Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl PC icin cikti (Eskiden Chaos League di)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Selamlar efendim.
Blood Bowl dunyanin en guzel boardgamelerinden biridir. Games Workshop tarafindan 1987 yilinda cikarilmis bir amerikan futbol / rugby oyunudur ve warhammer evreninde gecer. Oyun hakkinda daha cok bilgi icin Buraya Tiklayiniz. Board game'in birebir aynisi olmus ve turn based boardgame heycani arayanlar icin birebir. Oyunda lan destegi var o yuzden hamachi ise yarayabilir oyunun cracklisi cikinca ama simdilik benim gibi orjinal almak isteyen olursa kapisabiliriz cilginlar gibin. 50$ az bi para degil hastasi olmadiginiz bir oyun icin biliyorum, ama bence deneyin, pisman olmazsiniz cok eglenceli malum. Kendi ligimizi kurariz oyuncularimiz da oyun oynadikca xp falan kazanir. bi 7-8 kisi olsak cilgin lig doner :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bu çok güzeldi amigada ya, robot tiplerle durmadan yaratıklara karşı girişirdik =) ya hepsinin kafasını uçurup kazanırdık yada gol fazlasıyla.

+1
bu müthiş bi oyundu zamanında amiga için bi bunu bide flight simulator benzeri bişi vardı o 2sini oynardm ,acayip zevkli bişiydi ama fiyatı düşündürdü :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...