Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 BulletRide said: Hannibal'ın bir devam filmiydi, gençliğini falan anlatıyor Letonya'da mı Litvanya'da mı ne... Eski kadrodan adam yok, Red Dragon'dan bir sonraki. Filmin adını söyleyene ödül Hannibal Rising idi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yup hannibal rising, o film rezil. ben ciktigim filmi hatirlamiyorum ama icimin gecip hayatimin en derin uykularindan birine daldigim filmi cok iyi hatirliyorum. davinci code. nasil icim gecip daldim muhtesem bir uykuydu. kitabindan sonra helak olmustum filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 daha hiç çıktığım film olmadı ama Matrix Revolutionda arkadaşla walkmanden müzik dinlemiştik birde küçük kıyamet diye bi Türk filmi vardı onada arkadaşın zoruyla gitmiştim ondada uyukladım bi ara. Genelde gideceğim filmi önceden incelerim o nedenle hiç çıkmadım yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bayrampaşa: ben fazla kalmıcam mı ne öle bi film vardı. yönetmenide hamdi alkandı zaten ordan daha 1-0 yenik başlıyor. neyse efendim filmin ilk yarısına zor dayandım 4-5 kişi gitmiştik dedim ben gidiyorum arkadaş. allah hamdi alkanın belasını versin ne diyim bukadar rezalet bi film olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Semih Kaplanoğlu'nun 'Süt' filminde çıkmıştım İstanbul film Festivalindeyken,ama şimdi dvdsini alıp izlicem (vicdan azabı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çıkmadım ama çıkasın geldi.. kurtlar vadisi filmi.. kardeşim istiyor diye gittim ve 60lı yılların aptal erotik fransız filmleri bile daha izlenilir. ben tanrının ooluyum, onun temsilcisiyim bıdı bıdı. piyano çalmayı da severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Darko2 said: Semih Kaplanoğlu'nun 'Süt' filminde çıkmıştım İstanbul film Festivalindeyken,ama şimdi dvdsini alıp izlicem (vicdan azabı :P)ben de yumurta filminde uyudum festivalde. ki hayatımda uyuduğum tek festival filmidir sanırım. bir de sihirli flüt filminden çıkmıştım. onun dışında fire yok. bu da ne kadar kötü bir üçleme olduğunu kanıtladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Aleksandır dan çıkıcaktım sonradan çıkmıyım lan dedim sonra da niye çıkmadım lan diye kendime küfür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Xenocide said: bayrampaşa: ben fazla kalmıcam mı ne öle bi film vardı. yönetmenide hamdi alkandı zaten ordan daha 1-0 yenik başlıyor. neyse efendim filmin ilk yarısına zor dayandım 4-5 kişi gitmiştik dedim ben gidiyorum arkadaş. allah hamdi alkanın belasını versin ne diyim bukadar rezalet bi film olamaz. bayrampaşa güzel filmdi.ama hamdi alkan ölsün ya.fox u parsellemiş ztaten salak salak şeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sintisyzer said: open waterdan çıksan çıkılırdı ama çıkmamıştım nasıl bi peygamber sabrı geldiyse o an +1, kendimi zor tuttum, allahtan kısa sürmüştü de rahatlamıştım. Birde Watchmen de sabrın sınırlarını zorladım. Nasıl sıkıcı bir filmdir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dasaaa said: çıkmadım ama çıkasın geldi.. kurtlar vadisi filmi.. kardeşim istiyor diye gittim ve 60lı yılların aptal erotik fransız filmleri bile daha izlenilir. ben tanrının ooluyum, onun temsilcisiyim bıdı bıdı. piyano çalmayı da severim lan olm naaptın sen. o kardeşi o sinemada bırakırım, üzerine de benzin dökerim yakarım. sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kardeş candır. :) kolay yakılmıyor bi de tutuşmaz insan eti kolay be. belki bi spontaneous human combustion falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kurtlar imparatorluğu diye bir film vardı jean reno oynuyodu başrolde türkiyede filan da geçiyodu hatta bazı sahneler. güzel filmid ama salonda 3 kişi vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 the number 23, yarısında space e bastım ve son 5dksına baktım kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 MI: III Fight Club (zorunluluktan, sonra tekrar gitmiştik) Terminator III (lanet ettim) Semum Musallat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslicayli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben Stiller ' ın tropik fırtınası' ndan çıktım... O ne saçma bi filmmm.. ne gereksizz.. Uyukluyodum, uykusuzdum.. Belki de ben anlam veremedim uykumun arasında filme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 waking life'a 50 dk, o da ileri sara sara katlanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 watchmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 paticik saolsun hiç bir filmin yarısından çıkmama gerek olmadı (ayrısında girdiğim film oldu ama) ama bir kere LoTR 3 de mi ne uyuumuştum.. zaten filmi ikinci izleyişimdi ve yotgundum arkadaşa söz verdim diye gitmiştim saolsun savaş sahbnesinde uyandırmıştı "abi kalk kavga var" diye ehehe ulan şimdi düşünüyorum da iyi beni böyle uyandırdığında anıra anıra gülmemişim.. "kavga" ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Arkadaşımın abi araf diye bir film var mütiş diyip gazlması ile filme gitmiştik. Yarı gelene kadar bütün hayatımı sorguladım neden diye:) Neyse ara geldide direk kaçmıştık. Ayrıca fear.com mudur bir film vardı onu izlerkende bütün arkadaşlar topluca uyuya kalmışız ama neyseki herkes farklı noktalarda uyuduğu için filmi biterebildik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 burtonesk said: hiç çıkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BabacumMostors said: savaş sahbnesinde uyandırmıştı "abi kalk kavga var" diye ehehe ulan şimdi düşünüyorum da iyi beni böyle uyandırdığında anıra anıra gülmemişim.. "kavga" ne lan? hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bitane oldu.. Beyaz Melek.. ikinci yarıyı izleyemeden çıkmıştım eski erkek arkadaşım yüzünden, o kadar para verip filmden çıkmak pek akıllıca bi davranış degil tavsiye etmem. film de fena degildi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 "müzede bir gece" diye salak ötesi bi filmde ciktim hayatimda ilk defa. Simdi 2. si geldi gördüm sok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BabacumMostors said: "abi kalk kavga var" diye ehehe ulan şimdi düşünüyorum da iyi beni böyle uyandırdığında anıra anıra gülmemişim.. "kavga" ne lan? HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar