Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 başka bayan yok, bi gitar, bi bas, klavye ve davul var.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Bloodless, 27 Mayıs 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Trojan Çanakkaleye gelin. buradada bir konser verin. ben bir yere gedemem :( Vay hemşerim benim?Çanakkalenin neresindesin?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 klavye bayan işte deilmi? hadi davul erkek basda erkek tmm klavye demi erkek? hiçde öyle durmuyo aslında :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hmmm linkin park'tan nasıl seslendireceksin merak ettim biraz zor olur?!? Hem hangi parçasını söyleyeceksiniz l.p'ın. Bi de Offspring'in hangi parçası onuda merak ettim? Sahneye çıktığın zamanki resimlerini yollabilirmisin.... Ankaraya gelemiycez bari ortamı hayal ederiz :-)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Merkezdenim Ramsescimde biz seninle zaten tanışıyoruz. :D herhalde tanıyamadın Ulaşcığım.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 linkin park-in the end offspring-dirty magic ve evet klavye de erkek :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 gelmessem ahtım tutar o kadar sınav var ama atlar gelirim fekat salı günü dönücem çanakkaleden yarın yola çıkıyorum akşamına gelemem heralde[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehehee,angelfire bak klavye bulduk sonunda :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oley :tebrikz: LP Forever[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 iyi yi negzel geliriz dinlemeye artıkın bende bir bassçı bulcam çalışmak için ama bu arada bütçeyide ayarladım alıyorum yeni gitarımı ve manyetiklerimi bitsin bi okul bu sene[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 harbiden merak ettim ha Linkin park ı nasıl söyliyceniz lan kamera ile gitsin biri kaydetsinde gülelim az :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bende gelicektim istanbuldan kalkıp sırf bu abla muhabbetine ama klavyedeki eleman işi bozdu :/ girl band olsaydı daha iyi olurdu kanımca.birde linkinpark coverlarınızı merak ettim habiden =) Ganbatte[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla cillop gibi söölüos linkin'i, sanırım gülmek için başka bişiilere ihtiyacınız olacak, onu da kendi bünyenizden temin edersinis artık :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 tam adres,ne zaman olacak hepsi tam acıklanırsa gelmeye calısalım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 trojan bi ankaraya geldiğimde ben de dinlemeye gelicem o yüzden öss osnrası bi daha isterik *! angelfire a bakar * akıyoruz dimi alemlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 haaa, yaw zaten sürekli programa çıkacas inşallah, bi günlük diil yaani, o yüsden daha soora da gelebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oba ben de gelirim =)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ilerde bu ünlü oldum triplerine felan girer gitmeyin bence :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yakında tv ye de gelirsiniz siz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Biziz su tinercilerin mekani degil miydi? Muahahaaa[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben gelene kadar katatonia - we must bury you çalmayı örenin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Ferrero, 27 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Biziz su tinercilerin mekani degil miydi? Muahahaaa yavaaşşşşşşş, ama istersen geleceen gün haber ver, bi iki tane ayarliim kapı önüne, macera olur sana da işte, hayatın renklenir :-)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 trojan gelmiş hoş gelmiş ley ley ley lübü lübü ley[signature][hline]Hangi "de" ayri yazilir, hangi "de" bitisik yazilir, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 :) eywallah gözüm...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Patiyi ezen cümlecikler duyuyorum burda yaşınız tutuyosa falan..eşşek kadar adamlarız vallaha tesüf ederim :P Bonepart yeter oraya zaten bide yanına Zed i aldımı olay bitmiştir..Yaş problemine kesin çözüm..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar