aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 film kötüyle, filmi beğenmedimin farkını kavrayamadığı için insanlar problem oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 evet, beğenmedim dersen tamam kişisel zevkine uygun tarzda değildir de kötü demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 /summon nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ilk defa sinemada uyudum. ilk defa filmin yarını beklemeden çıktım. devam edin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 "ben begenmediysem kesin kotudur" anlayisi bizde cok yaygin. duyarsizlik veya bilgisizlik yuzunden oldugu kadar genelde insanlar fikirlerini belirtirken eksik konusuyor. zaten takdir etme yetisi de turk insaninda fazla gelismemis bir de kotu oldugunu belirtme ve kotuleme arasindaki farki bilmeyince daha beter oluyor. bir seyi begenip begenmemek tamamen kisiseldir. o goruse saygi duymaktan baska birsey yapilamaz. ama tutupta her acidan gayet kaliteli bir filmin takdir etmeden kotu oldugunu belirtmek, ustune ustluk kotulemeye calismak ya art niyettir yada cehalettir. gerci ne zaman bunlari yazsam birisi bastirilmis, ezilmis, asagilanmis duygularini ortaya cikarip zeka yoksunu lise edebiyatlarina girisiyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 adam alt tarafı kötü demiş yahu öldürmüşsünüz garibi:) yerden yere vurmamış ki. vuruyosa da vursun size mi vuruyo filme mi vuruyo. hepimizin vardır 8-9 puanı görüp de izleyince 1-2 verdiğimiz yapmacık bulduğumuz filmler. shutter çok klişeli film ama klişeler o kadar güzel işlenmiş ki nakış gibi. ondan güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 "film kötü" ve "filmi beğenmedim" kavramları oldukça farklı, haklısınız fakat şöyledir ki; izlememiş olanlar açmasın ben mesela akıl hastanesindeki hasta sayısının 1 fazla olduğunun anlaşıldığı noktada ki galiba filmin ilk çeyreğiydi o hastanın bizim eleman olduğunu her boku kendi kafasında kurduğunu anlamıştım, ki o yüzden çok keyfim kaçtı heyecanı kalmadı filmin ve işte bu yüzden; bu film istediği kadar mükemmel olsun spoiler içinde yazdığım şeyi yaşamış bir insan için kötü bir filmdir, klişedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 film sana yetememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 izlememiş isen, git buradan. olm 12.5 falandım ben tartışanlara, ikilemde kalanlara, kendi anladığını sonuna kadar savunmaya çalışanlara tek bir şey göstermek istiyorum. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Pırokşi said: hastaları sorgularken (37. dk.) ben burdaki olayı anlamadım, kadın sol eliyle bardağı alıyor, sonra sağ eliyle su içer gibi yapıyor, sonra da sol eliyle boş bardağı masaya koyuyor. suyu naptı ki? ayrıca neden öyle bi hareket de bulundu? :) koca filmden aklıma takılan tek şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Oh! yalnız değilmişim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ona benim de kafam takıldı bi de film güzeldi tavsiye eden Dynun nicki nizamettin arkadaşıma tşşkr ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bu arada dsfdsf bizimki sonradan delirdi diyenler hastayı sorgularken dr sheenan ı sorunca kadının gözü direk chucka kayıyo bi de orda ezberletildiği şeyleri söylediği çok belli filmi 2 kere izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çok iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yeni izledim de çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar