-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 benim ekran kartım gforce2 mx 200 32 mb. bugün pc ciye gittim 150 dolar civarlarında bi ekran kartı sordum. 9000 pro yu bana 100 dolara ekran kartımı alarak bırakabileceğini söyledi. 128 mb alet. şimdi aklıma bi iki soru takıldı: 1- kartın agp 8x desteği yok, 4x. bu bana çok performans kaybettirirmi? yoksa sırf bunun için 100 dolar fazla verip 9500 pro mu almalıyım? 2- kartın directx 9.0 desteği yok. bu ilerde başıma iş açarmı? ya da doom3 oynatırmı :) 3- sizce bunun yerine 8x desteği olan bi mx 440 mı almalıyım? 200 dolar verip ti4200 mü almalıyım? 4- bu karta 100 dolar verilirmi? kartın performansı iimidir? gerçi herşekilde benim gforce2 mx 200 den iidir ama olsun... şimdilik aklıma gelenler bunnar. yarına kadar kesin bi karar vermek zorundayım. cevaplarsanız sevinirim :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 directx 9 desteği yok demek çok uzun ömürlü olmayacağı anlamıyna geliyo bence[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 :(( ama abi ti4200 8x destekli olduu halde 9.0 desteklemio. 9.0 destekleyen tek kartlar 9500 ve 9700. onlar da 250 dolardan aşağı yok. e şimdi ekran kartı almayı düşünenler napıcak ki?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 şimdi sorunun nekadar acil illaki alman mı lazım? ben 64 mb mx 440 kullanıyorum acayip memnunum bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı fx gelene kadarda değiştimeyi planlamıyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 sorunum şu. ben daoc oynuyorum ve normalde oyun çok ii çalışıor. ama gel gelelim 50-60 kişi aynı anda ekrana girince fps sürünmeye başlıo. kimin kime vurduğunu vs yi göremiom. iki gecedir gaz yaptım dayanamıorum artık. exp packi bile oynayamıorum. aslında bu genel bi sorun. geforce2 yetmio artık hiçbi oyuna. budur yani olay. acil değiştirmem lazım.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 birşeyi merak ediyorum ekran kartı değiştirmek yani hani intel IIII falan alsan anlarım hız arttırmak falan ancak ekran kartı ne işe yarıyo yani ne bileyim ne işine yarayabilirki.. bende tnt2 midir ne ondan var 1-2 sene önceden şuanda hiçbir sorun çıkarmadı diyebilirim.. yani yeni ekran kartı almanın faydaları nelerdir?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Canımcım simdi SI in grafiklerini full oyanatabilmen icin TI alman lazım o zaman hersey cok degisik oluyo suyu fln öyle güzel görüyosun ki avcuna fln alabilmek istiyosun ...:) Ama TI pahalı baya ama senin yaptıgın mantıklı olur soyleki verdigin alet 32mb aldıgın alet 128 mb... gforce mx2 ler 34$ su anda ti4200 ler ise 204 $ fln civarı ... aldıgın kartın markası ne soyle bana ben sana fiyatı soyliyim ...kazık yeme..:)[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 okumadım fazla 128 yada 64mb gf4 mx 440 alman (8x yad 4x) iidir bence we süper hatta..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Mighty_THoR, 21 April 2003 18:01 tarihinde demiş ki: şimdi sorunun nekadar acil illaki alman mı lazım? ben 64 mb mx 440 kullanıyorum acayip memnunum bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı fx gelene kadarda değiştimeyi planlamıyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE fx geldiğindede değiştirme.daha 9700'ü geçemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 nası yani ya? SI de adam gibi performans alamayacaksam hiç almıyım kartı biraz bekle 9500 pro alırım. 9000 pro yla gene kasılacakmı yoksa adam gibi oynayabilecemmi? ben 150-200 kişi oldumu kasılan kart istemiom abi[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 150-200 kişi olunca hep kasılacak sonra yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. ondan kurtuluş yok şu an[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 mesela abi sizin ekran kartlarını alıyım malsahibi senin nasıl? durlag senin nasıl? performanslardan memnunmusunuz?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bence 128mb DDR Geforce4 mx440 al derim Tornadonun fiyatı 68+kdv marka fazla iyi değil ama bence fiyat performans olarak iyidir. Şu sıra ekran kartına 80$ fazla verme bence ilerde zaten düşecek yani şu anlık önerdiğim kart iyidir en az sene sonuna kadar tüm oyunları full özellikte oynarsın herhalde. Sonra yada Ati Radeon 9100pro da iyidir 80-90 civarı bir fiyata 2.elini bulursun sanırım.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 tafsiye 3d mark indir biyerlerden test et ekran kartını sonra test sonuçlarını online olarak diğer chipsetlerle karşılaştır. çok kesin olmasada genel bi fikir oluşur kafanda...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 9000 pro 9100 den ii sanırım??? 9100 95 dolarken 9000pro 105 dolar???[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 nerden indirebilirim? biliosan bi site adresi versene[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Abi bence 9100pro daha iyi fiyat-performans olarak baktığımızda ama geforce4 mx440 a overclock yaparsan aşağı yukarı 9100pro kalitesini elde edersin ama yinde 9100 ün yerini tutamaz. 9000pro bence gereksiz !!![hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 benim ekran kartım 128mb geforce 3 ti 200 çok memnunum. ama artık bu kartın yerine geforece 4 alabiliyorsun(mx olmayanı)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 internette yaptığım araştırmalar sonucu: Geforce Ti 4200 serisi Ati 9000pro-9500 den daha hızlı ve fiyat performans olarak baktıkmı daha iyi Ati 9500 Pro Ti4200 den daha hızlı, çok da fazla hızlı diil fiyat performans olarak baktığımızda yine Ti 4200 daha iyi çıkıyor.Ayrıca Ti4200 çok iyi overlock potansiyeline sahip Ati leri ayıran tek fark agp8x ve directx 9 u desteklemesi ki geforcelarında agp8x destekleyen verisyonları çıktı.He directx 9.0 desteklemesi çok önemli mi,bence directx 9 için 50-60$ fazla vermeye değmez Bende ekran kartı almayı düşünüyodum sanırım ti4200 alıcam ama yaz a kadar beklemeyi düşünüyorum,hazirana kadar filan[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bu arada Geforce Ti4200 lerin 64Mb olanları gerçekten 128mb olanlardan daha hızlı çalışıyomuş Fakat bu agp4x olanlar için geçerli agp8x lerde 128mb ram olanlar daha hızlı Bide 64mb olanlar sağlam oyunlarda kasabiliyor,yani uzun vadeli olarak 128ler daha iyi Ama 64 lüklerde overlock edilerek çok iyi performans verebiliyo 2 kartında overlock potansiyeli baya iyi[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Şu anda alınabilecek en mantıklı kart ATI 9500 128Mb (pro olmayan) dir. Evet $200 larda dolaşıyor ama performans olarak en iyi en kartıdır yada daha doğrusu en iyi kart durumuna girer. Biliyorsunuz ki Firmware ile ATI 9500 ekran kartı ATI 9700 pro yapılabiliyor. İsterseniz üstüne 9700pro gibi bir de overclock edebiliyorsunuz. Kim $200' a ATI 9700 Pro istemez ki? $200' a piyasadaki en hızlı karta sahip olup da fiyat performanstan soz etmek mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ghaldszar eminmisin 9500 ü firmware le 9700 pro performansına çıkarabileceğine dediğin gibiyse hemen alırım bi 9500,bu konuda bilgi veren bi site varmı[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 firmware nedir ? overlock prog u falanmı?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Evet eminim. Daha once de duymustum ama gecenlerde bir dergide okudum detaylica yaziyordu. Baygı ilgimi cekti benimde. Tek on sart 128 Mb pro olmayan 9500 olmasıydı. Eger cok ciddi bir sekilde dusunuyorsan bulurum dergiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hocam dergiyi bulsan bana bi detaylı anlatsan. çünkü şu anda 9500 pro almaya doru gidiodum böyle diyince sen şaşırdım. bi el atıver de param boşa gitmesin[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar