Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sorunşuki iyi bir japon atasözü atası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 garip valla, unforgivendan sonra adam gibi western gelmediğini bende düşünüyorum ama şansa open range'i bugun izledim ve 3:10 to yuma'nın kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum nedense. assassination of jesse james ztn karşılaştırılamaz bile yumayla:) neyse western iyidir her türlü(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 unforgiven (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3:10 to yuma aslında yeni bir western filmi değil 1957 deki filminin yeniden çekimi.Oyunculuklar direk oscarlık zaten.Çok akıcı olmasa da durağan bir film değil.Final sahnesi ve başlangıç sahnesi çok iyi:)Ortalarda biyografik işte. Ayrıca Ben Foster bence Hollywood un piskopat aktorü olmaya aday.3.10 to yuma ve 30 days night filmlerinde piskopatlık çok yakıştı adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dabbe felaket ötesiydi baştan sona izleyn varsa şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben varım ehehhe edit: güzel tırsmıştım ama kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bende sinemada izlemiştim arkadaşlarla gece seansı.Sonrasında eve gitmiştik.Ev arkadaşımın kız arkadaşı ve onun da bir kız arkadaşı gelmişti.Zaten kızlar tırsmıştı cin olayından.Bizde evde arkadaşlarla anlaştık kızın telefonunda kayıtlı olan arkadaşımızın ismini dabbe die değiştirdik ve tam aradığımız sırada sigortaları indirelim diye.Tel çaldı,ekranda dabbe yazdı,elektrikler gitti ve 2 kızın bas bas çığlığı gece 2 yi geçiyordu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Son İmparator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 the spirit-- çok dandikti ya zor dayandım ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yahu spirit'i birtek ben mi biraz begendim. tamam cok sacma cizgi roman gibi yapicaz diye abarmislar ama gene de izlenebiliyordu... 3:10 to yumaya gelince, bence karakterler hic de sig flm degildi, ben wade karakteri gayet icinde iyi olan kotu adam, christian bale'in karakteri de gayet ailesi icin herseyi yapmayi goze almis adam. ayrica film boyunca bazi diyaloglar var cok etkileyici ve ozlusoz gibi. zaten oyunculuk asmis gitmis. guzel filmdi yani kisaca bence gayet, bir unforgiven kadar olmasa da iyiydi cok, zaten unforgiven cekileli 20 sene oldu nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sinemaya girdim mi yarıda çıkamıyorum para boşa gidecek diye genelde. Tek bir filmde çıkmaya yeltendik arkadaşlarla ama beğenen arkadaşlara ayıp olmasın diye kaldık, o da Babil denen şey (film demiyorum film olabilecek seviyede bile değil). Bir de yarıda çıkmak olmasa da eşdeğer ayarda bir şey, "She is not that into you" diye bir film var bilgisayarda şu ana kadar 4 kez bitirmek üzere devam ettim hala bitmedi, bir film bu kadar mı kötü olur? Resmen işkence, yarım kalmasın bitiriyim de sileyim diyorum bitiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 destere filmine mecburiyetten gitmek zorunda kalıp 2. yarıda çıktım. Hayatımda bu kadar kötü bi film izlediğimi hatırlamıorum . Bi de yüzüklerin efendisi 2'de arkadaşım çok korktuğu için 15. dakikada çıkmak zorunda kalmıştım, ama ertesi gün tekrar gittim filme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 arkadaşım çok korktuğu için wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Horrible said: destere filmine mecburiyetten gitmek zorunda kalıp 2. yarıda çıktım. Hayatımda bu kadar kötü bi film izlediğimi hatırlamıorum . Bi de yüzüklerin efendisi 2'de arkadaşım çok korktuğu için 15. dakikada çıkmak zorunda kalmıştım, ama ertesi gün tekrar gittim filme =) Postta fazlalik kismi kesip cikarinca hala mantikli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 orçlar çok krokunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Rewendor said: Sinemaya girdim mi yarıda çıkamıyorum para boşa gidecek diye genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar