Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarısında çıktığınız filmler

progamer

Öne çıkan mesajlar

Spirit de cıkmadıysam,heralde hic bir filmde çıkmam.Şok etkisi yaratan olay ise,Sincity tadında film beklerken ne bulduk.

Sincity i almıslar kafasını gozunu yarmıslar üstüne de 9. kattan asagı atmıslar.Ahanda spirit in olusum hikayesi budur.Bu hayalkırıklıgı ile cıkmak istedim;ama ama olmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

oha tropic thunder'a laf yok. efsane bir filmdir. gecen yaz izledigim en iyi komedi filmiydi diyebilirim hatta. cok fazla gonderme olan bir film. bilen bilir...

assassination of jesse james de guzel bir filmdi bence...

colin farrell'in the new world'e katiliyorum, duragan sikici bir filmdi...

ama en efsanesi george clooney'in solaris diye bir filmi vardi seneler once 7-8 senelik film en azindan. o filme 3 arkadas gitmistik, salonda da toplamda 10 kisi flmdik. cikmadik yani filmden ama, ben hayatimda bu kadar sikici bir film daha izlemis miyimdir bilmiyorum. gerci filmin anlatmak istedigi cok kotu degildi ama anlatim cok kotuydu. gene de cikmadik... bir kac son 10 15 dakkasinda daha onceden izleyip de sinemada gormek icin 2. 3. defa gittigim filmlerden cikmisimdir ama cok
Sosyal ağlarda paylaş

3:10 to yuma 'dan çıktım
sonra bir ortamda dvd'sini sonuna kadar izleyip iyiki çıkmışım demiştim.

milk'i sinemada izlemedim,ama yinede yarısında kapatmamak için zor tuttum,kız arkadaşım ısrar etmese kapatıcaktım,ki bu benim sık yaptığım birşey değildir.
genelde en dandirik filmi bile oturur izlerim merakımdan.
tamam anladık adamın hayatı çok ilginçmiş,öncüymüş helal,lakin sen bunun filmini iyi yapamadıysan ben sıkılırmki anbi,istersen allahın hayatı olsun film kötüyse kötüdür,sean pean iyi gerçi,oda sean pean zaten.

21 : yarısında değil,2. yarının sonlarında çıktım,küfür ede ede.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

DoGMeaT said:

3:10 to yuma çok güzel bir filmdir, western ile aran yok bence

evet 3:10 to yuma ya laf yok. son 10 yil icinde cekilen en iyi western filmidir. ayrica christian bale ve russel crowe dokturuyorlar resmen filmde
Sosyal ağlarda paylaş

Dabbe'yi tek geçerim. O filmi bırakın sevmeyi, sonuna kadar seyredebilen varsa hakikatten bazı şeyleri aşmış.
Filmin kendisi değil oyunculuğun ve kurgunun berbatlığı resmen sizi dehşete düşürüyor. Bir an için filmin gerçekten yapıldığına bile inanamıyosunuz.
O filmi seyredilmek çok büyük çaba istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

wildpervert said:

30days and nights mı kutuplarda geçen bi vampir filmi vardı.

hayatımda tektir ki IMDB ye girip, disgusting diye topik açtım. allahım.

Filmin sonu dışında ben baya beğenmiştim o filmi.Sinemada izlemiştim sonra 2-3 defa daha değişik arkadaş ortamlarında izlemiştik.En azından film sıkmıyor.Sürekli bir aksiyon var ve konusu çok hoşuma gitmişti.Zaten böyle yardım gelemeyen,kendi başının çaresine bakman gereken filmler ilgimi çekmiştir hep.Dawn of Dead,Jeepers Creepers 2,Mimic...vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri "Hana"ydı. Festival filmlerinden biriydi kendisi ve seçerken tanımı şuydu:
"Ailesinin intikamını almaya çalışan bir samurayın hikayesi".
Biz hem festivale katılmış hemde oh samuray ne güzel, deli dövüşler, onur hikayeleri falan çıkar dedik. Filmi şöyle özetleyebilirim. Kendi boklarını kullanıp bunlardan pirinç keki adlı yemeği yapan ve geçimini sadece burdan sağlayan bir köy ve dövüşmeyi bilmeyen bir samuray. Filmin yarısında çıkmamamın tek sebebi koltuk aralarının dar olup bizim sinemanın tam ortasında oturmamızdı.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

şimdi görünce aklıma geldi de, ben bu master and commander'ı da izleyemedim. defalarca başladım. rekorum 15 dakika filan. birkaç senedir denemedim. bi ara deneyeceğim tekrar.

rasıl kırovun net en güzel filmi. keman+çello çalmalarını seyretmek için birkaç kez daha seyredebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

Laorx said:

DoGMeaT said:

3:10 to yuma çok güzel bir filmdir, western ile aran yok bence

evet 3:10 to yuma ya laf yok. son 10 yil icinde cekilen en iyi western filmidir. ayrica christian bale ve russel crowe dokturuyorlar resmen filmde

sorun şuki,son 10 yılda çeklmiş güzel western filmi diyince 2 film geliyor aklıma
(proposition-assasination of blabla, open range)
western,ölü yıllarını yaşıyor unforgiven'dan sonra
yoksa western sevmeyen bir adam değilim.
westernler öldü,o yüzden holywood paraya kıyıp hangi filmi çıkarsa ortaya,şu an tüketilebilecek durumda.

film çok bayat,çok sığ
hikaye çok tahmin edilebilir.
karakterlerde aynı derecede sığ
ama nedir,oyunculuk iyi.ona lafım yok.
sadece bale ve crowe değil,luke wilson çok iyiydi,keşke daha çok görülseydi.
asıl komiği filmi izledikten birkaç gün sonra trt'de hafta sonları western kuşağında orjinali vardı
daha çok hoşuma gitti orjinali.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...