Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iyide zeitgeist filmlerini kendileri torrente koyup paylaşılmasını sağlıyorlar? parayla satılanlar destek olmak isteyenler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://www.torrentreactor.net/torrents/2494122/Zeitgeist-III-Fear-or-Love-English-DVDRip-XviD-avi İndirmedim, gerçek mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 said: zerre inanmıyorum samimiyetlerine. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 DeaN said: http://www.torrentreactor.net/torrents/2494122/Zeitgeist-III-Fear-or-Love-English-DVDRip-XviD-avi İndirmedim, gerçek mi bilmiyorum büyük ihtimalle başka bişey o. 3. filmin adı movement orientation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Zeitgeist belgeseli veya Venus projesi iyi bir dünya için başarısız reçetelerdir işte o yüzdendir ki gücü elinde bulunduranlar bu projeleri ortadan kaldırmıyorlar. Çünkü iyi bir dünya düzeni isteyen kişiler venus project ve zeitgeist gibi başarısız yapımları görünce iyi bir dünya isteğinden olan umutlarını kesiyorlar. Tıpkı chp nin gerçek solcuların önünü tıkadığı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Basarisiz yapimlar diyorlar hala ya OF OOOOF. Ne yuce varliklarsiniz siz oyle yav, hic bir sey tatmin etmiyor sizi. Uzaylilar sizin koleniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 zeitgeistin yenisi geliyormus, ne guzel, oturulur izlenir. Ilginc oluyor sahsen. Ama 1'in tadini verebilmesi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Başarısız tabiki tamamen ütopik şeyler, gerçeklikten uzak ve kendini buna kaptırdığın zaman hayal kırıklığı yaşayabilme durumun varç. İçimizden insanlığın geleceği için gelen en samimi ve güzel duygular venus project gibi ütopik bir zemine oturduğunda bir süre sonra şunu diyebilme ihtimalin var "benim düşündüğüm şeyler çok ütopik ve gerçekleşmesinin hiçbir şansı yok". Fakat bunu görebilen insan şunu da görebilmeli "Tamam venus project ütopik ama bu demek değildir ki biz orada anlatılanlara ulaşamayalım". Herşeyi geçtim bu işin arkasında başka şeyler var işte forumdaki bazı insanlardan ondan inanmıyorlar samimiyetlerine. Benim ise gördüğüm dinamizmi alalım kendi ellerimizle ürettiğimiz ütopik zemine koyalım ki gençler hayal kırıklığı yaşasın ve başka bir yol aramaya kalkmasın. Önyargı oluşturmak amacı. Önyargı olumlu bir şekilde başlıyor fakat gerçek zemine geçtiğimiz anda gerçekleri görüyoruz ve başlarda edindiğimiz olumlu yargı tamamen bir hayal kırıklığına dönüşüyor. Tıpkı hiçbir zaman göremeyeceğin bir deniz kızı ile flört edip ardından deniz kızının okyanusta kaybolması gibi birşey. İşte gereçek zemine geçtiğimizde yaşadığımız hayal kırıklığı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 venüs projesi miydi neydi ben hayatımda bu kadar kolpa bişey görmedim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Turklere kolpa geliyordur diyorum ve yeni tartismalara yelken aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ruslara sordum onlarda kolpa geldigini onayladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 LathspeLL said: Turklere kolpa geliyordur diyorum ve yeni tartismalara yelken aciyorum. türklere demeyelim de sakin olup hemen gaza gelmeyenlere diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 zeitgeistin anamadigim kismi su ilk bolumde gidip hristiyanlik ve butun organizae dinler yalandir diyosun sonra kapitalist politika diyosun sonra 9/11 diyosun sec lan birini birini anat bizde bildigini anadigini warsayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Hepsinin birbiriyle bağlantılı noktaları var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o değil de venüs projesinin bağışlar sayfasında mastercard, visa logosu falan görünce insanın bi gülesi geliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 tamamen karşıt fikirlerini savunduğu hükümet gibi kurumlardan funding mi bekleseydi? Adam para kazanamayacağını bile bile insanlık uğruna bir işe başlamış.. adama sonsuz saygı duymanız gerekirken.. said: ahsşodfıuasşldkfjh visa mastercard logosu var len ahaushauh bi de bu salak sitelere para veren mallar var gibi yorumlar yapmıyo musunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 aga evrimle olmaz bu is anca devrimle devrimci adamda sitesine DONATE OUR CAUSE diye paypal visa linkleri koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hee ya oldu, biz de kendi çapımızda devrim başlatalım o zaman.. Hatta kendi fikri olan herkes başlatsın. Para nası olsa ağaçlarda büyüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hani paraya ihtiyac yoktu bu duzende? paraya gerek kalmiyan bir sistemi oturtmak icin para aramak super bir ironi olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 devrim işi, yürek işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yürek işi,para işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 işte bak senin gibi düşünenlerin, zeitgeist taraftarı olması ironinin ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 para işi,yürek işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi bu zeitgeist topicleri nası bi wot krallığıdır ya. herkesin ömründen yarım saat alıo bu topic en az bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Viktor said: hani paraya ihtiyac yoktu bu duzende? paraya gerek kalmiyan bir sistemi oturtmak icin para aramak super bir ironi olmali bunu söyleyebiliyosan açıkçası aradaki en basit bağlantıları ve gereksinimleri görmüyorsun demektir. Bence sen de git bir devrim başlat ve milyonlarca kişiyi mobilize etmeye çalış bakalım yapabiliyo musun parasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar