napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 DELİRİCEM LAN SIKINTIDAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 euraka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 santo panço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 HAVUZUNA GIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=abdullah+g%C3%BCl%27%C3%BCn+halk%C3%A7a+%C3%A7ok+sevilmesinin+7+nedeni&i=16443766 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ÇALIŞIYORUM LAN NE HAVUZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tavla oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok tavla falan. ne msn var ne facebook var.ne oyun sitelerine giriliyo ne de başka forumlara girebiliyorum. bi patiyi yasaklamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 iş yok mu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok. çarşamba, perşembe, cuma köpek gibi çalıştırdılar. şimdi hiç bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kitap götür. ben geçen yaz aygaz da staj yaparken dünyadaki en çok sıkılan insandım ve 2günde bi kitap bitiriyodum. iş zaten vermiyolardı hangi siteye girsem ertesi gün it yasaklıyodu. fotokopi makinaları bile sessizdi,kimse konuşmuyordu öyle iğrenç bir ortamdı.böyle de heryerde prestijini düşürüyorum işte.ıyy. nese sonuç olarak kitap götür,kitap oku.kitap rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mont'un var mı peki yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Laorx said: herif dis is spartaa yapmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aygaz bim bam bom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 staj bu şimdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 işte hiç öyle dışardan göründüğü gibi eğlenceli değildi ahuah kitap götür. kitap. tek yapman gereken bu. edgar allan poe'nun tüm hikayelerini al.onu oku.oh.şahane. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mal mal bakarlar diye korkuyorum kitap okursam ya sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 AHAHAHAHAHAHA ben tatildeyim mis gibi istediğim herşeyi yapabiliyorum antalya da yaşıyorum şahane yani.Geçmiş olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lelele sakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 işlerle ilgilen biraz boş oturacağına yoksa boş oturuyosan ne istiosan onu yap zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben kendimi ibadete verdim diğer tarafta yapıcam tatilimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 evet iş yok boş oturuyorum. yapabilicek şeylerim de kısıtlı baya. o yüzden buraya topik açtım böyle belki zaman geçer bi şekilde diye. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o değil de çok sıcak be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 burası da çok soğuk ya, klimalı falan. donuyorum. hiç bişeyden memnun diilim şu an. AĞLİCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar