Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shutter Island

slickers

Öne çıkan mesajlar

"ben begenmediysem kesin kotudur" anlayisi bizde cok yaygin. duyarsizlik veya bilgisizlik yuzunden oldugu kadar genelde insanlar fikirlerini belirtirken eksik konusuyor. zaten takdir etme yetisi de turk insaninda fazla gelismemis bir de kotu oldugunu belirtme ve kotuleme arasindaki farki bilmeyince daha beter oluyor.

bir seyi begenip begenmemek tamamen kisiseldir. o goruse saygi duymaktan baska birsey yapilamaz. ama tutupta her acidan gayet kaliteli bir filmin takdir etmeden kotu oldugunu belirtmek, ustune ustluk kotulemeye calismak ya art niyettir yada cehalettir.

gerci ne zaman bunlari yazsam birisi bastirilmis, ezilmis, asagilanmis duygularini ortaya cikarip zeka yoksunu lise edebiyatlarina girisiyor ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

adam alt tarafı kötü demiş yahu öldürmüşsünüz garibi:)

yerden yere vurmamış ki. vuruyosa da vursun size mi vuruyo filme mi vuruyo. hepimizin vardır 8-9 puanı görüp de izleyince 1-2 verdiğimiz yapmacık bulduğumuz filmler.

shutter çok klişeli film ama klişeler o kadar güzel işlenmiş ki nakış gibi. ondan güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

"film kötü" ve "filmi beğenmedim" kavramları oldukça farklı, haklısınız fakat şöyledir ki;

izlememiş olanlar açmasın

ben mesela akıl hastanesindeki hasta sayısının 1 fazla olduğunun anlaşıldığı noktada ki galiba filmin ilk çeyreğiydi o hastanın bizim eleman olduğunu her boku kendi kafasında kurduğunu anlamıştım, ki o yüzden çok keyfim kaçtı heyecanı kalmadı filmin ve işte bu yüzden;

bu film istediği kadar mükemmel olsun spoiler içinde yazdığım şeyi yaşamış bir insan için kötü bir filmdir, klişedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Pırokşi said:

hastaları sorgularken (37. dk.)

ben burdaki olayı anlamadım, kadın sol eliyle bardağı alıyor, sonra sağ eliyle su içer gibi yapıyor, sonra da sol eliyle boş bardağı masaya koyuyor. suyu naptı ki? ayrıca neden öyle bi hareket de bulundu? :)

koca filmden aklıma takılan tek şey bu
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...