unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2012 maya takvimi marduk cart curt muhabbeti yapiyolardi, gerci hala yapiyolar da, simdi bi baktim venus 122 yilda iki kez gecis yapiyomus bugunku gibi dunya ve gunes arasindan, iste simdi 2004 de 1. ve 8 yil sonra 2012 de ikincisi. ne enteresan tesaduf.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bide ikibin bilmem kaçta dünyanın sonu gelio diolardı..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2012 de geliyo işte:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek eaheau[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hepimiz ölücez, hepimiz ölüceeeaazz!! *Ellerini iki yanağına bastırıp ağzını sonuna kadar açarak ve gözlerini pörtleterek etrafta koşuşturur*[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya marduğun milleti öldürme teorisi neydi? doğal afet filan geyiğiydi galba?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bisürü teorisi var benim duyduğum yok çarpacak, yok manyetik dengeyi bozacak, yok etrafındaki ufak parçalar düşecek dünyaya falan...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2004 olsaydi sorun kalmamisti simdi herseyi birakip denize girmeye filan gidebilirdik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Uzatma istesek bu marduktan, daha yapacak bi sürü şey var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkadaşlar, marduk rock the nations'a gelen zataniz grup diil mi? onlar mı bizi s.kecekmiş? akıllarını alırız leyn biz onların. tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Silthanas, 08 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki: iyi de niye olelim ki =) dunyanin sonu geliyo bizim deil =D :yapma: :hrr: espriye bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ema abla bu ne senden boyle sozler duymazdık ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 siz demişsiniz, ben devam ediyorum utanmadan sıkılmadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ölelim bitsin 2012 de nolcak ya süper olur valla tabii daha erken olursa daha iyi olur[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Haziran 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 alcak satcak biseyimiz yok bizim. alan satan bi allah. yanniz simdi marduk zamanina gore bi ayarlamak lazim hayati, eglenceyi varyeteyi tamamlamali. felaket filan olcaksa neseli girelim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben cehennemı gormek ıstemıyorum abı ben oleyım ertesı gunu kopsun kıyamet[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek imza yaparım ben bu lafı[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kaynak gösterme ihtiyacı hissettim birden, biliosunuz da hatirlatiim maksatlıydı; ben üretmedim .. suracikta plagiarisme kurban gitmeyelim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nasıl terlersınız be oggg ıgrenc[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cordy misali?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 harbi ha. millet bilse, yigardi bi kenara yigabildigi kadar para 1-2 sene calisip, sonra gider hayatini yasardi zamanina gore.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 *! 2012 gelir, mardukla venüs yolda karşılaşırlar... dı nı nın dı nı nın* - venüs güneş gözlüklerini, şapkasını takmış, bikinisini giymiş sakin sakin yörüngesinde seyretmektedir... - küüt! çota! - venüs: ah! - marduk: oha, birader önüne baksana, neyse çekilde geçeyim acelem var. - venüs: hö? sen de kimsin ya? tanımıyorum seni, hem ben tatile gidiyorum güneşlencem. yol benim zaten. çekilde geçiim. - marduk: ya birader bi çekilsen 2 dk işte, geç kalıyorum dünya civarında işim gücüm var, daha yazılı tarihi değiştircem, taa 3500 yıllık yoldan geliyorum. millet bekliyor. aloo çekil diyorum kadın! - venüs: ya git be aaa, ayol deli mi ne? şurda 4 yılda bir tatile çıkıyoruz zaten, hoşt! bakim. - marduk: la havlee..ah ulan geç kalıyorum 12000 yıldır geç kalmamıştım hiç, hay bin kunduz, karizma falan kalmıcak... ehe :-)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gelsin kiyamette ölüp gidelim _u fani dünyadan... :))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 heheheheheheh[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar