal Uluc'un bu konuda Turkiye'deki yegane yazar oldugunu da biliyorum. Bu bakimdan, Hincal Uluc'un programina son verildikten sonra "Oh be gitti" veya "Aziz bile yaptiysa helal olsun" demek, medya'yi zaten istedigi gibi oynatan, istedigi gibi at kosturan Aziz Yildirim'in ekmegine yag surmektir.. Bugunden itibaren gorsel medya'da Aziz Yildirim'i elestiren tek bir yazar bile yok.. Yarin bir gun Sabah'tan dolayisiyla Fotomac'tan da kovulursa, medya'da Aziz Yildirim'in en ufak hatasini "isimden olurum" korkusuyla tartisabilek bir yazar kalmayacak.. Bunun kime avantaj, kime dezavantaj getirecegini dusunmek de sizlere kalmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Szasstam said: Holy said: Hıncal Uluç matah bir adam olsaydı dönek futbol yorumcuları gibi bugün ak dediğine ertesi gün kara demezdi. Bunun için örnekler mevcut, programda da sıkça yaşandı. Niye ki, adam gayet yanlış yaptım diyebiliyor :=) Adamın herhangi bir beklentisi yada kazancı yok. Adam sade düşündüğünü sölüyor. Mesela geçen sene ortasına kadar ben Lincolnu haklı buluyordum, e şimdi bulmuyorum yanılmışım bu ne oluyor :=) Sen hayatında zaman zaman düşüncelerinde değişiklik yaşamadın mı? Tek farkı nan acaba ben bunu dersem şu ne der diye düşünmemesi, sevdiğim yanı o zaten. Doğru yanlış ayrı ama ne düşünüyorsa onu söylüyor. Derdi değil adamın adam zaten 70 küsür yaşına gelmiş bugün sade yemeye başlasa ömrünün sonuna kadar yetecek kadar parasıda vardır. Çoluk çocuk olmadığına göre düşünmesi gereken. birileri rahatsız olmuş program kalkmış. ben yazıdan bunu anlıyorum. Programdaki konuklardan birisi bunu söylemiş durumda. Bunu söyleyen adamında o programa ihtiyacı yok. Bu yazıyı yazarak belkide bir çok yerden tepkide çekecek gene. Neyse Mafya ile futbolcu alan adamlardan ne beklenir ki zaten :=) normaldir.Bu kadar senedir futbol yorumlayan adam olması dışında diğerlerinden hiç bir farkı yoktur gözümde. Birazcık araştırmayla Gerets hakkında söylediklerini buldum da, Gerets gelip Hagi giderken çok başarılı hamle hücum oynatıyor takımı toparlayacak diye Gerets'i överken, daha sonra Gerets'in ipinin çekilmesi gerektiğini ilk söyleyen adam olması bence uç bir tutarsızlığın göstergesi. Bunu sen veya ben söyleyebiliriz belki ama böyle "büyük" bir yorumcunun yapması komik kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Holy said: Szasstam said: Holy said: Hıncal Uluç matah bir adam olsaydı dönek futbol yorumcuları gibi bugün ak dediğine ertesi gün kara demezdi. Bunun için örnekler mevcut, programda da sıkça yaşandı. Niye ki, adam gayet yanlış yaptım diyebiliyor :=) Adamın herhangi bir beklentisi yada kazancı yok. Adam sade düşündüğünü sölüyor. Mesela geçen sene ortasına kadar ben Lincolnu haklı buluyordum, e şimdi bulmuyorum yanılmışım bu ne oluyor :=) Sen hayatında zaman zaman düşüncelerinde değişiklik yaşamadın mı? Tek farkı nan acaba ben bunu dersem şu ne der diye düşünmemesi, sevdiğim yanı o zaten. Doğru yanlış ayrı ama ne düşünüyorsa onu söylüyor. Derdi değil adamın adam zaten 70 küsür yaşına gelmiş bugün sade yemeye başlasa ömrünün sonuna kadar yetecek kadar parasıda vardır. Çoluk çocuk olmadığına göre düşünmesi gereken. birileri rahatsız olmuş program kalkmış. ben yazıdan bunu anlıyorum. Programdaki konuklardan birisi bunu söylemiş durumda. Bunu söyleyen adamında o programa ihtiyacı yok. Bu yazıyı yazarak belkide bir çok yerden tepkide çekecek gene. Neyse Mafya ile futbolcu alan adamlardan ne beklenir ki zaten :=) normaldir.Bu kadar senedir futbol yorumlayan adam olması dışında diğerlerinden hiç bir farkı yoktur gözümde. Birazcık araştırmayla Gerets hakkında söylediklerini buldum da, Gerets gelip Hagi giderken çok başarılı hamle hücum oynatıyor takımı toparlayacak diye Gerets'i överken, daha sonra Gerets'in ipinin çekilmesi gerektiğini ilk söyleyen adam olması bence uç bir tutarsızlığın göstergesi. Bunu sen veya ben söyleyebiliriz belki ama böyle "büyük" bir yorumcunun yapması komik kaçar. Bundan doğal birşey yok Gerets hucüm oynatan bir hocaydı. ilk zamanlarındada böyle yaptı sonra birden savunmaya ağırlık vermeye Hucumu 2. planda bırakmaya başladı. Eee Gerets mi tutarsız Hıncal mı tutarsız :=) Yada Hıncal tutarlımıdır bu durumda bence ak dediğime kara demem hata yapsada demek tutarsızlıkdır. Hıncal yorumları hep beğenin beğenmeyin aynı noktalara ak der aynı noktalara kara der. Bir adamın x işi süper derken aynı yazıda y işi için yerin dibine sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yüzde yüz aziz yıldırım'ın işidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Szasstam said: Bundan doğal birşey yok Gerets hucüm oynatan bir hocaydı. ilk zamanlarındada böyle yaptı sonra birden savunmaya ağırlık vermeye Hucumu 2. planda bırakmaya başladı. Eee Gerets mi tutarsız Hıncal mı tutarsız :=) Yada Hıncal tutarlımıdır bu durumda bence ak dediğime kara demem hata yapsada demek tutarsızlıkdır. Hıncal yorumları hep beğenin beğenmeyin aynı noktalara ak der aynı noktalara kara der. Bir adamın x işi süper derken aynı yazıda y işi için yerin dibine sokar.Hayır ben sadece yaptığı şekilin yanlış olduğunu belirtiyorum benim için. Bir adamı iyi olarak nitelendiriyorsan o adama birazcık şans tanıman gerekir. Gelmesini çok olumlu bulduğu bir adamın ipini ilk çekenlerin başında gelmemesi gerekiyor bana göre. Tamam eleştirirsin ama o kadar keskin dönüşleri var ki fikirlerinden, insan ister istemez "kaypak" sıfatını yapıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hıncal'ı ben de pek sevmem ayrı da, bir kere bir şeyi dedi diye ondan sonra hep "tükürdüğümü yalamam" tribine girse, eleştirilecek yerde savunsa falan daha mı değerli olacak yani, Szasstam'a katılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu arada NTVspor'a, özellikle internet sitesine birşeyler oluyor. Editörler mi tatile çıktı,neler oldu bilmiyorum ama başlıklarda bile deli gibi imla hatası var. İçeriğe ise hiç girmeyelim, özellikle basketbol yazılarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Evet rezil durumda şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Link alamadım üşendiğimden, yaklaşık 2 saat önce "Egemenlik,kaptanlık bandını gururla taşır" diye bir başlık vardı Trabzonspor'da Egemen'in kaptan olması ile ilgili başkanın açıklaması. Şimdi Egemen olarak düzeltmişler, hani kafası Kaptan kelimesindeki -lık eki yüzünden Egemen'i Egemenlik olarak yazacak birinin orda işi ne? Bu ayrıntıdır, typo'dur derseniz.İçerik olarak şöyle bir örnekleme yapayım, Chicago Bulls Ben Gordon'ı yolladı takımdan ve bu oyuncu NTVspor'da "oyun kurucu" olarak lanse edildi. Basketbol ile ilgilenmeyen biri için birşey ifade etmese de,ben güncel bir biçimde yurt içi için referans olarak aldığım bu siteden şüphe duymaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Aziz'in rahatsız olduğu herkes gönderilmiş, yerlerine de akrabaları ve kulüp görevlileri yerleştirilmiş bence. En mantıklı ve komploteorik açıklama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hincalsiz sampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Llama said: 90dkda hiç sallama olmadıhıncal uluç, bundan 2-3 yıl önce, "federer tenisçi değil. kendinizi kandırıyorsunuz. topu bir oraya bir buraya atan bir adam başka birşey değil" dedi. bir daha izlemedim programı. geç klamış bir karar. suçlusu fener ama. püüüü. kadrolaşıyo fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "Raul futbolcu falan değil yau, Shaq hayatında bir daha şampiyonluk göremez" gibi eserleri vardı Ahmet Çakar'ın da, sonra canlı yayında "yanılmışım, özür diliyorum" demişti ama Shaq için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 lance armstrong'a da bok atmıştı çakar, öyle bi adam o, bırakıcaksın kendi takılacak dımtıs dımtıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Baggio said: Kriz çok tatmin edici bir bahane değil de, firma bünyesinde 50 tane farklı sebep olabilecekken "Aziz şampiyon olucaz dedi eleştireni kaldırttı" demek ne şimdi yani? Hadi haber federasyonla falan bir şeylerle ilgili olsa anlayış göstereyim de, Hıncal konuşup Aziz'i eleştirince şampiyonluk yolunda ne farkediyor, Hıncal kim? Ülkece kafamız boş beleş komplo teorilerine fazlaca çalışıyor maşallah, dizilerimizi de anca Araplar beğenip izliyor ama mesela. şaka dimi? Hıncal kim demek? Herkes okuyor bi kere adamın yazısını lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Öcal Uluç'un bugünkü yazısı “Kirli” bir temizlik mi? Lâfı uzatmadan konuya gireyim!.. Sevgili Haşmet Babaoğlu’nun 6 temmuz pazartesi günkü yazısından bir bölüm: “Hangi kulüp başkanı objektif yorum ve habercilikten hoşlanıyor? Hatta bazıları bundan nefret ediyor. Koşullar el verse gazetelere, televizyonlara baskın yapacaklar. Onlara göre medya sadece kendilerinin istediği ve izin verdiği haberleri yapmalı! Futbol yorumcuları da yağdanlık olmalı! Şimdi söyleyin bakalım. Bu başkanlar takımlarının ‘hastası’ medya patronlarını etkilemezler mi? O formalı medya patronları da bir yıl, iki yıl direnseler bile, onca tazyik karşısında eninde sonunda pes edip başkanların isteklerine boyun eğmezler mi? ... Ne demek bu şimdi, diyeceksiniz. Şu demek: Önümüzdeki Süper Lig sezonu kıran kırana geçecek! Görüyorsunuz, büyük kulüpler krizi falan umursamadan çılgıncasına para harcıyor. Ne için? Ne pahasına olursa olsun, şampiyon olmak için!.. Bu durumda, kulüp yöneticilerinin kendi takımlarının fanatik taraftarı olan medya patronlarını, hatta reklam verenleri ‘göreve çağırmaları’ ihtimalini yabana atmamalıyız. Yani demem o ki... Önümüzdeki sezon başlamadan önce medyada çok kirli bir ‘temizlik operasyonu’ başlayabilir. Kimsenin günahını almak istemem! Ancak içimde tatsız bir his var!” *** Aynı gün Vatan Gazetesi’nde “90 Dakika son düdüğü çaldı” başlıklı bir haber: “NTV yönetimi ‘kriz’i neden gösterip bir ekran klasiği olan ve ‘500’ bölümü geçen ünlü spor programını sezon öncesinde yayından kaldırdı. Bir ekran klasiği olan pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi ‘90 Dakika’ yayından kalktı. NTV yönetimi, yeni sezondan itibaren 1998 yılından beri ekranlarda olan başarılı spor programının yayınına son verme kararı aldı. Spor ve futbol tartışma programları arasında yıllardır hep ödül alan 90 Dakika‘yı 11 yıl önce Kenan Onuk başlatmıştı. Onuk’un 2005 yılında vefat etmesinden sonra sunuculuk bayrağını Fuat Akdağ devraldı. Zaman zaman yorumcu değişiklikleri yaşayan programda Hıncal Uluç ve Haşmet Babaoğlu yıllardır yer alırken, ekibe uzun bir dönem önce de Mehmet Yakup Yılmaz katılmıştı. Yayınlandığı dönemlerde en çok eleştiriyi F.Bahçe yönetimleri ve sarı-lacivertli taraftarlardan alan programın sona erdirilmesinin gerekçesi ise ekonomik kriz olarak gösterildi. NTV yönetimi krizi gerekçe gösterip yorumculara bu kararı bildirirken, 90 Dakika‘nın sona erdirilmesi ve sebebi büyük tartışmalara yol açabilir. Bu konuda birçok spekülâsyonun ortaya atılması bekleniyor. Program yayınlandığı dönemde sayısız ödül alırken 500’den fazla bölümle ekrana gelmeyi başaran ender spor yayınlarından birisi olmuştu.” *** 5 Temmuz Pazar sabahı Alaçatı’da, “kır evi” kahvaltısında “90 Dakika’nın yayından kaldırıldığı” haberi, Haşmet Babaoğlu tarafından Hıncal Uluç’a verilirken, ben de oradaydım. Masada “sporla, futbolla iç içe daha bir çok kişi” vardı!.. “90 Dakika olayının arkasında ne olabilir” sorusu tartışıldı ve “şu görüşte” birleşildi; “Bu olayın ardında büyük bir ihtimalle, ‘dışarıdan baskı’ var!..” Ve de masada “Bu baskıyı kim yapabilir” sorusuna da cevap verildi; “doğru ise”, çok yakında kokusu çıkar ve her taraf yayılır!.. “İnanmak, hiç inanmak istemiyorum” ama, eğer “o masadaki genel kanıya uyan tatsız gelişmeler olursa”, şimdiden yazayım; sevgili Haşmet, “spor medyasındaki yakın geleceği doğru tahmin etmiş” olacaktır; “Çok kirli bir temizlik operasyonu!..” Yani, “Çok TV yöneticisinin, spor sorumlusunun, spor yorumcusunun, gazetelerde de çok genel yayın müdürünün, spor müdürünün, spor yazarının ‘başının ağrıyacağı’ ve de ‘baskıya boyun eğilmez ve teslim olunmazsa, işsiz bile kalanların sıraya gireceği’ bir sezon başlıyor” demektir!.. Medyamızın, spor camiamızın ve de spor kamuoyumuzun düşünmesi ve tartışması gereken “temel” iki soru şu: Yoksa, “sporda bile hür olamayan” bir medya ile mi karşı karşıya kalacağız?.. Ve de “teslim” mi olacağız?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 raistftw said: Öcal Uluç'un bugünkü yazısı “Kirli” bir temizlik mi? Lâfı uzatmadan konuya gireyim!.. Sevgili Haşmet Babaoğlu’nun 6 temmuz pazartesi günkü yazısından bir bölüm: “Hangi kulüp başkanı objektif yorum ve habercilikten hoşlanıyor? Hatta bazıları bundan nefret ediyor. Koşullar el verse gazetelere, televizyonlara baskın yapacaklar. Onlara göre medya sadece kendilerinin istediği ve izin verdiği haberleri yapmalı! Futbol yorumcuları da yağdanlık olmalı! Şimdi söyleyin bakalım. Bu başkanlar takımlarının ‘hastası’ medya patronlarını etkilemezler mi? O formalı medya patronları da bir yıl, iki yıl direnseler bile, onca tazyik karşısında eninde sonunda pes edip başkanların isteklerine boyun eğmezler mi? ... Ne demek bu şimdi, diyeceksiniz. Şu demek: Önümüzdeki Süper Lig sezonu kıran kırana geçecek! Görüyorsunuz, büyük kulüpler krizi falan umursamadan çılgıncasına para harcıyor. Ne için? Ne pahasına olursa olsun, şampiyon olmak için!.. Bu durumda, kulüp yöneticilerinin kendi takımlarının fanatik taraftarı olan medya patronlarını, hatta reklam verenleri ‘göreve çağırmaları’ ihtimalini yabana atmamalıyız. Yani demem o ki... Önümüzdeki sezon başlamadan önce medyada çok kirli bir ‘temizlik operasyonu’ başlayabilir. Kimsenin günahını almak istemem! Ancak içimde tatsız bir his var!” *** Aynı gün Vatan Gazetesi’nde “90 Dakika son düdüğü çaldı” başlıklı bir haber: “NTV yönetimi ‘kriz’i neden gösterip bir ekran klasiği olan ve ‘500’ bölümü geçen ünlü spor programını sezon öncesinde yayından kaldırdı. Bir ekran klasiği olan pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi ‘90 Dakika’ yayından kalktı. NTV yönetimi, yeni sezondan itibaren 1998 yılından beri ekranlarda olan başarılı spor programının yayınına son verme kararı aldı. Spor ve futbol tartışma programları arasında yıllardır hep ödül alan 90 Dakika‘yı 11 yıl önce Kenan Onuk başlatmıştı. Onuk’un 2005 yılında vefat etmesinden sonra sunuculuk bayrağını Fuat Akdağ devraldı. Zaman zaman yorumcu değişiklikleri yaşayan programda Hıncal Uluç ve Haşmet Babaoğlu yıllardır yer alırken, ekibe uzun bir dönem önce de Mehmet Yakup Yılmaz katılmıştı. Yayınlandığı dönemlerde en çok eleştiriyi F.Bahçe yönetimleri ve sarı-lacivertli taraftarlardan alan programın sona erdirilmesinin gerekçesi ise ekonomik kriz olarak gösterildi. NTV yönetimi krizi gerekçe gösterip yorumculara bu kararı bildirirken, 90 Dakika‘nın sona erdirilmesi ve sebebi büyük tartışmalara yol açabilir. Bu konuda birçok spekülâsyonun ortaya atılması bekleniyor. Program yayınlandığı dönemde sayısız ödül alırken 500’den fazla bölümle ekrana gelmeyi başaran ender spor yayınlarından birisi olmuştu.” *** 5 Temmuz Pazar sabahı Alaçatı’da, “kır evi” kahvaltısında “90 Dakika’nın yayından kaldırıldığı” haberi, Haşmet Babaoğlu tarafından Hıncal Uluç’a verilirken, ben de oradaydım. Masada “sporla, futbolla iç içe daha bir çok kişi” vardı!.. “90 Dakika olayının arkasında ne olabilir” sorusu tartışıldı ve “şu görüşte” birleşildi; “Bu olayın ardında büyük bir ihtimalle, ‘dışarıdan baskı’ var!..” Ve de masada “Bu baskıyı kim yapabilir” sorusuna da cevap verildi; “doğru ise”, çok yakında kokusu çıkar ve her taraf yayılır!.. “İnanmak, hiç inanmak istemiyorum” ama, eğer “o masadaki genel kanıya uyan tatsız gelişmeler olursa”, şimdiden yazayım; sevgili Haşmet, “spor medyasındaki yakın geleceği doğru tahmin etmiş” olacaktır; “Çok kirli bir temizlik operasyonu!..” Yani, “Çok TV yöneticisinin, spor sorumlusunun, spor yorumcusunun, gazetelerde de çok genel yayın müdürünün, spor müdürünün, spor yazarının ‘başının ağrıyacağı’ ve de ‘baskıya boyun eğilmez ve teslim olunmazsa, işsiz bile kalanların sıraya gireceği’ bir sezon başlıyor” demektir!.. Medyamızın, spor camiamızın ve de spor kamuoyumuzun düşünmesi ve tartışması gereken “temel” iki soru şu: Yoksa, “sporda bile hür olamayan” bir medya ile mi karşı karşıya kalacağız?.. Ve de “teslim” mi olacağız?.. Öcal Uluçda kim kim okur ki onu *hıh* :P şaka bir yana umarım NTVninki sade yönetimsel bir hatadır. Hani bu iddaaların gerçek olmamasını diliyorum. her ne kadar gerçek olduğu konusunda büyük kuşkularım olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bende hıncal uluçtan hazzetmeyenlerdenim 90 dakikayıda sevmezdim,doğruya doğru hıncal şovdu,hiç birşey olmasa "futbol felsefesi yapıyoruz" cümlesinden beri midem bulandığından izlemiyordum. ha kaldırılsınmı yayından? yok canım,kalsın renk olur işte tabi yerine daha iyisini koyucaksanız kaldırın hiç düşünmeyin o kadarda matah bir futbol programı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Kendisi de cevap yazmış sonunda... http://www.sporyazarlari.com/FFutbol/futbol-genel/hincal-uluc/12-07-2009/90-dakika-90-bin-dedikodu/126155.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tam sebebi göstermemiş yine ama bu adamları bırakmaz kanallar umarım çıkarlar bi tv kanalında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Çıkabilirler,çıkmayadabilirler Hıncal Uluç keyfine yapıyor bu işi. Daha önce de yazdı çoluğu çocuğu yok para bırakmak gibi bi derdi yok. Kazandığı da fazlasıyla yetiyor hayat tarzına. Yani hoşuna gidicek bi teklif gelirse değerlendirebilir. Bu arada bir hafta önce yılın en iyi spor programı ödülü almış bir programı kovmak cidden ilginç bi karar olmuş. En azından rahmetlinin anısına hürmeten güzel bir şekilde yayına son verilebilirdi bence bi veda yayınıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Gangren said: Rıdvan > 90 Dakika imho.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bence beş para etmezdi zaten program iyi olmuş. %100 futbol hepsini yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar